Megnéztem a kérdéses videót, amiről szó van, illetve amit kaptam privátban.
A gyáras jelenetnél, amiről te is beszélsz Austin, nem gondolom, hogy PG.
Ki is fejteném: egy tűzharc közepén voltatok, a srácnak épp kifogyott a lőszere, így miközben te épp felé nyitottál tüzet, ő az életéért küzdve, adrenalin hatása alatt megpróbált elszaladni. Mivel nem neked rohant és nem kezdett el csapkodni, így nem gondolom ezt nonrp-nek. Ha megáll egy helyben, miközben te lövöd és ő kifogyott a munícióból, akkor maximum megkönnyíti a saját halálát, így viszont volt esélye túlélni. Azt kell látni, hogy ez nem ugyanaz az eset volt, mintha te ráfogtad volna a fegyvertelenre a fegyvert, ő pedig elkezdett volna rohanni.
Továbbá megnéztem a másik videót, amit privátban kaptam, ott sem véltem felfedezni MG-t.
Ennek függvényében a panasz a kapott bizonyítékok alapján jogtalan.
A panaszra tett fél tagjainak azt tudom javasolni, hogy a jövőben, amennyiben feltehetőleg a kocsin rajtamaradt körözésről van szó, akkor ne meneküljenek, hanem beszéljék meg a rendvédelemmel OOC a dolgot. Készítsetek képeket, amikor meghaltok/börtönbe kerültök és küldjétek el nekik, ha ilyen eset lenne. Amennyiben ezt nem tudjátok velük megbeszélni bizonyítékok elküldése után sem, hívjatok admint, de semmiképp sem az a helyes megoldás, hogy fennmaradt körözés miatt újra menekültök.
Zárom, helyezhető a lezárt panaszokhoz.