tehát akkor azt mondjátok, hogy hülyének lehet nézni az embereket?
- helló, 2 millióért antik eladó
- jó, akkor pontosan mi is eladó?
- egy kehely.
- de az nem ér 2 milliót?
-
ha szerintetek ezzel nincsen probléma, akkor nem tudom, hogy mi kongatja meg a vészharangot a fejetekben lol. tele az autó antikkal, megnézed, nyilván kifizeted, kapsz
egy antikot, ki az az üldözési mániás ember, aki azt gondolja, hogy van azon mit megbeszélni, hogy az autóban lévő antikok közül
PONTOSAN mi eladó? most őszintén.
és mindezt úgy mondom, hogy nem antikozok már vagy egy éve, és nem lettem még (nagyon) átverve sem. ha az összérték meg van említve, ami tegyük fel, millió kettő, de kapsz egy kelyhet, az nem 1.2 millió értékű. akkor nem értem, hogy ezen mi NEM szabálysértés?
2017-ben amikor azzal trükköztek az emberek, hogy nem írták ki, hogy ezer a hirdetésben, a tizedik ilyen probléma után bant osztottak, és az adminok is azt az elvet vallották, hogy ha meg akarsz gazdagodni, gazdagodj meg máshogy. nem tudom, hogy mi ment félre, de ha ezt lehet így, akkor én is inkább hagyom a francba a bányát, meg a farmot, inkább arra megyek, hogy mindenkit is lehúzzak, de akkor ne mondjátok, hogy ezt nem kéne, ha itt meg azt szajkózzátok, hogy erre nem kell szabálypont, vagy nem hogy szabálypont, hanem a jelenlegi szabálypont kiegészítése, esetlegesen pontosítása.
(egyértelműen nem fogom ezt csinálni, mert nem értek vele egyet, és szemen köpném magam, de ettől függetlenül majdhogynem arra bátorítjátok az embereket, hogy csinálják, és az agyam eldobom ettől.)
és mielőtt még jönnétek azzal, hogy régen minden más volt, megmémeltem magam, hogy nektek ne kelljen