Alacsony alvázszámos betegség.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

russzo

The Real Yugoboss
2019. 01. 10.
577
3 040
Budapest
V4 karakter
Dominick Massino
Sziasztok!

Valaki elárulná, hogy egy A vagy B rendszámos autó miért ér többet mint a H vagy I rendszámos társai??? Jobban gyorsul vagy mi ez a mostani betegség?

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: miniQ és Goge

Mossis

Újonc
Támogató
2019. 02. 12.
31
47
29
Miskolc
V4 karakter
Jeremy Ordway
"első szériák" Valaki(kik) erre fap-fap olnak... Én sem értem a logikát,de bizonyára vannak azok a gyűjtők akiknek a garázsban tárolt 10,esetleg több A-s rendszámos kocsi valami pucu pumpát szolgál :D

UI.: Aztán 1 hónap után rájönnek hogy felesleges volt 10,esetleg több milliót egy gyűjteményre fordítani (sok esetben kocsinként 5-6 miskó lásd A-s rendszámos perry-s supra...) és megválnak tőle annak a reményében,hogy vissza szerzik az elb*szott vagyonukat :D

U

uncseh

amiért a steam lowdig accok is.
v1 óta vannak a szerón, kis id, menő.
(sok hypebeast azt hiszi hogy a rendszámnak az AXX-YY a lényege [nem ti, hanem aki nagyon nyomja pl. a yt vidiket] de egyáltalán nem, hanem az ID a fontos -- mivel ugye ha veszel egy kocsit annak a rendszáma "-"vel kezdődik [pl: -AZB-99] szóval tudsz rakni a kocsidra simán AZB-99 rendszámot amivel jól átbaszhatsz egy olyan embert, aki hypebeast és nem tudja h az ID-t kellene nézni :ROFLMAO:)

Utoljára szerkesztve:

pierce

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
232
214
V4 karakter
treshawn.pierce
LV karakter
treshawn.pierce
V2 karakter
-
Semmi értelme, csak a kereskedés úgy simán már uncsi, és ki kellett találni mást, amiből az emberek profitot tudnak húzni. És ameddig van, aki megveszi ezeket, addig ez fog menni.
Milyen menő már, ha azt mondod, te nem kereskedő vagy, hanem hosszútávú befektető :LOL::ROFLMAO:

pierce

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
232
214
V4 karakter
treshawn.pierce
LV karakter
treshawn.pierce
V2 karakter
-
Ők igen, és akik megvesznek egy A-s rendszámú autót, hogy eladják a duplájáért, hosszútávú befektetők, az istenért sem kereskedők.
Engem az érdekel a legjobban, hogy ki kezdte el ezt az egészet. Vajon egy kereskedő, aki kitalálta, hogy ez sokat ér, vagy egy player aki elkezdte duplaáron megvenni ezeket a kocsikat?

pierce

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
232
214
V4 karakter
treshawn.pierce
LV karakter
treshawn.pierce
V2 karakter
-
De most komolyan, csinálják a videókat, amiben beszélnek arról, hogy mi a lényege az A-s rendszámú autóknak.
Végignézed, és kiderül, hogy semmi, azonkívül hogy ők meggazdagodnak belőle.

• Tetszik
Reactions: Destin
U

uncseh

én látom az értelmét, és mindig is érdekeltek az ilyen kevés számú ("id") dolgok... de arra azért nem vetemedek, hogy most elkezdjem +X millióért vásárolgatni a kocsikat mer h XY azt hiszi ennyivel többet ér (nem)
egyébként meg ellado runpo hmu pm
image.png

russzo

The Real Yugoboss
2019. 01. 10.
577
3 040
Budapest
V4 karakter
Dominick Massino
Megmondom én mi a divat: A nagyon magas Idjű hot dogos kocsi vagy fagyis kocsi, mert hogy olyat az életbe nem fogunk le ppztetni az is fix.

• Vicces
Reactions: NiXiT01

pierce

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
232
214
V4 karakter
treshawn.pierce
LV karakter
treshawn.pierce
V2 karakter
-
amúgy meg van értelme, mert könnyebben beírod az ID-t amikor admin ki kell getelje vízből

• Hűha
Reactions: russzo

Mervin

Pötyögtető
2019. 01. 10.
411
1 410
www.youtube.com
V4 karakter
Rory Cline
LV karakter
Justus Cook
Üdvözlet! Ezért is akartam kihúzni magam az egészből, hogy ne legyen megint az, hogy ezek a fránya vidinyósok, ezt csináljak, ja meg azt is. Nem jegyzem magam be sehova hibátlanként, de erre majd még kitérek a végén.

