- 2019. 01. 10.
- 1 075
- 4 993
- 20
- LV karakter
- Patrick Osbourne
ez a szabály fiúk, nem tudom, hogy egy atm kazetta felülírná ezt
kocsiban ülve akkora fenyegetést jelentettünk, LŐTTÜNK rájuk, hogy lőhessenek? nem. nem láttam felszólítást sem ig, igaz a gifen nem látszik
nem hiszem hogy az emberek atm kazettával civil, hatósági embereket ölnek meg, veszélyeztetnek, hogy egyből tűzparancs kerüljön rá
hozzáteszem, ez egy eset volt a sokból, itt épp láthatta, hogy nálunk van a fegyver, viszont az sem riaszt vissza senkit, hogy úgy lőjjön a menekülő kazettásra, hogy semmit sem tud a felfegyverkezettségi állapotáról
nemhogy az ic protokollt, de még a szerverszabályzatot is szegi ez a cselekedetsorozat
nincs szükség azokra a hozzászólásokra a nagyon okos emberektől, hogy ha nem tetszik nem kell atmet rabolni, a script bent van, ha valakinek joga van rá egy f3ban, az nyugodtan csinálhatja, nem viccből került be a jogrendszer
egy kétszer belefér, nyilván, internal affairs intézi, meg minden, ezért kellett már valakinek karaktert is váltania alattam pdben, de hát nyilván nem olyan szinten volt, hogy a tagok 90 százaléka ugyan ezt csinálta
több rendvédelmi tag is egyet ért velem
nem, nem cry topic, nincs problémám azzal a 10 perccel, amíg a temetőben vagyok, ahogy azzal sem, hogy nem nyitottunk ezért egy kazettát sem, szimplán frusztráló, hogy a szerver két legnagyobb frakciójának tagjai nem törekednek a realitásra (((TISZTELET AM A KIVÉTELNEK)))
Utoljára szerkesztve: