Átlagos amerikai autó, hogy reálisabb legyen a városkép.

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Hiába jön be több amerikai autó, ha nem fogják a játékosok azokat használni. Így is több amerikai autó van.
Ez így van, pont ezért kell olyan autókat kivenni a miket sokan használnak, és így már is fogják használni az új kocsikat.
750 vagy a 760 helyére bekerülne egyből nagyon sok játékosnak lenne ilyen kocsija. Mivel elkezdenek fogyni a BMW-k nem lesz más választásuk mint az új kocsikat használni.

Nagyon tetszik az ötlet. Támogatom
Én szívesen látnék japán kocsikat is a szerveren, mint pl:
- Toyota Hilux
- Toyota Camry
- Mazda 6
ezen kívül nyilván pár sportosabb esetleg belpiacos kocsit is eltudnék még képzelni, de most az utca kocsikra koncentráltam amik javítják a városképet. (lehet hogy vannak jobb és szebb modok. Hirtelen ezeket találtam)

Utoljára szerkesztve:

Hiroshiii

Barangoló
Támogató
2021. 02. 11.
99
137
24
Petersaurach
V4 karakter
Hiro Howell
LV karakter
Hiro S Hill
V2 karakter
Nincs
Ezt csak támogatni tudom! Akár ilyesmi autókat is lehetne cserélni mint pl: BMW 750, régi és nem amerikai stílus.

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 477
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség