Alacsony alvázszámos betegség.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Atterve a telefonokra is egy kicsiket. Ugyebar mostanaban [ne kovezzetek meg en most kezdtem el ezekre felfigyelni[ kezdtek el az emberek eladogatni sz ilyen regi telefonokat. Mikor meg csak 1 2 jelent meg akkor azokat is forumon gyorsan elkapkodtak. Na de most.. Megnezi az ember a forum "Egyéb hirdetések" reszt es mit lat? Teljesen egyszeru telefonokat 3876112015xxxx szamokkal probalnak meg joval aron felul eladni. Persze ertem en hogy "irl is van telefonos uzlet stbstb" de oszinetn... Ki fog tobbet fizetni akar 10-20 vagy akar 50 ezer $-al egy olyan itemert amit a szerveren a plazava 1500$ ert meg tud vasarolni?
//telo

Nagyesz

??
2019. 04. 18.
61
216
Természetesen Miskolc
V4 karakter
aliyah yarion
LV karakter
faisal veidt
Hali! Telefonokról a véleményem: mostanában amit a plázában beszerzel annak 13-14-15 esetleg több számjegyű a telefonszáma viszont a régebbieknek kevesebb így könnyebb beírni ha felakarod hívni. (előnye igazából van de nem ér meg 50-100 ezret nekem egy ilyen.)

gus

Újonc
2019. 02. 07.
56
64
V4 karakter
gus_burks

Üdvözletem.
Véleményem szerint mindenkinek a maga dolga, hogy mennyit ér meg neki az, hogy az autó semmiben nem más, csak kis ID-jű meg A betűvel kezdődik a rendszáma. Ha valakinek ez a zsánere, és meg is teheti, akkor ki fog fizetni érte akár milliókkal többet is (nyilván nem a tömeg e38-ért). Nem feltétlen azért mert pár videós felhypeolta, bár nem tagadom, nyilván az is közrejátszhatott.

U

uncseh

Amíg a videósok nem kezdték el mondogatni a liveba ezt, nem volt semmiféle A-s rendszám, főleg nem ennyire.
Nem csak Mervin és Perry volt (...) nyilván, ott van a BGAME csapat is. De leginkább tőlük indult ez a publikba.

takroamedic

armored.gang
2019. 01. 10.
291
1 195
V4 karakter
leanorelli.🌹
LV karakter
hawaii.skater🏄
A BGAME az fura jelenség.. maradjunk ennyibe és nem támad le a nézőtáboruk. ¯\(ツ)
A kis ID gyűjtögetése meg.. aki akarja csinálja csak ne csodálkozzon ha pofára esik később ha kifut a hájp.

• Tetszik
Reactions: MandMs

Perryke.

Barangoló
2019. 01. 10.
106
640
22
V4 karakter
Calvin Bradshaw
LV karakter
Calvin Westwood
Szépet!
Mivel megidéztek gondoltam hozzájárulok ennek a dolognak a megfejtéséhez. Nyilván aki megakarja érteni az megfogja aki nem az nem.

A rendszám röviden:
- Minden autónak különböző rendszáma van ezek betűkből illetve számokból állnak (3darab betű, 2darab szám).
- Szerver elindult 201x évben pontosan nem tudom mikor, elindultak a vásárlások autókereskedésből (rengeteg bicikli / lada és minden féle olcsóbb kategóriás jármű).
Ezek a járművek megkapták az A rendszámot egészen 19.600 darab járműig mindegyik A rendszámot kapott.
Jelenleg már egy jó pár éve fut a SeeMTA (v1,v2 és most a v3), közben sok régi autót bontóba leadtak, egyedi rendszámoztattak, kibannoltak régi játékosokat illetve egyéb dolgok történtek ezzekkel a járművekkel.
Magyarán megfogyatkoztak ezek az autók (nyilván nem a Lexus LFA, mert abból pl.: minden második A-s), Sokan garázsba tartják az autóikat illetve mint mondtam egyedi rendszámoztatták őket igy nem tűnt fel nagyon csak egy két darab addig mig ez fel nem lett hájpolva.
Jelenleg, ha veszel egy autót kereskedésben az 200.000+ ezres ID-vel fog “kigurulni” a szalonból.
Ismétlem magam, 19.600 ID-ig A rendszámos egy autó, szóval levehetitek ebből, hogy akkor ezek idáig nagyon ritkák voltak.

A rendszám elterjedés:
Erről rövidebben szeretnék irni mivel mennék pubgzni már!
Nagyjából @MErvin2001 összefoglalta ezt a témát, de azért irok róla.
Feltűnt nekem is, ahogy parkolt több A rendszámos autó is egy helyen, nyilván, ha van logikája az embernek rájön, hogy ezek régi autók. Megtetszett ez a dolog, illetve kicsit egyedibbnek éreztem magam egy ilyen autóval.( Van egy Skylineom A rendszámos, másnak van egy Skylineja ami valami I-J stb. rendszámos.)
Igy hát elkezdtem ezek iránt érdeklődni, taxiba kerültem pont és kellett egy autót vennem, hirdettem a 760-at gondoltam az jó lesz majd nekem. Nagy nehezen találtam egyett, oda értem akkor pillantottam meg, hogy A rendszámos. Ekkor még nem volt fel hájpolva sőt egy ketten tudtak erről, mint én látásból. Megörültem a kocsinak megvásároltam röpke 300.000$-ért. Használgattam és akkor utána nem sokkal kezdődött el szerintem ez az egész, egyik szép napon a barátom nagyon érdeklődött az autóért, megvallva az őszintét nem akartam eladni, ha el is adom profittal adtam volna, mivel nyilván senki nem szeret bukni egy autón, de ettől nem leszel rp képtelen én úgy érzem.Oké.
Megegyeztünk, erről készült is egy videó ami kikerült a csatornára, ekkor már azért elterjedt jobban tehát a videó elött! Kiraktam a 760-os videót amiben 1M-be elkelt. Megnézték akkor kb. 3 ezren, megindult a lavina, nyilván mindenki szeretne pénzhez jutni, igy ezt egyszerűnek látta sok embert, OTT kezdődött a baj mikor a többi rendszámot is ritkának hirdették!!!
Maradt volna úgy, hogy csak az A rendszámos autó ér többet akkor ebből a mai napig nem lenne baj, csak sokan úgy gondolták ismétlem magam, hogy a B,C,D rendszám is sokat ér, illetve sokan meg is fizették ezeket az autókat. Nyilván, ha van kereslet akkor van kinálat is.Nyilván, ha van kinálat akkor van kereslet is. ( valamelyik biztos igaz.)
Ekkor már sokan fórumon is minden féle kezdőbetüs autót úgy hirdettek, hogy xy rendszámú nyolc venomos budikittes béemvé eladó. Ez nem a videósok hibája szerintem én úgy gondolom, nyilván abban van valami, hogy, ha nem mutatjuk meg mennyit is lehet ezzel keresni ennyire nem indul be, bár idővel szerintem ugyan ez lett volna. Ehhez még annyit, hogy minden videós szereti, ha korrekt megtekintéseket szerezz azzal a videóval amivel dolgozik, ezekben ez meg volt példa az utolsó Suprás videó ami 3 nap alatt 10 ezer + megtekintést generált.

Megmondom az öszintét mást nem nagyon tudok ehhez fűzni, akit érdekelt eddig ez a dolog azt érdekelte és megpróbált beszerezni egy A rendszámos autót, aki kicsit bugrisabb volt és megfizette a B,C,D rendszámos autókat is az meg magára vessen, mert azt már maguknak köszönhetik a playerek! Tény és való az A rendszám nagyrészben nekünk videósoknak is köszönhető, bár szerintem jó dolog volt, hogy nem csak a venomnak volt ára egy kocsiban. :)
Aki megvette drágábban a NEM A rendszámos autókat azok magukat szidják mert miattuk lett nagyobb a kinálat azokból is.

Uncseh neked nagyon nem tudok mit mondani úgy is te leszel az okosabb, szúrkálodásod hidegen hagyj, én ennyire nem élem azért bele magam a játékba. :) majd nálad is változik biztos.

Bocs, hogy sokra sikerült, heló.

russzo

The Real Yugoboss
2019. 01. 10.
577
3 040
Budapest
V4 karakter
Dominick Massino
Azt mondod nem miattad van, közbe kiraktad ezekszerint videóba, hogy mekkora király vagy, hogy eladtál egy A rendszámos autót 700.000-res haszonnal majd jön a kövi vidi is életem haszna címmel. És, hogy megcáfoljalak minden kezdőbetűből 19600 van, nem csak az A B C-ből, hanem idetartozik a H, I, J is. Ezeket az agymosó tartalmakat sose fogom megérteni. De biztos jön majd egy új brand, hogy a /me-t kizárolag nagybetűvel menő használni.

pierce

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
232
214
V4 karakter
treshawn.pierce
LV karakter
treshawn.pierce
V2 karakter
-
Amikor átvált a rendszám a kövi betűre, megveszek az első kocsik közül egyet, és eladom tripla áron, mert L rendszámos kocsiból csak 2-3 db van még :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Na az az igazi ritkaság
Legalább nem csak a venom adja az értékét :))

• Vicces
Reactions: russzo

Perryke.

Barangoló
2019. 01. 10.
106
640
22
V4 karakter
Calvin Bradshaw
LV karakter
Calvin Westwood
Azt mondod nem miattad van, közbe kiraktad ezekszerint videóba, hogy mekkora király vagy, hogy eladtál egy A rendszámos autót 700.000-res haszonnal majd jön a kövi vidi is életem haszna címmel. És, hogy megcáfoljalak minden kezdőbetűből 19600 van, nem csak az A B C-ből, hanem idetartozik a H, I, J is. Ezeket az agymosó tartalmakat sose fogom megérteni. De biztos jön majd egy új brand, hogy a /me-t kizárolag nagybetűvel menő használni.
Igazából nem fogok magyarázkodni, te meglátásod sem nagyon érint, nem mellesleg 3 millát kerestem.

• Vicces
Reactions: asmoky
U

uncseh

Nem tudom mi volt a szúrkálódás abban, hogy leírtam azt amit csináltál. (ami amúgy fent van YT-n is LOL)
Nem támadásként írtam, Mervinnek se, viszont azt sem értem hogy hogy jött elő ez a(z) "én ennyire nem élem azért bele magam a játékba. :)majd nálad is változik biztos."? xd

• Tetszik
Reactions: Vehulles

pierce

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
232
214
V4 karakter
treshawn.pierce
LV karakter
treshawn.pierce
V2 karakter
-
"én ennyire nem élem azért bele magam a játékba. :)majd nálad is változik biztos"
ez a beszólás az én csőrömet is bssza :D
nem azért, nem ismerem uncseh-t, Perry, rád meg fel vagyok iratkozva, de ez a mondat :LOL::ROFLMAO:

• Tetszik
Reactions: Perryke.

russzo

The Real Yugoboss
2019. 01. 10.
577
3 040
Budapest
V4 karakter
Dominick Massino
Kedves barátaim!

Nincs több hozzáfűzni valóm. Íme.

d644e2e7ac12fa87765eda7843db4ad9.png

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.