OOC RÉSZ
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza, ahol neked, mint játékosnak teszünk fel kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!
Hány éves vagy?
15 éves vagyok
Mi az Account ID-d?
pcgamer1535
Mennyi ideje RP-zel különféle MTA, illetve SAMP szervereken?
kb 4-5 éve
Mióta játszol a SeeMTA szerverein, illetve mennyi játszott perccel rendelkezel?
KB egy fél éve 118 óra 7018 perc
Voltál-e már AdminJail-ben, netán kitiltva a szerverről? Csatolj képet az UCP-ről!
Igen voltam és azért volt mert egy ilegális tárgyat hirdetem meg és azt nem tudtam ( Kuldök dcn privátban képet )
Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni?
1 héten KB 4-5 napot de a hétvégéket teljesen le tudom nyomni műszak ban
Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt dolgokat?
igen
Melyik frakciókban voltál ezelőtt, s mennyi időt töltöttél el ott?
Eddig még nem votlam frakcióban de már próbálkoztam jelentkezni
Van-e ismeretséged a frakción belül?
Nincsen
Miért pont téged válasszunk? Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
Azért válasszanak engem mert megbízható ember vagyok és bármikor tudok segiteni és még jó a csapatmunkai képeségem és a kommunikációs képeségem is.
Rendelkezel-e Discord-al, TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
Igen minda kettővel
IC RÉSZ
A jelentkezési lap ezen részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!
Neve:
Austin Lucas
Születési helye, ideje:
1990.04.05.
Édesanyja leánykori neve:
Austin Emma
Bejelentett állandó lakcím:
N/A
Legmagasabb iskolai végzettség:
Egyetem
Rendelkezik-e érvényes gépjárművezetői jogosítvánnyal?
Igen
Miért szeretne a Fix & Drive Mechanic Shop kötelékébe tartozni?
Azért szeretnék mert új barátok szeretnék megismerni és új élményeket szerezni és a feljebvalóimnak a tanácsát megtartom és azokat használom a munka
során és tiszteletel és nagy megbecsűlésel és.
Van-e tapasztalata ebben a munkakörben?
Igen van
Miért Önt válasszuk? Miben jobb, mint a többi jelentkező? Érveljen amellett, miért is lenne alkalmas eme munkakör betöltésére!
Azért engem válasszanak mivel jól tudok kommunikálni az ügyfelekel és amit kérdeznek arra tudok választ adni és a csapatmunkai képeségem az nagyon jó.
Mellékelje szakmai önéletrajzát!
(Kerek mondatok, nem csak egy adat felsorolás!)
A nevem Austin Lucas 1995. Április 04. születem
A legújabb autós diagnosztikai rendszerek, javítási technikák és karbantartási eljárások alapos ismerete.
Témavezetői konzultációk során külön figyelmet fordítottam az elektromos és hibrid járművek javítási módszereire.
Általános iskolai tanulmányok befejezése után az autószerelés iránti érdeklődésem vezetett a szakirányú középiskolai tanulmányokhoz.
Járművek szervizelése, javítása és karbantartása, mind a hagyományos, mind az elektromos modellek terén.
A gépjárművek diagnosztikai rendszerének kezelése és javítása, hibakódok értelmezése.
Ügyféltámogatás és tanácsadás a megfelelő járműfenntartási eljárásokról.
Autószerelés és karbantartás , Elektromos és hibrid járművek diagnosztikai és javítási technikái , Számítógépes diagnosztikai rendszerek használata.
Műszaki rajzok olvasása és értelmezése , Erős probléma-megoldó képesség , Kiváló kommunikációs és ügyfélkezelési készségek.
Autók, motorok és járműtechnológia iránti érdeklődés , Autósport, különösen a rally és a drágversenyek , Hobbim a régi autók restaurálása és motorok tuningolása.
Utoljára szerkesztve: