Szépet!
Mivel megidéztek gondoltam hozzájárulok ennek a dolognak a megfejtéséhez. Nyilván aki megakarja érteni az megfogja aki nem az nem.
A rendszám röviden:
- Minden autónak különböző rendszáma van ezek betűkből illetve számokból állnak (3darab betű, 2darab szám).
- Szerver elindult 201x évben pontosan nem tudom mikor, elindultak a vásárlások autókereskedésből (rengeteg bicikli / lada és minden féle olcsóbb kategóriás jármű).
Ezek a járművek megkapták az A rendszámot egészen 19.600 darab járműig mindegyik A rendszámot kapott.
Jelenleg már egy jó pár éve fut a SeeMTA (v1,v2 és most a v3), közben sok régi autót bontóba leadtak, egyedi rendszámoztattak, kibannoltak régi játékosokat illetve egyéb dolgok történtek ezzekkel a járművekkel.
Magyarán megfogyatkoztak ezek az autók (nyilván nem a Lexus LFA, mert abból pl.: minden második A-s), Sokan garázsba tartják az autóikat illetve mint mondtam egyedi rendszámoztatták őket igy nem tűnt fel nagyon csak egy két darab addig mig ez fel nem lett
hájpolva.
Jelenleg, ha veszel egy autót kereskedésben az 200.000+ ezres ID-vel fog “kigurulni” a szalonból.
Ismétlem magam, 19.600 ID-ig A rendszámos egy autó, szóval levehetitek ebből, hogy akkor ezek idáig nagyon ritkák voltak.
A rendszám elterjedés:
Erről rövidebben szeretnék irni mivel mennék pubgzni már!
Nagyjából
@MErvin2001 összefoglalta ezt a témát, de azért irok róla.
Feltűnt nekem is, ahogy parkolt több A rendszámos autó is egy helyen, nyilván, ha van logikája az embernek rájön, hogy ezek régi autók. Megtetszett ez a dolog, illetve kicsit egyedibbnek éreztem magam egy ilyen autóval.( Van egy Skylineom A rendszámos, másnak van egy Skylineja ami valami I-J stb. rendszámos.)
Igy hát elkezdtem ezek iránt érdeklődni, taxiba kerültem pont és kellett egy autót vennem, hirdettem a 760-at gondoltam az jó lesz majd nekem. Nagy nehezen találtam egyett, oda értem akkor pillantottam meg, hogy A rendszámos. Ekkor még nem volt fel
hájpolva sőt egy ketten tudtak erről, mint én látásból. Megörültem a kocsinak megvásároltam röpke 300.000$-ért. Használgattam és akkor utána nem sokkal kezdődött el szerintem ez az egész, egyik szép napon a barátom nagyon érdeklődött az autóért, megvallva az őszintét nem akartam eladni, ha el is adom profittal adtam volna, mivel nyilván senki nem szeret bukni egy autón, de ettől nem leszel rp képtelen én úgy érzem.Oké.
Megegyeztünk, erről készült is egy videó ami kikerült a csatornára, ekkor már azért elterjedt jobban tehát a videó elött! Kiraktam a 760-os videót amiben 1M-be elkelt. Megnézték akkor kb. 3 ezren, megindult a lavina, nyilván mindenki szeretne pénzhez jutni, igy ezt egyszerűnek látta sok embert, OTT kezdődött a baj mikor a többi rendszámot is ritkának hirdették!!!
Maradt volna úgy, hogy csak az A rendszámos autó ér többet akkor ebből a mai napig nem lenne baj, csak sokan úgy gondolták ismétlem magam, hogy a B,C,D rendszám is sokat ér, illetve sokan meg is fizették ezeket az autókat. Nyilván, ha van kereslet akkor van kinálat is.Nyilván, ha van kinálat akkor van kereslet is. ( valamelyik biztos igaz.)
Ekkor már sokan fórumon is minden féle kezdőbetüs autót úgy hirdettek, hogy xy rendszámú nyolc venomos budikittes béemvé eladó. Ez nem a videósok hibája szerintem én úgy gondolom, nyilván abban van valami, hogy, ha nem mutatjuk meg mennyit is lehet ezzel keresni ennyire nem indul be, bár idővel szerintem ugyan ez lett volna. Ehhez még annyit, hogy minden videós szereti, ha korrekt megtekintéseket szerezz azzal a videóval amivel dolgozik, ezekben ez meg volt példa az utolsó Suprás videó ami 3 nap alatt 10 ezer + megtekintést generált.
Megmondom az öszintét mást nem nagyon tudok ehhez fűzni, akit érdekelt eddig ez a dolog azt érdekelte és megpróbált beszerezni egy A rendszámos autót, aki kicsit bugrisabb volt és megfizette a B,C,D rendszámos autókat is az meg magára vessen, mert azt már maguknak köszönhetik a playerek! Tény és való az A rendszám nagyrészben nekünk videósoknak is köszönhető, bár szerintem jó dolog volt, hogy nem csak a venomnak volt ára egy kocsiban.
Aki megvette drágábban a NEM A rendszámos autókat azok magukat szidják mert miattuk lett nagyobb a kinálat azokból is.
Uncseh neked nagyon nem tudok mit mondani úgy is te leszel az okosabb, szúrkálodásod hidegen hagyj, én ennyire nem élem azért bele magam a játékba.
majd nálad is változik biztos.
Bocs, hogy sokra sikerült, heló.