Alfred D Reynolds - Dragomir Argirov, Senko Todorov [Orton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

PetyaaLV

Újonc
2022. 01. 02.
49
16
Békés Megye
LV karakter
Alfred D Reynolds
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Alfred D Reynolds >

Panaszra tett játékos neve:
<
Dragomir Argirov és Senko Todorov >

Panasz oka:
<
Forgalmas helyen való rablás, Vagyonmegörzésre alkalmas tárgy kinyittatása. >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
>

Megjegyzés:
<
Várom a bíráló admin válaszát. >

• Tetszik
Reactions: peterparker

Orton

Happy Nation💸
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
650
876
LV karakter
Giel Flim
Hello, várom az érintettek válaszát 24 órán belül.

• Tetszik
Reactions: PetyaaLV

notbendzsi

Újonc
2023. 09. 16.
48
186
V4 karakter
-
LV karakter
Zhong Wei
V2 karakter
-
Szevasz!

Nem voltam teljesen tisztában a vagyonmegőrzés dologgal, viszont nem lett kinyitva az autó. Emellett a szerveren reportot is nyitottam, amit megbeszéltem Hoonigan adminisztrátorral. Az autód NEM került kinyitásra.

Forgalmas helyről való rablás lehetséges, bárkit bárhonnan el lehet rabolni.

További hozzáfűzni valóm nincsen, illetve ha van még kérdés szivesen válaszolok.

• Tetszik

Orton

Happy Nation💸
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
650
876
LV karakter
Giel Flim
Küldjétek el az előrpt, valamint az eset logját.

PetyaaLV

Újonc
2022. 01. 02.
49
16
Békés Megye
LV karakter
Alfred D Reynolds
Szevasz!

Nem voltam teljesen tisztában a vagyonmegőrzés dologgal, viszont nem lett kinyitva az autó. Emellett a szerveren reportot is nyitottam, amit megbeszéltem Hoonigan adminisztrátorral. Az autód NEM került kinyitásra.

Forgalmas helyről való rablás lehetséges, bárkit bárhonnan el lehet rabolni.

További hozzáfűzni valóm nincsen, illetve ha van még kérdés szivesen válaszolok.

Az autó ugyan nem lett kinyitva de a kísérlete nyílvánvaló, Viszont RP Sorral te felnyitottad egy /me-vel azt úgy egyébként hogy a kocsi már zárva volt az előtt mielőtt a fegyvert rám fogtátok volna.

[2024-04-11 18:18:46] [Output] : [SeeMTA]: Járműből / széfből csak a saját inventorydba pakolhatsz.
[2024-04-11 18:18:50] [Output] : *** Alfred D Reynolds bezárta egy BMW 7 series e38 ajtaját.
[2024-04-11 18:18:53] [Output] : *** Dragomir Argirov elővett egy fegyvert (Desert Eagle pisztoly [6400 S King Dr]).
[2024-04-11 18:18:55] [Output] : *** Senko Todorov elővett egy fegyvert (Glock 19 (Lézer) [tobak jobbkéz]).
[2024-04-11 18:18:56] [Output] : Dragomir Argirov mondja: Kezeket fel.
[2024-04-11 18:18:57] [Output] : Dragomir Argirov mondja: Most.
[2024-04-11 18:19:06] [Output] : *** Dragomir Argirov az autó csomagteréhez sétál, felnyitja azt.
[2024-04-11 18:20:20] [Output] : Dragomir Argirov mondja: Haver.
[2024-04-11 18:20:24] [Output] : Dragomir Argirov mondja: Add csak ide a kulcsot.

- Az pedig hogy a forgalmas helyről való rablás lehetséges bárkit el lehet rabolni, szintén nem értek egyet ugyanis külön szerverszabályzati pontba van foglalva, ráadásul külön blipp jelöli a piacot!

Rablással kapcsolatos szabályok​

-Tilos a forgalmas helyen való rablás!

↳ Forgalmas helynek számít minden olyan hely ahol sok ember fordul meg. A főbb csomópontokon túl ezek lehetnek például: autópályák, bányató, és az ezekhez hasonló gyakran látogatott helyek.

Úgy gondolom hogy amellett hogy blippel jelölve van a térképen, rengetegen megfordulnak itt mint csomópont ugyanis a farmból és egyéb helyről származó itemek itt adhatóak el.

notbendzsi

Újonc
2023. 09. 16.
48
186
V4 karakter
-
LV karakter
Zhong Wei
V2 karakter
-
Az autó ugyan nem lett kinyitva de a kísérlete nyílvánvaló, Viszont RP Sorral te felnyitottad egy /me-vel azt úgy egyébként hogy a kocsi már zárva volt az előtt mielőtt a fegyvert rám fogtátok volna.
Persze, /me-vel felpróbáltam nyitni, de egyébként is zárva volt. Emellett reportot is nyitottam, hogy mégis hogyan van ez. Egyértelműen, ezek után a cselekvésem, pontosabban az RP sorom tárgytalanná válik, mivel szerverszabályzatba ütközik. Miután megkaptam az információkat, abba is lett hagyva a téma.

- Az pedig hogy a forgalmas helyről való rablás lehetséges bárkit el lehet rabolni, szintén nem értek egyet ugyanis külön szerverszabályzati pontba van foglalva, ráadásúl külön blipp jelöli a piacot!
A forgalmas helyen való RABLÁS tilos, nem pedig az ELRABLÁS. Beültettünk az autóba, majd elvittünk egy közel sem forgalmas helyre, ahol elvégeztük a kirablásodat. Ez pedig lehetséges.

• Tetszik

Frici

Barangoló
Támogató
2021. 03. 07.
84
154
17
Budapest / Porumbești
V4 karakter
Lena Anneliese😾
LV karakter
Emre Cem💀
Na üdvözlök minden panaszkonyv tagot és olvasót. Az esetben érintett vagyok. Részletezem az én véleményem, felesleges a panaszkonyv, illetve, ismerem a szabályzatot, szerintem én semmi rosszat sem tettem. Nem raboltunk ki forgalmas helyen, de ezt nem nekem és panasznyitonak kell megvitatni, hanem a panasznyitonak a bíráló adminsztratorral. A csomagtartódról meg az a helyzet, hogy nekem nem látszott a chaten, hogy bezártad, így társam fel is akarta nyitni, de azt nem (()) jelezte le, mivel ugyebár ez a jel nem semmisíti meg a történetet. Ami azt illeti, nyitott reportot társam, azt az ügyet ott elengedtük. Szerintem az eddigi hozzászólások csak felesleges viták. Ezen túl csak akkor fogok hozzaszolni, ha szükségesnek érzem. Köszönöm.

Orton

Happy Nation💸
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
650
876
LV karakter
Giel Flim
Indokolt esetben valóban ellehet vinni forgalmasabb helyről az embert, de figyelembe kell venni az elrablás célját és magát a helyszín forgalmasságát is, én úgy hiszem egy ember vagyonszerzés céljából nem fog, olyan helyről rabolni ami annyira forgalmas, mint a piac, valamint az előrp-tek se tér ki, erre a lehetőségre, mivel ezt az elrablás dolgot félreértelmeztétek nem fogok szankciót osztani, viszont az elrabolt tárgyakat szolgáltassátok vissza. Máskor figyeljetek oda,hogy reális legyen a rablás, és némi pénzért ne kockáztassátok a lebukást.

Helyezhető.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: rajna
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.