Alapból egyedi célkereszt, mint LV-n

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

benec

Pötyögtető
2019. 01. 10.
427
2 825
21
V4 karakter
Hazrat Barat
LV karakter
Quantavius Bass
V2 karakter
Berc Bence
igen sokkal kényelmesebb lenne kérlek csináljátok meg ??

• Tetszik
Reactions: kbazsy

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
420
1 931
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Bárhova bármit írok, sehol nem tudtok normálisan, korrekten érvelni, ha nem értetek egyet velem. Állandóan azt keresitek, hogy hol tudtok belém rúgni. Szomorú, hogy olyan ember is ezt csinálja, aki admin volt.. Ilyen viselkedéssel nem tudom hogy lehetett admin. Nyugodtan lehet erre is válaszolni, reagálni vicces fejjel, nem fogom látni, mert innentől kikapcsolom az értesítést.

Mondjuk arra kíváncsi vagyok mikor jön el az az idő, amikor nem AKK lesz a belémkötés tárgya teljesen alaptalanul, hanem kitaláltok valami mást, ami igaz is és nem unalmas. Azt se tudom honnan veszitek, hogy egész nap AKK-n vagyok. Csoda, ha már 1 héten 1x fent vagyok a szerón. ?

Bevallom, sokáig élveztem, hogy ennyi ember felfigyel rám, de most már a sok gyűlölet miatt őszintén rosszul esik. Az utóbbi 1 évben rengeteg gyűlöletet kaptam tőletek, az esetek többségében jogtalanul. Attól, hogy én más vagyok, kilógok a sorból, mindenképp utálni kellene? :D

Persze nem beszélek inkább általánosságban, hiszen van jópár ember a szerveren, akik kedvelnek engem. Nekem is vannak ugyanúgy barátaim. Az más kérdés, hogy én megválogatom kicsit kikkel haverkodok, ezért inkább van 15 jó haverom a 150 hamis helyett.

agoston

yvl
2020. 09. 15.
457
3 716
V4 karakter
Vivienne Holloway
Bevallom, sokáig élveztem, hogy ennyi ember felfigyel rám, de most már a sok gyűlölet miatt őszintén rosszul esik. Az utóbbi 1 évben rengeteg gyűlöletet kaptam tőletek, az esetek többségében jogtalanul. Attól, hogy én más vagyok, kilógok a sorból, mindenképp utálni kellene? :D
Szerintem az illegális frakciótagok nagyrészének van egy magukban megalkotott képük rólad, a lenéző, mínősítő megszólalásaid miatt, melyeket úgy tettél az adott illegális frakcióra, tagjaira, hogy még a közelében sem voltál, ennek köszönhetően tanúsítanak a tiédhez hasonló stílust.
Nem mellesleg mindenkinek más az érdeklődési köre a szerveren, ahogy az előbbi hszekből le lehetett szűrni, ez még mindig fontosabb szerepet töltene be szerintük.

Fótsirk

Pötyögtető
2019. 08. 10.
419
1 367
LV karakter
Bob Varelo
Bárhova bármit írok, sehol nem tudtok normálisan, korrekten érvelni, ha nem értetek egyet velem. Állandóan azt keresitek, hogy hol tudtok belém rúgni.
Amekkora hülyeségeket gondolkodás nélkül mindenhova oda büfögsz kb 0 bele látással az illegális, vagy akár legális frakciók terén, ne haragudj.
Nem csodálkoznék a helyedben.

K

Kaamil

Bárhova bármit írok, sehol nem tudtok normálisan, korrekten érvelni, ha nem értetek egyet velem. Állandóan azt keresitek, hogy hol tudtok belém rúgni. Szomorú, hogy olyan ember is ezt csinálja, aki admin volt.. Ilyen viselkedéssel nem tudom hogy lehetett admin. Nyugodtan lehet erre is válaszolni, reagálni vicces fejjel, nem fogom látni, mert innentől kikapcsolom az értesítést.

Mondjuk arra kíváncsi vagyok mikor jön el az az idő, amikor nem AKK lesz a belémkötés tárgya teljesen alaptalanul, hanem kitaláltok valami mást, ami igaz is és nem unalmas. Azt se tudom honnan veszitek, hogy egész nap AKK-n vagyok. Csoda, ha már 1 héten 1x fent vagyok a szerón. ?

Persze nem beszélek inkább általánosságban, hiszen van jópár ember a szerveren, akik kedvelnek engem. Nekem is vannak ugyanúgy barátaim. Az más kérdés, hogy én megválogatom kicsit kikkel haverkodok, ezért inkább van 15 jó haverom a 150 hamis helyett.
ez sajnos ilyen mostanaba, van egy ötlet amire te írsz valamit, elmondod a saját véleményed, erre nem is az ötletet felhozó gyerek köt bele hanem valami random noname akinek tenyleg akarhova elmegyunk nem fogjuk megtalalni ki kerdezte, es sose erdekelte senkit a velemenye mert nem neki irjuk de megis beleköt, ilyeneket kene szankcionálni feszültség keltésért, mert arról szol mostanaba az osszes otlet alatti komment szekcio h veszekednek sajat kommentjukon.
ui :teljesen egyetertek a kommenteddel.

Fótsirk

Pötyögtető
2019. 08. 10.
419
1 367
LV karakter
Bob Varelo
nem vagom mikbe vagy, de tenyleg
ide irsz egy akkora hulyeseget, hogy azt emberi esszel nem lehet felfogni, majd olyanokrol beszelsz h noname emberek kotnek csak beled. Ne haragudj szerintem neked akkora neved van itt, hogy a forum legujoncabb regisztraloja is ismer teged. Jo lenne igaz? Tehat szepen kerlek ne vagd magad alatt jobban a fat, mert igy is boven rossz a helyzeted.
/telo

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.