- 2021. 12. 23.
- 53
- 40
- LV karakter
- Andreas Haffen
LAS VENTURAS METROPOLITAN POLICE DEPARTMENT
APPLICATION FORM
,,PARTNERS WITH THE COMMUNITY''
Tisztelt jelentkező,
A formanyomtatvány kitöltésénél ügyeljen a pontos és valós adatok megadására!
ELSŐ SZAKASZ - SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
Ebben a szakaszban a személyes, adataira vagyunk kíváncsiak, törekedjen a pontos adatkitöltésre.
SZEMÉLYES ADATOKI/A
Keresztnév: AndreasI/B
Vezetéknév: HaffenI/C
Középső név:I/D
Születési idő: 11.09.1997I/E
Születési hely: Weingarten 88250 Ravensburg -NémetországI/F
Nem:[X]
Férfi[-]
Nő
ELÉRHETŐSÉGEKI/G
Telefonszám: +38 76 583 5918I/H
Lakhely: Blueberry Panama street 3
MEGJELENÉSI/J
Magasság: 6,2 (láb, hüvelyk)I/K
Testtömeg: 193,4 (lbs)I/L
Hajszín: BarnaI/M
Szem: BarnaI/N
Etnikum:[X]
Europid[-]
Afroamerikai[-]
Hispán[-]
Ázsiai[-]
Indián[-]
Egyéb
I/O
Tetoválások:Rendelkezik tetoválásokkal? Amennyiben igen, hol találhatóak a testén?1. Nem2. Nem
NEMZETISÉGI/P
Állampolgárság:[-]
U.S. állampolgársággal rendelkezem.[X]
Honosított U.S. állampolgár vagyok.[-]
Legálisan itt tartózkodó külföldi állampolgársággal rendelkező vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.[-]
Semelyik a fentiek közül.
BESZÉLT NYELVEKI/Q
Nyelvek:Kérjük sorolja fel azokat a nyelveket, amelyeken képes folyékonyan kommunikálni:1. Német2. Angol3. Spanyol
MÁSODIK SZAKASZ - TANULMÁNYOK
Ebben a szakaszban a tanulmányaira vagyunk kíváncsiak, kérjük itt adjon meg minden oktatással kapcsolatos információt.
II/A
Kérjük, jelölje be a legmagasabb iskolai végzettségét![-]
U.S. High School diploma[-]
GED teszt[X]
Egyetemi diploma
II/B
Egyetemi szaktárgy típusa:[X]
Bűnügyi igazságszolgáltatás[-]
Államtudomány[-]
Közgazdaságtan[-]
Mérnök[-]
Számítástechnika[-]
Szociológia[-]
Kriminálpszichológia[-]
Egészségügy
AZ OKTATÁSI INTÉZMÉNY ADATAIII/C
Az intézmény neve: Deutsche Hochschule der PolizeiII/D
A látogatás intervalluma: 09/10/2016 — 05/25/2021
II/E
Függesztették fel vagy bocsájtották el valaha iskolájából?[-]
Igen[X]
NemII/E1
Amennyiben igen, részletezze: -
HARMADIK SZAKASZ - MUNKATAPASZTALAT
Ebben a szakaszban a munkatapasztalataira, előző munkahelyeire valamint munkaképességeire vagyunk kíváncsiak.
ELŐZŐ MUNKAVISZONYIII/A
Cég/Ügynökség neve: Panda LLC Betöltött pozíció: Rendezvényszervező Feladatköre: Autós találkozók, versenyek, egyéb rendezvények megszervezése kivitelezése. Alkalmazás intervalluma: 07/17/2024 — 09/30/2024 Szerződésbontás indoka: Pénzügyi problémék a cégvezetésben
III/B
Részletezze, ha volt próbaidő alatt felfüggesztve: NemIII/C
Jelölje be a magára illő állításokat.[-]
A felfüggesztés vagy az elbocsátás elkerülése érdekében felmondott eddigi munkahelyéről.[-]
Fegyelem hiánya, vagy nem kielégítő munkateljesítmény, többszöri hiányzás, átlagon aluli teljesítés végett elbocsájtás.[X]
Számos rövidtávú, belépőszintű állások különböző területeken, ágakon.[-]
Előző munkahely elhagyása egy jobban fizető érdekében.
