atm kazetta = kötelező tűzparancs?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bernát

🎩🎸
2019. 01. 10.
1 075
4 993
20
LV karakter
Patrick Osbourne
1e4b63504e16d4987b84c751ab0efa38.png

ez a szabály fiúk, nem tudom, hogy egy atm kazetta felülírná ezt

kocsiban ülve akkora fenyegetést jelentettünk, LŐTTÜNK rájuk, hogy lőhessenek? nem. nem láttam felszólítást sem ig, igaz a gifen nem látszik
nem hiszem hogy az emberek atm kazettával civil, hatósági embereket ölnek meg, veszélyeztetnek, hogy egyből tűzparancs kerüljön rá
hozzáteszem, ez egy eset volt a sokból, itt épp láthatta, hogy nálunk van a fegyver, viszont az sem riaszt vissza senkit, hogy úgy lőjjön a menekülő kazettásra, hogy semmit sem tud a felfegyverkezettségi állapotáról
nemhogy az ic protokollt, de még a szerverszabályzatot is szegi ez a cselekedetsorozat
nincs szükség azokra a hozzászólásokra a nagyon okos emberektől, hogy ha nem tetszik nem kell atmet rabolni, a script bent van, ha valakinek joga van rá egy f3ban, az nyugodtan csinálhatja, nem viccből került be a jogrendszer
egy kétszer belefér, nyilván, internal affairs intézi, meg minden, ezért kellett már valakinek karaktert is váltania alattam pdben, de hát nyilván nem olyan szinten volt, hogy a tagok 90 százaléka ugyan ezt csinálta
több rendvédelmi tag is egyet ért velem
nem, nem cry topic, nincs problémám azzal a 10 perccel, amíg a temetőben vagyok, ahogy azzal sem, hogy nem nyitottunk ezért egy kazettát sem, szimplán frusztráló, hogy a szerver két legnagyobb frakciójának tagjai nem törekednek a realitásra (((TISZTELET AM A KIVÉTELNEK)))

Utoljára szerkesztve:
W

William

Napi 5-10 ATM valóban reális, 18-ba konkrétan voltak frakciók ahol már inkább megtiltották.
"nem, nem cry topic, nincs problémám azzal a 10 perccel, amíg a temetőben vagyok, ahogy azzal sem, hogy nem nyitottunk ezért egy kazettát sem, szimplán frusztráló, hogy a szerver két legnagyobb frakciójának tagjai nem törekednek a realitásra (((TISZTELET AM A KIVÉTELNEK)))" Ehhez pedig ennyit tudok hozzáfűzni. Ebből kiderül hogy ki nem törekedik a "realitásra" https://streamable.com/xfdk8y
Ha egyszer meghaltál amint az ooc chatben is említetted, akkor nem a dara fő megoldás szerintem, ha már te ilyen realisztikusan szeretnél játszani. Ha küldtél volna bizonyítékot levesszük rólatok a körözést, de a "tegnap halt meg, ott a feje felett" azzal nem tudunk sokat kezdeni.

Utoljára szerkesztve:

Bernát

🎩🎸
2019. 01. 10.
1 075
4 993
20
LV karakter
Patrick Osbourne
hát akkor írjatok egy ötletet arra hogy dolgozzák át vagy szabályozzák, mint ahogy én tettem az észrevétel után, senki sem gátol meg titeket
annak hogy ezt leírtátok kb annyi értelme van mint random nők seggét beállítani fórum avatárnak vagy fél oldalas aláírást használni, semmi köze magához az ötlethez, amit írtam, csak valamibe bele kell kötni, ahogy én tettem itt is :D
beleeditelheted azt a streamablet de hát annak sincs semmi köze a topichoz haver
ha érdemileg nem teszel hozzá semmit az ötlethez és egy különböző dologba kötsz bele, akkor felesleges ide írnod
ne térjünk el az ötlettől fiúkák, bármi problémával privátban kereshettek ;)

tito

Újonc
2019. 09. 19.
187
521
V4 karakter
Aldo Massi
Helló, sziasztok.
Nem értem, hogy ismét mi a célotok ezzel, hagyjunk titeket "legálisan" pénzt farmolni?
Pofon egyszerű beülni hárman egy kocsiba, kirabolni egy ATM-et, ha meghaltok semmit nem buktok, sőt, ha sikerül kinyitni akkor meg a pénzt is megtarthatjátok.
Mint felettem is említették, az sem reális, ha kiraboltok egyet, meghaltok és újraéledést követően azonnal már a következőt pakoljátok ki. (nem egyszer volt már erre példa)
Azzal, ha ez tilos lenne, annyit érnétek el, hogy mi ezt úgy élnénk meg, mintha ki sem mehetnénk egy ilyesmi rablásra. Semmi értelme nem lenne.
Konkrétan olyan, mintha mi csak egy rendőri kíséret lennénk és segítenénk titeket ebben.
Köszönöm.
Sziasztok.

capovagyok

Újonc
2020. 06. 25.
44
398
V4 karakter
KeAndre Lawrence
LV karakter
Dalton Allen
V2 karakter
--
Attól még üldözhetitek az adott személyt vagy azt is tiltja? Ha bementek gyárba miért nem hatolhatnátok be és lesokkoljátok(vagy földrekényszerítitek) őket ha nincs fegyverük? Plusz pénz a frakciónak meg nem rabolnak atmet 5 órán át mert a fegyházat ülik.

