Autófényezés bug

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

lexonn

Barangoló
Támogató
2019. 01. 26.
115
38
Hungary
V4 karakter
Nohr Petersen 🇩🇰
LV karakter
Isabella Bianchi 🇮🇹
V2 karakter
❌
Az én nvidia geforce 1050 (2gb)-om, és ismerősöm geforce gt 630 (2gb)-ja sem csipázza a dolgot, szóval nvidia oldalon is vannak problémák.

• Tetszik
Reactions: Wing és kbazsy

Targinjo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
212
266
V4 karakter
Valerie Hayakawa
LV karakter
Targo Vieria
"
See Multi Theft Auto - See MTA
valamiért az AMD-nek ez nem tetszik, nem volt róla tapasztaltunk, nem is tudtunk még vele foglalkozni, ha tudunk, megpróbálunk, de semmit nem tudunk ígérni, nem volt senki AMD kártyás a csapatba, nem gondoltuk volna, hogy hisztizni fog a kártya, meglátjuk
?
"

Archer

ExGameAdmin [5]
2019. 02. 02.
726
545
21
forum.see-game.com
V4 karakter
Thomas T Clarence
Rosszul fogalmaztam meg magamat, az első HSZ-ban. Az összes AMD és RTX videókártyákkal rossz a rendszer, de már javítás alatt van.

lexonn

Barangoló
Támogató
2019. 01. 26.
115
38
Hungary
V4 karakter
Nohr Petersen 🇩🇰
LV karakter
Isabella Bianchi 🇮🇹
V2 karakter
❌
Gt kártyákkal sem jó, csak a gtx széria működik ahogy észrevettem.
A gtx 1050 már működik, kellett neki egy driver update, de a gt 630 az illesztőprogram újrarakása után sem jó.

Archer

ExGameAdmin [5]
2019. 02. 02.
726
545
21
forum.see-game.com
V4 karakter
Thomas T Clarence
Ezt alá tudom támasztani, mert nekem egy NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB-os videókártyám van, és semmi baja nincsen.

itslencse

Újonc
2019. 03. 30.
11
8
21
V4 karakter
Bryan Clayton
LV karakter
Franklin Clayton
Sziasztok! Nekem GTX 1660 Superem van és ugyan az a hiba van nálam mint mindenkinél, hogy a kocsi mod nem szeretne betölteni. Legfrissebb minden de valamiért nekem nem jó, ellentétben a haveromnak mert neki is GTX 1660 Superje van és neki tökéletesen müködik!

Benikee

Újonc
2021. 02. 25.
42
26
V4 karakter
Kenedy O Frank
LV karakter
Kenedy Frank
V2 karakter
Kenedy Frank
"
See Multi Theft Auto - See MTA
valamiért az AMD-nek ez nem tetszik, nem volt róla tapasztaltunk, nem is tudtunk még vele foglalkozni, ha tudunk, megpróbálunk, de semmit nem tudunk ígérni, nem volt senki AMD kártyás a csapatba, nem gondoltuk volna, hogy hisztizni fog a kártya, meglátjuk
?
"
És mostanában várható megoldás, vagy ez hosszú idő? :)

• Tetszik
Reactions: Kovy0930

lexonn

Barangoló
Támogató
2019. 01. 26.
115
38
Hungary
V4 karakter
Nohr Petersen 🇩🇰
LV karakter
Isabella Bianchi 🇮🇹
V2 karakter
❌
Sziasztok! Nekem GTX 1660 Superem van és ugyan az a hiba van nálam mint mindenkinél, hogy a kocsi mod nem szeretne betölteni. Legfrissebb minden de valamiért nekem nem jó, ellentétben a haveromnak mert neki is GTX 1660 Superje van és neki tökéletesen müködik!

Hmm... érdekesen működik a dolog. XD

• Vicces
Reactions: Marcy0215

gofri7

Újonc
2021. 10. 30.
11
9
V4 karakter
Billi Brock
Sziasztok! Nálam továbbra is jelen van a probléma és mivel nincs integrált kártyám, ezért nem tudom átrakni arra. ( AMD Radeon RX560 4gb) Szerintetek érdemes lenne bérbe adni, míg meg nem oldódik a probléma?

itslencse

Újonc
2019. 03. 30.
11
8
21
V4 karakter
Bryan Clayton
LV karakter
Franklin Clayton
Na sziasztok ismét! Nálam megoldodott azzal, hogy egy régebbi drivert raktam fel! gtx 1660 superhez felraktam a 466.47-es drivert! Ajánlom mindenkinek nekem így müködött! AMD-s kártyásoknak is ajánlom,hogy próbáljanak meg egy régebbi drivert felrakni! Sok sikert mindenkinek!

lexonn

Barangoló
Támogató
2019. 01. 26.
115
38
Hungary
V4 karakter
Nohr Petersen 🇩🇰
LV karakter
Isabella Bianchi 🇮🇹
V2 karakter
❌
Amd kártyáknál valami más lesz a probléma, de nvidia-nál megér egy próbát.

Utoljára szerkesztve:

lexonn

Barangoló
Támogató
2019. 01. 26.
115
38
Hungary
V4 karakter
Nohr Petersen 🇩🇰
LV karakter
Isabella Bianchi 🇮🇹
V2 karakter
❌
Akinek nvidia kártyával problémás rakjon fel egy újabb/régebbi drivert, az megoldja.

Kovy0930

Újonc
Támogató
2021. 02. 14.
50
103
Kisvárda
V4 karakter
Owen Martinez
LV karakter
Mike Capalot
AMD-sek én felraktam a legújabb ilesztőprogramot és jó lett. Bár az fps siralmas lett így.
EDIT: Ja pont, hogy nem rakta fel és a Microsoft általános videókártyán van.

N1KO

Pötyögtető
2019. 07. 16.
431
313
18
*Magyarország*
V4 karakter
Matteo Presti
LV karakter
Tyler Stifler
Én próbáltam régi driverrel és most a legfrissebb van,de nem akarja az igazságot.

EDIT:Én inkább várok,hátha a szerkesztők rájönnek hogyan lehet fixen orvosollni.

• Tetszik
Reactions: G.Peti és Adii
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.