ATM Napi limit.

Dominikk1

Barangoló
2022. 12. 26.
122
56
V4 karakter
Andrew Rodriguez
LV karakter
Emanuele Mariotti
V2 karakter
❌
Az ATM napi limitjét fentebb venni, vagy átgondolni. Számomra kicsit bosszantó, hogy naponta 1 millió a limit és már több embertől is hallottam vissza. Személy szerint lehetne kicsivel több vagy, telefonba valahogy egy gombnyomással feloldani mint IRL.

KristófLV

GameAdmin [5]
SzerverAdmin
LV
2019. 08. 18.
331
470
V4 karakter
Jackson Qwanter
LV karakter
Jackson Qwanter
V2 karakter
Sophia Williams
Tudok róla én is. Csak az a 3 bank pont a legkiesőbb helyeken vannak.
A plázában, vagy ha nincs lezárva aranybankban is van lehetőséged, azért ezek közel sem kieső helyek és annyira hirtelen 1millió fölött nem kell sűrűn mozgatni szerintem, ha meg valaki akar, pár perc alatt bármelyikbe el tud jutni.

Professor

Zöldfülű
Támogató
2022. 06. 29.
154
77
15
Nyírtura
instagram.com
V4 karakter
🇷🇺Antoniya Rodionovich🇷🇺
LV karakter
🇩🇪Nico Fritz Stahl🇩🇪
V2 karakter
🇷🇺Antoniya Rodionovich🇷🇺
Az Ötletet nem támogatom!
3 Bank is van, úgy gondolom nagyszerű és közel elérhető helyeken!
Ezek a helyek:
- Pláza ( Városközpont, szerintem ki sem kell fejtenem míért van jó helyen! )
- Las Venturas Airport, vagy az úgynevezett Aranybank ( Úgy gondolom az Aranybank melletti utakon is van forgalom és ez is egy jó helyen van, bár plázához egy kicsit közel van, de ha ki van rabolva éppen az Aranybank, a pláza közel van! )
- Las Barrancas ( Las Barrancasban található az Arany Bika kaszinó egyrészt, másrészt pedig mostanában egyre több az áthaladó forgalom Fort Carson és Tierra Robada között! )

P3ter

Barangoló
Támogató
2020. 11. 09.
77
64
18
Eger City
V4 karakter
James Georg
LV karakter
Sam Trevino
Csaó szerintem felesleges a napi limiten változtatni 3 bank is van plázábába elég hamar feltud jutni az ember és pik pak megvan a pénzfelvétele meg hát ahogy felettem is irták vannak bankok ahova kocsival elég egyszerűen eltud jutni az ember.