III/D
Ha katonai szolgálatot teljesített, kérjük, jelezze, melyik ágon.[-]
U.S. Army[-]
U.S. Navy[-]
U.S. Air Force[-]
U.S. Marine Corps[-]
U.S. Coast Guard[-]
U.S. National Guard
NEGYEDIK SZAKASZ - ÁLTALÁNOS ÉS SPECIALIZÁLT ENGEDÉLY
IV/A
Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel San Andreas államán belül?[X]
Igen[-]
Nem
IV/B
Volt valaha bevonva vezetői engedélye?[-]
Igen[X]
NemIV/B1
Amennyiben igen, adja meg, mikor, hol és milyen körülmények között: Válasz
IV/C
Az elmúlt nyolc hónapban kapott bármiféle közigazgatási bírságot?[-]
Igen[X]
Nem
IV/D
Az elmúlt tizenkét hónapban volt bármiféle közúti balesete?[-]
Igen[X]
NemIV/D1
Amennyiben igen, részletezze: Válasz
ÖTÖDIK SZAKASZ - ERKÖLCSI BIZONYÍTVÁNY
V/A
Indult-e már Ön ellen bűntetőeljárás, illetve ítélték-e már el bűncselekmény elkövetéséért?[-]
Igen[X]
Nem
V/B
Volt-e tagja valaha olyan szervezett egyesületének, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?[-]
Igen[X]
Nem
V/C
Jelenleg zajlik-e Ön ellen bármiféle büntetőeljárás?[-]
Igen[X]
Nem
V/D
Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?[-]
Igen[X]
NemV/D1
Amennyiben a válasza igen, mikor használt utoljára? Válasz
V/E
A közelmúltban volt-e már bármilyen problémája alkohol és tudatmódosítószer használatával?[X]
Soha[-]
Az elmúlt 6 hónapban[-]
Az elmúlt 12 hónapban[-]
Több mint 12 hónappal ezelőtt
HATODIK SZAKASZ - ELISMERVÉNY
A jelentkezésemmel megerősítem, hogy a kérvényben megadott válaszok saját szellemi termékeim, valamint teljesek és igazak, a legjobb tudásom és képességeim alapján lettek kitöltve. Tudatában vagyok és elfogadom, hogy bármely hamis, megtévesztő vagy elégtelen válasz vagy állítás elegendő ok lehet a jelentkezési folyamatból történő kizáráshoz. Beleegyezem abba is, hogy a Recruit Training Academy programot bármikor indokolás nélkül megszakíthatják. Felvállalom, hogy amennyiben nem teljesítem a képzést, megtérítem a képzési díjat. Továbbá, nem tiltakozom az ellen, ha a későbbiekben ujjlenyomatot vagy DNS-mintát vesznek tőlem a Las Venturas Metropolitan Police Department munkatársai.
OUT OF CHARACTER
A
Neved vagy beceneved: AdriánB
Életkorod: 21C
Rövid, lényegretörő bemutatkozás: Sziasztok! Adrián vagyok felvidékről származom. Külföldön dolgozom, ezért az unalmas estéket ismét a szerepjáték tölti ki. Egy festőmúhelyben dolgozom, ezért a precizitás nálam alap szabály. Szabadidőmben horgászom, edzeni járok, illetve a családommal és barátaimmal töltöm az időm. Ezek mellett szeretem az autókat a régi vasakat és mindent ami műszaki dolog. Pár éve rabul ejtett a szőlő és a borkészítés most ebben fejlesztem magam.
D
Rendelkezel amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? (Más szervereken szerzett tapasztalataidra is kíváncsiak vagyunk) NemD1
Ha igen, milyen frakcióban és pozíción voltál? -
E
Mióta játszol a SeeMTA Las Venturas szerverén, illetve milyen frakciókban voltál eddig? 2020 környékén kezdtem a játékot, de volt azért kihagyásom. Az idén kezdtem újra és rögtön kipróbáltam az illegális életet ezért jelentkeztem Blagoevgrad Mobhoz aminek 3 hónapig tagja voltam itt még magasabbra emeltem az RP szintemet.
F
Milyen különbségeket tudnál említeni egy amerikai és egy magyar rendvédelmi szervezet között? Az amerikai rendvédelem rengeteg dologban eltér a magyar rendőrségtől, mint felépítés, mint kiképzés és szabályzata illetve az eljárási procedúra is. Még amerikában külön joghatározat van mindenre, addig magyarországon központi jogszabályok szerint járnak el a szervek. Külön hangot adnék az amerikai rendőrség felszereléseire, járműveire, fegyverzetére, amiről tudni kell, hogy próbálják a legfejlettebben tartani mivel bármikor szükségük lehet bármire. A magyaroszági rendvédelemnek is megvan az eszköztára, de nem annyira kimagasló mint az amerikai mivel nincs szükség rá, gondolok itt a többszáz lóerős autókra, a készenléti fél és teljes automata fegyverekre, illetve különféle felszerelésekre mint például egy golyóálló mellény amit egy amerikai rendőrnek kötelező viselni akár igazoltatás során is még a magyar rendvédelem ezt csak különleges helyzetekben használja. A fegyverhasználati szabályok is teljesen eltérőek a rendvédelmi szerveknek mivel amerikában legálisan tarthat bárki lőfegyvert magánál ezáltal a rendőrségnek erre fel kell lennie készülve, még magyarországon ezt tiltja a törvény ezáltal a rendvédelmi szervek is sokkal könnyebben kezelnek egy igazoltatást, vagy egy bejelentést.G
Milyen karaktert alkotnál a frakció tagjaként? Egy olyan karaktert aki nem kérdez vissza, teljesíti a parancsot. Nyomós helyzetben pedig megpróbál tisztán és a lehetőségekhez képest a legjobbat kihozni a szituációból vállalva a következményeket. Igazi német mentalitású férfi.H
Mit tennél hozzá a frakció közösségéhez a jelenléteddel? Nem okoz gondot beilleszkedni egy teljesen más környezetben, tanulni az emberektől, megmutatni a rendőrség igazságos oldalát, aktív tagja lenni a frakciónak.
H
Csatolj egy UCP felületen készített képet a névváltásaidról (link):I
Csatolj egy UCP felületlen készített képet az adminjaileidről és kitiltásaidról (link):