Átlagos amerikai autó, hogy reálisabb legyen a városkép.

jaamin

Zöldfülű
2021. 02. 20.
154
352
20
V4 karakter
@kaiden.gross
LV karakter
@callum.cordero
Sziasztok!
Az elmúlt 1-2 órában nézelődtem, hogy milyen autó is lehetne a szerveren még, ami beleillene az amerikai RP-be, és az ugrott be, hogy egy 2008-as Cadillac CTS megfelelő lenne.
UySXtkp.png

Az autó a való életben is jelen van Amerikában természetesen, emellett a szerveren is megállná a helyét szerintem, jó RP lehetőségeket nyújtana az utcai bandáknak is, hogy egy valóban amerikai, viszonylag átlagosnak autóban ülhetnek, emellett a városkép is reálisabb lehetne tőle. Azt gondolom, hogy egy szerethető autóról beszélünk, aminek van egy szép megjelenése, emellett ugyanakkor el is tud tűnni a tömegben, hétköznapi autónak mondanám.

A CTS bekerülhetne a BMW 750/760 helyére, vagy a Dodge Polarától, esetleg a Ford Country Squrie-től vehetné át a stafétabotot.

Az ötlethez kocsimodot direkt nem csatoltam, mivel nem értek hozzá, hogy mi alapján szokás választani, nem tudom tesztelni, hogy van-e törésmodellje, stb.

Mi a véleményed, szerinted kellene a szerverre? Te minek a helyére tennéd be, ha betennéd?

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 730
5 431
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
Valóban jó lenne pár NEM Mercedes-Benz AMG nem BMW M Performance vagy Audi RS kocsi a szerverre. Sima mezei de idei, vagy pár éves amerikai kocsi, mint pl amit felhoztál példának tökéletes lenne. A 750 megy a 760 sokak számára már egy kultusz kocsi lett, így nem hinném, hogy kivennék. Bár nem zavarna, ha talán az egyik helyére kerülne. Egy BMW-el kevesebb. A Polara vagy Country helyére legalább jöhetne.

Pár kocsimod (kicsi méret, de jól kinézö):

Strand

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 06. 26.
294
923
19
www.etsy.com
V4 karakter
Quentin Strand
LV karakter
Quentin Strand

Legacy

Zöldfülű
Támogató
2020. 04. 26.
161
599
21
V4 karakter
Nico Walker
LV karakter
Bobby McBride
V2 karakter
Ryan Evans
A CTS kell. Pont. Támogatom!

• Imádom
Reactions: jaamin

santeR

Újonc
Támogató
2020. 08. 22.
38
34
Túrkeve
LV karakter
Bruce Brassco
Jót tenne, hogy minél több Amerikai autó lenne a szerveren. Személy szerint örülnék neki, hogy lenne egy CTS is. Támogatnám az ötletet! :)

• Tetszik
Reactions: jaamin és Legacy

R.Raul

Zöldfülű
2019. 08. 26.
168
61
V4 karakter
Zakariya Gallagher
LV karakter
Raul De Rumfaldy
V2 karakter
-
Nem egy rossz ötlet.
Támogatom!

• Imádom
Reactions: jaamin

lorooolv

Írnok deák
Támogató
2019. 06. 10.
671
1 175
Paks
V4 karakter
Luca Giovanni 🇮🇹
LV karakter
Casey Sloan 🇺🇸
V2 karakter
William Fraser 🇬🇧
Nagyon jó ötlet, habár a Polara, a Squire-t nem bántanám mert szerintem nagyon jó autók! Viszont egy nmet autót inkább kiszednék lásd példát: 750,760. Viszont akkor inkább egy újabb modellt raknék be mint amiket "felfedeztek" többen is. Támogatom az ötletet!

Szatmári

Barangoló
2020. 09. 03.
106
128
20
V4 karakter
Vanessa Collins
LV karakter
Zaid Lewis
Támogatom! Beleillene az amerika RP-be sokak számára kedvelt kocsi lenne. Jó lenne ha valamelyik német autó helyére kerülne be mert elképesztően sok van..

• Tetszik
Reactions: lorooolv és jaamin

parkin lot pimpin

Modern Verne
2019. 01. 10.
1 419
5 794
LV karakter
bro kicked out
Valóban jó lenne pár NEM Mercedes-Benz AMG nem BMW M Performance vagy Audi RS kocsi a szerverre. Sima mezei de idei, vagy pár éves amerikai kocsi, mint pl amit felhoztál példának tökéletes lenne. A 750 megy a 760 sokak számára már egy kultusz kocsi lett, így nem hinném, hogy kivennék. Bár nem zavarna, ha talán az egyik helyére kerülne. Egy BMW-el kevesebb. A Polara vagy Country helyére legalább jöhetne.

Pár kocsimod (kicsi méret, de jól kinézö):
xd.png

jol beszelsz baratom, takaritsuk el a bomosoket.
btw. cls osztaly johetne, eleg ramaty a felhozatal.