atm kazetta = kötelező tűzparancs?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

capovagyok

Újonc
2020. 06. 25.
44
398
V4 karakter
KeAndre Lawrence
LV karakter
Dalton Allen
V2 karakter
--
A fórum semmilyen területén nem használhatsz egy postban 3-nál több hangulatjelet!
Elnézést, de a két dolog üti egymást: mert ugye a karakterünket úgy alakítjuk mint a való életben | ha nem akkor fogják azt fejbelövik, mivan abban.
Pardon? Ezek sehogy sem ütik egymást, nyilván az utolsót eltűloztam, mivel fejre sose lövünk (csak arra céloz mindenki :D:D:D)
Semmi gond, elnézhető.

Attól még hogy van nála fegyver, miért lősz rá? Fel lépett valakivel szemben fenyegetően a rabló? Nem, max az ATMel szemben, ami persze nem érez semmit, így fölöslegesen lőnél rá. Sose kezdeményezhetsz rendőrként egy tűzharcot úgy, hogy te semmit se tudsz róla az adott szituációról, csak BIZTOS FEGYVERE VAN és társai, ha te megölsz egy embert mert feltételezted, hogy van nála fegyver és nincs, valószínűleg te veszted el az állásod, és mész a börtönbe, ha már RL-el dobálózunk.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Bernát

🎩🎸
2019. 01. 10.
1 075
4 993
20
LV karakter
Patrick Osbourne
ne kelljen már még egyszer leírnom ugyan azt brian
ne térjünk el az ötlettől fiúkák, bármi problémával privátban kereshettek ;)
a feszültségkeltő hozzászólásoknak semmi értelme, nem kell így a topichoz állni, ha valaki nem tesz hozzá semmit, akkor ne is írjon ide, nem fog attól senki okosabbnak tűnni, hogy valami hülyeséget nyög be
a továbbiakban megkérném az embereket, hogy akkor írjanak ide, ha tényleg az ötletről tudnak normális pro, con-okat felhozni, és nem ott tart a mentalitásuk, hogy hű ezek mit képzelnek, használják a scriptet a szerveren, ami nemrég lett egyébként korlátozva a jogrendszerrel

tito

Újonc
2019. 09. 19.
187
521
V4 karakter
Aldo Massi
Pardon? Ezek sehogy sem ütik egymást, nyilván az utolsót eltűloztam, mivel fejre sose lövünk (csak arra céloz mindenki :D:D:D:D:D)
Semmi gond, elnézhető.
Erre már inkább semmit nem tudok mondani, kezd elszaladni a ló /részedről/.
Attól még hogy van nála fegyver, miért lősz rá? Fel lépett valakivel szemben fenyegetően a rabló? Nem, max az ATMel szemben, ami persze nem érez semmit, így fölöslegesen lőnél rá. Sose kezdeményezhetsz rendőrként egy tűzharcot úgy, hogy te semmit se tudsz róla az adott szituációról, csak BIZTOS FEGYVERE VAN és társai, ha te megölsz egy embert mert feltételezted, hogy van nála fegyver és nincs, valószínűleg te veszted el az állásod, és mész a börtönbe, ha már RL-el dobálózunk.
Mi sem feltétlen a játékosra, hanem az autóra is lőhetünk.
A jogszabály kimondja, hogy ÉN/MI használhatunk halálos erőt abban az esetben, ha az az én, a társam, esetlegesen a polgárok épségére veszélyt jelent, ezzel megfékezve az adott cselekvést.
"A halálos erő csak akkor alkalmazható ha a rendfenntartóval szemben fellépő, erőszakos vagy veszélyes cselekedetre készül."
Ez NEM FELTÉTLEN az emberi élet kioltására értendő, hanem a veszély megfékezésére is. Ha arra kerül sor, akkor pedig kénytelenek vagyunk megölni téged.

Markusz01

Újonc
2020. 12. 12.
27
17
Dunaújváros
LV karakter
Elijah Crawford
Szerintem feleslegesen nyitottál egy új témát. Nem gondolhatod komolyan hogy, ha ti ATM-et raboltok mi vígan nézzük azt és hagyunk titeket menekülni, ha ez megtörténne szabad lenne az út a gyárig kb. mivel a Dodge és a CV handlingje meg se közelíti a Grand Cherokee handlingjét és kanyarokat míg ti vígan veszitek, mi vért izzadunk :D . Valamint ha nem tetszik ez neked/nektek hogy lövünk rátok miközben rámoljátok ki az ATM-et, akkor térj legális útra, vagy ne rabolj ATM-et :)

sn0wLV

csak igy van
2020. 02. 13.
268
548
Budapest
V4 karakter
-
LV karakter
Cesar Alcaraz
V2 karakter
-
Ez NEM FELTÉTLEN az emberi élet kioltására értendő, hanem a veszély megfékezésére is
Bár én Bernát pártját fogom, de azért azt elmondanám, hogy ha már a /realitásra/ törekszünk, akkor tudjátok mekkora sebet hagy egy m4 / ak47?
Azt sem értem, ha kapsz vagy 10 ak lövést, akkor miért szed fel az lvms? Mi ebben a realitás? Nincs mit felszednie a srácnak. Eltűntél. 10 ak lövés. (Vagy legyen M4, ha már rendvédelem.)

Bernát

🎩🎸
2019. 01. 10.
1 075
4 993
20
LV karakter
Patrick Osbourne
nincs szükség azokra a hozzászólásokra a nagyon okos emberektől, hogy ha nem tetszik nem kell atmet rabolni, a script bent van, ha valakinek joga van rá egy f3ban, az nyugodtan csinálhatja, nem viccből került be a jogrendszer
ezt pont a markusz01 típusú hozzászólásokra értettem
ha ez megtörténne szabad lenne az út a gyárig kb
jólvan akkor először olvasd el a hozzászólásokat is, mielőtt ideírsz, mert már kifejtettem

Dodge és a CV handlingje
ezeket a handlingeket meg lehet olyanra csinálni, hogy akár egy Jeepet, akár egy BMW F10et is simán elver, nem nekem kell ilyeneket mondani

• Tetszik
Reactions: hapogo

capovagyok

Újonc
2020. 06. 25.
44
398
V4 karakter
KeAndre Lawrence
LV karakter
Dalton Allen
V2 karakter
--
Mi sem feltétlen a játékosra, hanem az autóra is lőhetünk.
A jogszabály kimondja, hogy ÉN/MI használhatunk halálos erőt abban az esetben, ha az az én, a társam, esetlegesen a polgárok épségére veszélyt jelent, ezzel megfékezve az adott cselekvést.
"A halálos erő csak akkor alkalmazható ha a rendfenntartóval szemben fellépő, erőszakos vagy veszélyes cselekedetre készül."
Ez NEM FELTÉTLEN az emberi élet kioltására értendő, hanem a veszély megfékezésére is. Ha arra kerül sor, akkor pedig kénytelenek vagyunk megölni téged.
1 valami akadályozhatja meg az autó továbbgurulását, az is a spike (ami amúgy rohadt veszélyes ilyen esetekben meg főleg). Hiába lövöd a kocsit, egy kósza golyó eltalálja, aztán megtörtént a baj (rl). Amég nem léptek fel veled/bárki mással szemben fenyegetően nem léphetsz fel halálos erővel ellenük.

Az hogy csak menekülnek kazettával a zsebükben NEM JELENT semmit sem.

bajnok10

Barangoló
Támogató
2019. 10. 06.
112
1 321
V4 karakter
Adonis Robustelli
Lövésen kívül viszont máshogy nem érünk el semmi hatást.
A spike csak az esetek kis százalékában sikerül, másrészről pedig egyáltalán nem biztos, hogy arra mentek, amerra kiállt spike-ozni az egység.
Pitelni pedig nem pitelhetünk, mert vagy ráfogjátok, hogy derby, vagypedig össze vissza laggolna, ami pedig szintén nem lenne jó.
Ilyen spéci eszközeink pedig nincsenek. Seeben ilyen nincs.

