- 2019. 04. 25.
- 50
- 7
- V4 karakter
- Assane Duran
- LV karakter
- Rock Daniels

Teljes név:
Assane Duran
Rendfokozat:
Törzsőrmester
Beosztás:
Mesterlövész

Pilóta:
Nora Leith
Másodpilóta:
Assane Duran
Kísérő:

Egységszám:
CH-3
Lajstromszám:
PD-CH3
Felszállás helye és ideje:
H3
2025.04.20 21:09
Leszállás helye és ideje:
H3
2025.04.20 23:49

Repülés típusa:
Készenléti
Repült percek:
160

Légi járőrszolgálat részletes leírása:
Egy szép esti napon Nora Leith Fötőrzszászlóshoz csatlakoztam és készenléti repülést folytattunk CH-3 egységszám alatt. Elsősorban a levegőből figyeltük meg a térségeket mint például: Los Santos -> erdős, eldugott részei is; Red County; Kisebb városok, falvak; Hegyes, dombos, eldugott erdős részek, San Fierro területei illetve Tierra Robada területe. Eleinte nem történt igazából semmi, csak repültünk és megfigyeltünk. Később kicsit beindultak az események... Bankhoz riasztottak minket ahol mesterlövész poziciónkat elfoglaltuk és biztosítottuk a terepet. Később Los Santos gyárhoz is riasztottak ahol lövöldözés tört ki és súlyosan megsérültem, emiatt Kórházba kellett szállítani... Mituán elláttak a Kórzház dolgozói folytattam a tevékenységem. Figyelmesek lettünk egy rádiózásra, miszerint egy helikopter nem áll meg, mi azonnal oda vettük az irányt és segédkeztünk a társszerveknek. Amint leszállt az üldözött helikopter elkezdett lőni, majd egy jól manőverezett leszállással Leith Főtörzszászlős likvidálta az egyiküket. Ezt befejezvén visszaindultunk Los Santosi Kapitányságra ahol leszálltunk és befejeztük a Készenléti repülést.
Aláírás:
Assane Duran
Assane Duran