Bernát

🎩🎸
2019. 01. 10.
1 075
4 993
20
LV karakter
Patrick Osbourne
Azzal, ha ez tilos lenne, annyit érnétek el, hogy mi ezt úgy élnénk meg, mintha ki sem mehetnénk egy ilyesmi rablásra. Semmi értelme nem lenne.
reflektálok magamra, az én frakciómban valaki pont egy ilyen eset után karakterváltásra lett kötelezve
mondok jobbat is, lehoztunk úgy is atmeket a rendvédelmi oldalon, hogy nem lőttünk addig a gonosztevőkre, amíg ők sem lőttek ránk

• Tetszik
  • Hűha
Reactions: hapogo és Custer

tito

Újonc
2019. 09. 19.
187
521
V4 karakter
Aldo Massi
reflektálok magamra, az én frakciómban valaki pont egy ilyen eset után karakterváltásra lett kötelezve
mondok jobbat is, lehoztunk úgy is atmeket a rendvédelmi oldalon, hogy nem lőttünk addig a gonosztevőkre, amíg ők sem lőttek ránk
De ha belegondolsz, direkt nem lőnének ránk, ameddig a gyárba nem érnének és ez egyenlő azzal, hogy mi nem tehetünk semmit, csak -mint ahogy előbb is említettem - kíséret lennénk.

• Tetszik
Reactions: Burak és vigar

capovagyok

Újonc
2020. 06. 25.
44
398
V4 karakter
KeAndre Lawrence
LV karakter
Dalton Allen
V2 karakter
--
Te félreértesz mindent, gondolkozz mielőtt írsz valamit.
Gondolom nem egy Trainee fog befutni egyedül sokkolóval, hanem jönni fog a bevetési egység, akik ugye tudnak pju pju nagy fegyverrel, ők bemennek, aztán ha nincs fegyvere az atm rablónak valszeg a földre kényszerül, mert ugye a karakterünket úgy alakítjuk mint a való életben (ugye f) és valószínűleg TÉNYLEG NEM BIZTOS de lefog feküdni a földre a rabló, ha nem akkor fogják azt fejbelövik, mivan abban. Amúgy félre fogalmaztam azt a hszt, nagyjából javítottam is utána.
(A btkban meg kérvényezzétek v idk hogy van már, hogy az atm rablás összegét rakják fel magasra azt kész, ha elkapjátok őket)

edit: hogyha meg animba lövitek őket nem 1 egész tárból felszedi a mentős azt megint megy a jailbe bernát

• Tetszik
Reactions: hapogo és Krikszti

tito

Újonc
2019. 09. 19.
187
521
V4 karakter
Aldo Massi
felhasználható az az előny, hogy a rendvédelem az esetek 99 százalékában többségben van, ráadásul rendelkeztek szögesdróttal is, amivel azért elég egyszerű megállítani egy menekülő járművet ;)
Mivel a gyár közelébe nem mehetünk ilyen esetben, elég kevés hely maradt, ahol esetlegesen tudnánk is érvényesülni egy szögesdróttal. Ha kiállunk bárhova, az egyenlő az öngyilkossággal, mivel egyszerűen kipulloztok minket. Itt jöhet a felvetés, hogy elbújunk valahova, aminek pedig az a hátulütője, ha üldöz titeket egy egység nem lesz időnk felvenni előttük a szögesdrótot, így ismét csak oda lyukadunk ki, hogy saját magunkat szívatjuk meg. Az a szögesdrót, amit mi lehelyezünk, egy keskeny útszakasszal ér fel, seperc alatt kikerülöd.

• Tetszik
Reactions: Burak és vigar

tito

Újonc
2019. 09. 19.
187
521
V4 karakter
Aldo Massi
Te félreértesz mindent, gondolkozz mielőtt írsz valamit.
Gondolom nem egy Trainee fog befutni egyedül sokkolóval, hanem jönni fog a bevetési egység, akik ugye tudnak pju pju nagy fegyverrel, ők bemennek, aztán ha nincs fegyvere az atm rablónak valszeg a földre kényszerül, mert ugye a karakterünket úgy alakítjuk mint a való életben (ugye f) és valószínűleg TÉNYLEG NEM BIZTOS de lefog feküdni a földre a rabló, ha nem akkor fogják azt fejbelövik, mivan abban. Amúgy félre fogalmaztam azt a hszt, nagyjából javítottam is utána.
(A btkban meg kérvényezzétek v idk hogy van már, hogy az atm rablás összegét rakják fel magasra azt kész, ha elkapjátok őket)

edit: hogyha meg animba lövitek őket nem 1 egész tárból felszedi a mentős azt megint megy a jailbe bernát
Elnézést, de a két dolog üti egymást: mert ugye a karakterünket úgy alakítjuk mint a való életben | ha nem akkor fogják azt fejbelövik, mivan abban.
Ha a realitásnál tartunk, egy ATM rablásra milyen céllal mennél fegyver nélkül?
Senki nem szeretné fegyházban tölteni az életét, sem meghalni. Az lenne a legésszerűbb döntés, hogy inkább hagyod a fenébe. Kérdésem, miért élné meg?
RL, ha elkapnak nem tarthatod meg az összeget, amit a kazettából szedtél ki.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.