tito

Újonc
2019. 09. 19.
187
521
V4 karakter
Aldo Massi
1 valami akadályozhatja meg az autó továbbgurulását, az is a spike (ami amúgy rohadt veszélyes ilyen esetekben meg főleg).
Spike-ot szerintem felesleges tovább feszegetni, azt már kifejtettem részünkről.
Hiába lövöd a kocsit, egy kósza golyó eltalálja, aztán megtörtént a baj (rl).
Mivel ez egy fiktív szerver, ezért /mindenki/ tisztában van azzal, hogy ez nem történhet meg és ezt ki is kell tudni használnunk.
Ugyan olyan, mint a jobb kezezés, az sem működne RL úgy, ahogy a szerveren.
Amég nem léptek fel veled/bárki mással szemben fenyegetően nem léphetsz fel halálos erővel ellenük.

Az hogy csak menekülnek kazettával a zsebükben NEM JELENT semmit sem.
Nem minden esetben történik/történhet meg, de mi már akkor is alkalmazhatunk halálos erőt, ha megpróbálsz elütni valakit (szándékosan), ezzel veszélyt fékezünk meg.
Rengeteg olyan indokunk lehet, ami miatt mi tüzet nyithatunk rátok, bármi következmény nélkül.

Bernát

🎩🎸
2019. 01. 10.
1 075
4 993
20
LV karakter
Patrick Osbourne
A spike csak az esetek kis százalékában sikerül

több mint másfél év pd alatt nekem elég sokszor sikerült operálni azzal a keskeny útszakasszal felérő szögesdróttal
csak ügyesen kell csinálni

Pitelni pedig nem pitelhetünk
a szinkronhibák kihasználása sajnos tiltott a szerveren így igaz, ezért a lagpit nem egy lehetőség

Seeben ilyen nincs.
a frakciófejlesztés sokmindenre jó, többek között erre is, pl ennek köszönhetitek az átdolgozott Lenco Bearcat, Bear, Raindance, Maverick modot is, szerintem ezek bőven megvalósítható dolgok

de mi már akkor is alkalmazhatunk halálos erőt, ha megpróbálsz elütni valakit
elég megnézned a videót, senkire nem jelentettünk veszélyt a kocsiban, mégis kaptuk a pullozásból a lövéseket, ez csak egy eset a sok közül

ha a sivatag közepén ülünk a kocsiban, gurulva a kazettákkal (ergó nincs ember a közelben az üldöző egységeken kívül), ráadásul senki sem tud arról, hogy nálunk lenne fegyver, nincs meg az ok a deadly force alkalmazására, mert maximum magunkra jelentünk veszélyt azzal, hogy nekimegyünk egy fának és megdöglünk az ütközés hatására

• Szomorú
Reactions: tito
W

William

Alapjáron ennek az egésznek nincs értelme hogy mindenki egymás ellenen van. Ha ATM-rabló vagy, és ennyire merész srác akkor fogadd el azt hogy ha fejbelőnek, vagy tüzet nyitnak rád. -ATM-et nem spray kannával, meg baseball ütővel fogsz rabolni. -Menekülj, ha sikerül te nyertél, ha te lövöd le a rendvédelmet te nyerted a harcot, ha ők lőnek le ők nyerték a harcot, ennyi az egész. Ha meg nem tudod elfogadni hogy téged megölnek, rádlőnnek mert te ATM-et rabolsz, akkor hagyd abba, keress más elfoglaltságot.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Felszólítás nélkül nem kezdünk el lövöldözni, pláne nem fegyvertelenre. A rendvédelemnek az a célja, hogy a célszemélyt elkapja, nem pedig kiiktassa. Természetesen aki ATM-ezik annak továbbra is kötelező az előRP a szerver szabályzat szerint, és ennek nem csak abból kell állnia, hogy "szevasz, nincs pénz, menjünk ATM". Ha a helyzet úgy hozza az adott adminnak joga van elkérnie az ezzel kapcsolatos logokat.

Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.