Austin R Barrera -> Marcell El Habib(Devon_Quarrel->Jamal_Parker) [Blaise]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Favaro

Ex GameAdmln [2]
2019. 01. 10.
216
355
V4 karakter
Max Alexander Favaro
Sziasztok!
Marcell_El_Habib új neve Devon_Quarrel
Téma címét és a panaszra tett személy nevét szerkesztettem.

• Tetszik
Reactions: Osztin

KLMR

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
497
438
Budapest
LV karakter
Omar Hicks
Igen szóval nem mindig üldöztetni kell magad mert tudod, hogy lövölde lesz hisz fegyver van nálad majd mikor nem vagytok TK az ellenére is lövöldöztök, hanem amint félreállítunk írsz OOC megkérdezed h körözés van-e rajta s bizonyítékot mutatsz halálodról majd levesszük.
Nem az a cél amit ti csináltok "DARA",

crybaby

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
73
136
Duranda-Kisvárda
V4 karakter
quandell hamilton
LV karakter
Aiyden_Torres
ez minden szép és jó, de volt már olyan is hogy nem került le, és ha azt akarnánk hogy lövöldözés legyen, akkor nem mentünk volna fel se ts-re megkérni hogy vegyétek le, azért mentünk fel, mivel már zavart, nem lehet eljutni mákvirágig, mert 4 egység mögénkfordul

KLMR

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
497
438
Budapest
LV karakter
Omar Hicks
Szándékos üldöztetésről szó nem volt még arra adó indok sincs hogy szándékos lenne bármelyik is, MG részemről letisztázva.
Akkor azt mond el kérlek, hogy-hogy van mindennapos(mert lehet így fogalmazni) rablás,üldözés,darálás?

KLMR

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
497
438
Budapest
LV karakter
Omar Hicks
ez minden szép és jó, de volt már olyan is hogy nem került le, és ha azt akarnánk hogy lövöldözés legyen, akkor nem mentünk volna fel se ts-re megkérni hogy vegyétek le, azért mentünk fel, mivel már zavart, nem lehet eljutni mákvirágig, mert 4 egység mögénkfordul
Tegnap is levettük volna ha megálltok majd írtok OOC nem pedig üldözünk majd lövüldözünk. (Ha nem akarnátok üldöztetést meg darálást akkor ezt az OOC dolgot használnátok)

crybaby

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
73
136
Duranda-Kisvárda
V4 karakter
quandell hamilton
LV karakter
Aiyden_Torres
ezt szerettük volna mi is elkerülni, azzal hogy megkértünk titeket vegyétek le a körözést

komuves

Barangoló
2019. 01. 11.
134
185
Parád-Parádóhuta-Parádsasvár
V4 karakter
Rigby Rose
Tegnap is levettük volna ha megálltok majd írtok OOC nem pedig üldözünk majd lövüldözünk. (Ha nem akarnátok üldöztetést meg darálást akkor ezt az OOC dolgot használnátok)
Ahogy látom nem fogtad fel a tegnapi esetet, pedig többször is leírtam ill elmondtam.
TEGNAP Colt45 lőszert akartam venni, Marci és Lucia is velem tartott ekkor utánunk jöttetek Busz depóhoz, elálltátok a két kijáratot ekkor kezdtem el menekülni és jött a gyáros jelenet stb..

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Szevasztok.
Panaszt Padre kérésére átveszem.
A panaszra tett fél ismét nevet változtatott, téma címét módosítottam.
Austin, kérném az említett videókat küldd el nekem privátban.

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Megnéztem a kérdéses videót, amiről szó van, illetve amit kaptam privátban.
A gyáras jelenetnél, amiről te is beszélsz Austin, nem gondolom, hogy PG.
Ki is fejteném: egy tűzharc közepén voltatok, a srácnak épp kifogyott a lőszere, így miközben te épp felé nyitottál tüzet, ő az életéért küzdve, adrenalin hatása alatt megpróbált elszaladni. Mivel nem neked rohant és nem kezdett el csapkodni, így nem gondolom ezt nonrp-nek. Ha megáll egy helyben, miközben te lövöd és ő kifogyott a munícióból, akkor maximum megkönnyíti a saját halálát, így viszont volt esélye túlélni. Azt kell látni, hogy ez nem ugyanaz az eset volt, mintha te ráfogtad volna a fegyvertelenre a fegyvert, ő pedig elkezdett volna rohanni.
Továbbá megnéztem a másik videót, amit privátban kaptam, ott sem véltem felfedezni MG-t.
Ennek függvényében a panasz a kapott bizonyítékok alapján jogtalan.
A panaszra tett fél tagjainak azt tudom javasolni, hogy a jövőben, amennyiben feltehetőleg a kocsin rajtamaradt körözésről van szó, akkor ne meneküljenek, hanem beszéljék meg a rendvédelemmel OOC a dolgot. Készítsetek képeket, amikor meghaltok/börtönbe kerültök és küldjétek el nekik, ha ilyen eset lenne. Amennyiben ezt nem tudjátok velük megbeszélni bizonyítékok elküldése után sem, hívjatok admint, de semmiképp sem az a helyes megoldás, hogy fennmaradt körözés miatt újra menekültök.
Zárom, helyezhető a lezárt panaszokhoz.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.