Alexander Artmenson -> Felipe Leguizamo [Espinoza]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Sanyaa

Sum 2 Prove
Támogató
2019. 01. 09.
339
314
22
V4 karakter
Alexander Hyland
LV karakter
Alexander Artmenson
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Alexander Artmenson >

Panaszra tett játékos neve:
<
Felipe Leguizamo >

Panasz oka:
<
Átverés, naivság kihasználása >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
, , >

Megjegyzés:
<
Hirdetésben találtam egy Mercedes-Benz Sprinter járművet, melyet 6 versenyesként kínáltak eladásra. SMS-ben rákérdeztem, hogy pontosan hány versenyről is van szó, majd kaptam az első linken található választ, idézem: "6 verseny". Megbeszéltük az árat, hosszas várakozás után össze is futottunk az eladóval. Rám írta a kocsit majd az üzlet teljesítése után leléptem a szerverről 2-3 órára. Visszatérésem után döbbentem rá arra, hogy feltűnően hasonlót megy mint az 1 profis Sprinterem, ezután néztem meg, hogy pontosan mit is tud az autó. Nem 1-2 versenyes "elnézésről" beszélünk, hanem 6 darabról úgy, hogy semmilyen tuning nem található az autóban.
A következő témában erről pont említés is van, idézem (https://forum.see-game.com/threads/...ontok-reszletezese-fontos-informaciok.375980/): "Ha egy játékos meghirdeti, hogy 8 versenyes Volkswagen Golf IV-es autóját el szeretné adni, majd XY-ra ráír egy full gyári autót, az nonszensz."
>

• Vicces
Reactions: weloveyoudagi

Espinoza

🎶put1music🎶
SzerverAdmin
LV
2019. 10. 14.
320
675
V4 karakter
Marcelo Espinoza
LV karakter
Dean Wallace
Helló!
Várom az érintett válaszát 24 órán belül!

• Szomorú
  • Dühítő
Reactions: Snoopi és Orton

vertix

Újonc
2024. 03. 28.
1
0
LV karakter
Felipe Leguizamo
Sziasztok! Elismerem, hogy én vertem át, a verseny kifizetését vállalom.

Sanyaa

Sum 2 Prove
Támogató
2019. 01. 09.
339
314
22
V4 karakter
Alexander Hyland
LV karakter
Alexander Artmenson
Felkerestelek privát üzenetben több mint 3 órája, de nem érkezett még válasz.

Espinoza

🎶put1music🎶
SzerverAdmin
LV
2019. 10. 14.
320
675
V4 karakter
Marcelo Espinoza
LV karakter
Dean Wallace
Szerda (05.01.) 20:00-ig tudok időt adni, hogy lebonyolítsátok egymás közt, amennyiben sikerül jelezzétek itt egy hozzászólás formájában.

Sanyaa

Sum 2 Prove
Támogató
2019. 01. 09.
339
314
22
V4 karakter
Alexander Hyland
LV karakter
Alexander Artmenson
Sikerült megbeszélni a dolgokat, részemről rendben vagyunk.

[SeeMTA]: Felipe Leguizamo adott neked 204 750 dollárt. (Adó: 5 250$)

Espinoza

🎶put1music🎶
SzerverAdmin
LV
2019. 10. 14.
320
675
V4 karakter
Marcelo Espinoza
LV karakter
Dean Wallace
Rendben van.
Viszont felhívnám elsősorban @vertix, másodsorban pedig azoknak a figyelmét akik ezt a hozzászólást olvassák.

Átlehet verni más játékosokat 50.000 $-ig, (ide tartozik az antikkal/egyéb más olyan tárggyal való átverés, ahol pénz nem kerül átadásra, ám az itemek igen) de ez a szabálypont nem amiatt van kitalálva, hogy egyes emberek abból szerezzenek vagyont, hogy másokat átvernek. Van egy ilyen szabálypont ami tiltja mások naívságának kihasználását:

-Tilos a felhasználók naivságát kihasználni, többszörös (ez lehet 1, akár 5 ilyen eset is, nem kell aljasnak lenni és nem lesz ilyen gond) átverés haszonszerzés céljából.

↳ Ellenkező esetben végleges kitiltásra lehet számítani.

Az ilyen átverések, illetve a tuning-al való átverés ahol gyári kocsit adnak el 4, 6, 8 versenyesen nem más, mint aljas húzás.
Az 50.000-os átverés azért lett kitalálva, ha valaki véletlen megfeledkezik 1-1 tuning-ról, esetleg egy extráról a kocsiban vagy 1-2 antikról amikor antikot adnak el, hogy a "vétlen" játékosok ne kerüljenek örökös kitiltásra.

@vertix mivel kifizetted a @Sanyaa-t, ezért most nem kerülsz kitiltásra. Azonban, ha még egy ilyen történik, akkor számíthatsz arra, hogy örökös kitiltást fogsz kapni a szerverről!
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.