Ez az egész tradelős dolog, meg befektetünk dolgokba, ez már évekkel ezelőtt fogott meg, még egy Facebookos játékba, franc tudja a nevét. Rá egy pár évre, elkezdtem CS-zni. Egy olyan 400-500 óra után a játékba, rájöttem, hogy én nem is a játék miatt játszom. A pénzügyek érdekeltek jobban, skinek, stickerek. Sokszor befektettem ott is stickerekbe, reménykedve, hogy pár hónap után lesz rajtuk egy kis profitom (bár valóban az a profit egy cash-out után már semmis, de na, maga az érzés volt az élmény). Van/volt egy Youtube csatorna is, amit rengeteget néztem, onnan is lehetett tanulni. Tanitott trade-upokra, tradekre, investmentekre (TDM_Heyzeus a neve). Ez az egész volt a mindenség közepén, és nem csak engem érdekelnek az ilyen dolgok, mint látjátok mást is foglalkoztat.

A szerón én is másnál figyeltem el ezt a rendszámos dolgot, de ez most az utolsó fejezete volt az egésznek. Ezelőtt modolatlan kocsikkal foglalkoztam, viszont megtudtam, hogy amikor behozták az új Mercit a Glendale-re, kitörölték az összes Glendale-t. Ekkor voltam úgy, hogy kiszállok abból a /businessből/. Azt is ugyanúgy hosszútávúnak nevezem (nem tudom nektek 10 hónap az micsoda, de nekem hosszútáv). Visszatérve a rendszámokra, mástól lestem el, már egy jó ideje, határ után van az a hangár a teleppel mellette, ott álltak mindig. Vak kell legyél, hogy ne vedd észre, hogy azokat ott valaki gyűjtögette. Érdekelt a dolog, de a srác sose engedett magához nagyon 'közel', nem tudtam meg tőle, hogy mi is ez az egész. Azt gondoltam akkor is, hogy valamivel különlegesebbek.

Nóhát, én is elkezdtem gyűjtögetni ezeket. A legnagyobb hibám ott lehetett, hogy streamekbe elmondtam azt, hogy az-az adott kocsi A-s rendszámú (ami amúgy egyértelmű, de hozzátettem fsr). Jöttek folyamatosan a kérdések, hogy ez mi, meg miért jó nekem. Én meg válaszoltam ezekre a kérdésekre. Pontos válaszokat nem tudok adni, hogy miket mondtam, de annyira emlékszem, hogy mindig próbáltam terelni a témát. Beszereztem úgy kb. 8 darab kocsit, 7-t normál áron, egyikért fizettem csak túl sokat. Itt jön most a szarabb rész, nagyon elterjedt az egész a szerón. Fórum hirdetésekbe elkezdték kifűzni a rendszámokat, elszaporodtak a gyűjtögetők. Már akkor ki akartam szállni ebből is, de lusta voltam kirakni a kocsikat fórumra. Rengeteg egyedi rendszám lekerült a kocsikról, rengeteg A-s rendszámú kocsi jelent meg. Köztudat, hogy ami szaporodik, az nem lehet ritka, tehát a kocsik szaporodtak az embereknél, de valamiért az áruk továbbra is ment felfele (kereslet, erről már nem mi tehetünk). Elértem a napokba arra a szintre, hogy inkább véget vetek a dolgoknak, én kiszállok. Kiraktam a kocsikat fórum, elpasszoltam őket.

Az, hogy adunk-veszünk kocsikat, tökre igaz. Viszont ne tessék elfelejteni, hogy vannak olyanok is a szerveren akik naponta törik föl a bankot, és ez a szórakoztató a népnek (Kecskeméten is naponta törik a Raiffeisent, nemde?). Te, mint tartalomgyártó, felelős vagy a tartalmadért. Vállalom azt, hogy nem a legjobb szerver szempontjából, amit én kirakok Youtube-ra, viszont az, hogy mi vagyunk hibásak minden miatt az túlzás. Olyan tartalmat próbálunk gyártani, amit meg is néz valaki. Nem tudom magam olyan emberek közé sorolni, akik vesznek egy kocsit, s hirdetik is már, hogy eladó, mert ez teljesen más. Sokáig tartom azt a kocsit, fizetem rá az adót, költségeim vannak (benzin, szereltetés), tehát pontos profit nincs is azokon a kocsikon, mert embertelen lenne utánaszámolni (gajdor megtenné, de nagyon más nem).

Remélem sikerülni fog az egészet elolvasni, ha már ilyen tréfás nektek a helyzet. Amúgy, azt is látom, hogy figyeltétek az egész jelenséget, irhattatok volna privátba is, de hát jobb egy fórum topicot irni az egészről. Cheers! :)

Utoljára szerkesztve:

Aaron

EX GA5/EX Veterán GMOD
Támogató
2019. 01. 09.
577
337
37
V4 karakter
Aaron Keegan
Talán ezzel a rendszamos dologgal még nincs is baj, bár tény és való, hogy szinte már minden hírdetés ilyen.
Ami szerintem ennél már viccesebb, hogy telefonszámokat is árulunk “ritka” jelzővel.
Nah ez az ami nekem már sok(k)..

pierce

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
232
214
V4 karakter
treshawn.pierce
LV karakter
treshawn.pierce
V2 karakter
-
elado 11 szamjegyu telefonszam 2015-ben vettem a telot, amikor a v3 indult

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.