Alapból egyedi célkereszt, mint LV-n

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

domenico

separare
2019. 03. 21.
403
4 252
heló, LV-n úgy van megcsinálva az egyedi célkeresztes rendszer, hogy automatikusan egyedi célkereszted van a játékban, viszon itt átkell állítani a Haladó beállitásokban, a Hibakeresési beállítást Graphics-ra. Ezzel az a probléma, hogy például jelen állás szerint eltűnik a hó a mapról, de viszont a "havas" handling megmarad, ez például zavaró lehet, a feelinget is elveheti, aki szeret hóban játszani. Ezekmellett elvesz néhány paintjobot is, a fények nagyobbak/élesebbek tőle (ez is zavaró lehet).

LV: Kikapcsolva(Alapértelmezett)
407c0a2a0a5187114c0effcaba4c0fa3.png

V3: Kikapcsolva(Alapértelmezett)
efd1e38778cf319739bceebc40e2ac89.png

V3: Bekapcsolva (#6734 Graphics)
1a52231a59139186cd64305b16490dc9.png

atyreek

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
272
726
26
V4 karakter
Dylan Osborn
Remek ötlet, én is fel szerettem volna vetni a fejlesztők felé. Ne keljen már kikapcsolni a haladó beállításoknál a dolgokat, hogy saját célkeresztünket elérjük. +1 ?

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
420
1 931
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Bírom, hogy ha valaki ír olyan ötletet, hogy pl. ne törjön ki a kocsin a lámpa a legkisebb koccanástól is, oda azt írjátok, hogy felesleges, meg van attól fontosabb dolog is.. Ide meg azt, hogy mindenképpen kell, elengedhetetlen dolog egy piros célkereszt a fehér helyett?? Na én az ilyenre reagálok vicces fejjel. #csakagyarbanlovoldozes

Komolyabban véve a dolgot: Számomra az ilyen dolgok feleslegesek, eddig is használható volt a jelenlegi célkereszt, nincs vele semmi baj(igen, nekem is van fegyverem).

Fótsirk

Pötyögtető
2019. 08. 10.
419
1 367
LV karakter
Bob Varelo
Bírom, hogy ha valaki ír olyan ötletet, hogy pl. ne törjön ki a kocsin a lámpa a legkisebb koccanástól is, oda azt írjátok, hogy felesleges, meg van attól fontosabb dolog is.. Ide meg azt, hogy mindenképpen kell, elengedhetetlen dolog egy piros célkereszt a fehér helyett?? Na én az ilyenre reagálok vicces fejjel. #csakagyarbanlovoldozes

Komolyabban véve a dolgot: Számomra az ilyen dolgok feleslegesek, eddig is használható volt a jelenlegi célkereszt, nincs vele semmi baj(igen, nekem is van fegyverem).
Olyan sokat losz h megeri neked celkeresztet valtani, yessir

Dzsek

most már nevethetsz😉
2019. 01. 24.
853
3 825
Nagykanizsa
V4 karakter
Jan Flis
LV karakter
-
V2 karakter
-
inkabb lövöldözök, minthogy akkn álljak kint egész nap.
ahoz lőni és kéne tudni !

inkább lövök mint akk-n baseball ütővel álljak és várjam még valakibe belekötök és animba fújom spray kannával, ja meg kihagytam a 70 soros telefon elővétel bindet.

Bár ahogy írta Kyle, ki mit élvez, esetleg lövöldözni, vagy egy helyben állni és várni a profitot. hmmm kecsegtető

Egyébként, jöhetne egyedi célkereszt. fasza lenne

Utoljára szerkesztve:

Ard

Lelkes fórumhasználó
2019. 04. 14.
387
1 712
17
Isaszeg
V4 karakter
ard.schweiger
LV karakter
andrej.nicu
meg van attól fontosabb dolog is.
Aki ilyenet ír valahova, az nem gondolkodik. Az ötletírásnak az a lényege, hogy jelezve legyenek az igények a vezetőség felé, nem az, hogy rangsoroljuk, mi milyen fontos... Hogyha nem esne le a probléma, egy az állandó kifagyásra írt topic alatt is ilyen komment van, na ott már gond van.

K

Kaamil

inkabb legyen ez a celkeresztes dolog megcsinalva, mint egy kocsin egy lampa oszinten :ROFLMAO:
de kinek mi ?‍♂️
inkább drift szerver legyen mint DM szerver, szerintem nem kötelező EGYEDI célkereszt ide, így se úgy se fog tudni lőni és így is úgy is fog lőni az aki tud/nem tud, csak megkell szokni a célkeresztet és az érzékenységet bőven elég az ami bent van.

Dzsek

most már nevethetsz😉
2019. 01. 24.
853
3 825
Nagykanizsa
V4 karakter
Jan Flis
LV karakter
-
V2 karakter
-
inkább drift szerver legyen mint DM szerver, szerintem nem kötelező EGYEDI célkereszt ide, így se úgy se fog tudni lőni és így is úgy is fog lőni az aki tud/nem tud, csak megkell szokni a célkeresztet, bőven elég az ami bent van.
ezzel a felfogással akkor mondhatom azt hogy meg kell szokni ahogy van a lámpa???

Fótsirk

Pötyögtető
2019. 08. 10.
419
1 367
LV karakter
Bob Varelo
Te amúgy elolvastad miért van a topic megnyitva, vagy csak lököd ide a mondadódat?
Arról van szó, hogy csomó embernek, mint pl nekem saját kézzel gyártott, vagy leszedett célkeresztem van és a szerveren bent lévőkből körülbelül 1 - 2 használható. Tehát ameddig abból áll a napod, hogy driftelgetsz, meg stb. addig ne oszd már az észt arról, hogy tanuljunk meg lőni.

K

Kaamil

Te amúgy elolvastad miért van a topic megnyitva, vagy csak lököd ide a mondadódat?
Arról van szó, hogy csomó embernek, mint pl nekem saját kézzel gyártott, vagy leszedett célkeresztem van és a szerveren bent lévőkből körülbelül 1 - 2 használható. Tehát ameddig abból áll a napod, hogy driftelgetsz, meg stb. addig ne oszd már az észt arról, hogy tanuljunk meg lőni.
bread. (y) köszi, hogy érted miről beszélek, Na mindegy ne is törődjetek vele, megyek vissza driftelni. na csumi

Utoljára szerkesztve:

Ard

Lelkes fórumhasználó
2019. 04. 14.
387
1 712
17
Isaszeg
V4 karakter
ard.schweiger
LV karakter
andrej.nicu
inkább drift szerver legyen mint DM szerver, szerintem nem kötelező EGYEDI célkereszt ide, így se úgy se fog tudni lőni és így is úgy is fog lőni az aki tud/nem tud, csak megkell szokni a célkeresztet és az érzékenységet bőven elég az ami bent van.
ez fájt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.