Adam Aleksic - Lucas Roth[Laci]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lukász

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
262
216
V4 karakter
Tyler Bush
LV karakter
Matthew Sanders
V2 karakter
Fernando Marshall
Roy eléggé minősitésnek tűnik sajnálatos módon senkinek nem is volt akaratában hogy HSZeljen de azok után hogy miket irsz mellesleg PKba fórumon adam... és nekem van stilúsom :D és igenis többet RPzünk egy "Gold rob" során mielőtt elindulunk és nem 10percet mint ahogy a ti elő RPtekben van. Szerintem egy ilyen CKnál egy jó hete RP kéne de ti csak egy 10perces logot mutattatok be ha beküldtétek volna nem azt mondom h az egészet de egy negyedet vagy ilyesmi akkor belementem volna az RPbe de igy hogy tisztára MG gyanú még mai napig is.

• Vicces
Reactions: Butch

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 407
7 933
22
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
Nos lehet TSen megemlitette viszont nagyon is ott volt másképp nem futottam volna oda, mert biztos nem fogom ezt elkövetni, meglehet miközbe odafutottam ment volna ki.

Nos ha már alátámasztasz mindent általába akkor azt az elő RPt igazán küldhetted volna és már rég nem itt tartanánk hanem ott hogy le CKztok stb. stb. ,ezzel alátámasztva azt hogy nem volt MG.
És most jutt eszembe az is hogy mi ez a megnyilvánulás a megjegyzésben?
Azzal a megnyilvánulással semmitse szegtem csak tisztáztam, hogy ne írjon ide senki más.

Próbálj meg olvasni a sorok közt és rájössz mit miért és mire írtam. Nem nehéz kitalálni. Honnan veszed, hogy nem akarlak egy hete megölni? Honnan tudod, hogy csak annyit RP-ztünk? Mind ez alaptalan vádaskodás, szerintem Roy-al még mindig fontosabb az nekünk, hogy normálisan legyünk megítélve a szerveren mint holmi MG-t meg DM-et rendezni nem gondolod? Szerinted mi miért RP-zünk illegális frakcióban? Miért töltünk el időt roleplay-el? Miért vannak IC olyan jogaink ami másnak nincs? Tudod azért, mert ezt mi mind RP-vel értük el és nem azzal, hogy ennyi meg annyi pénzt adtam ennek meg annak.

Utoljára szerkesztve:

Lukász

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
262
216
V4 karakter
Tyler Bush
LV karakter
Matthew Sanders
V2 karakter
Fernando Marshall
" hogy családtag, kiskutya és egyéb ne szóljon hozzá. Köszönöm! " ez ha nem stilús akkor mégis micsoda? miaz hogy kiskutya?!!! attól hogy globális moderátor vagy szerintem nemkéne megengedned ezt magadnak fórumon, remélem Laci ezt is figyelembe fogja venni és mostmár nem fogok többet HSZelni mivel nem hunterkedem és már leirtam a lényeget amiből kiszűrhet elég sok dolgot Laci, mellesleg azt sem értem hogyha tudjátok nagyon jól hogy Wolf is elbirálta már ezeket a dolgokat akkor miért nyissátok meg ezt is? Nem tetszik Wolfnak a birálása?

Csokibacsi36

Újonc
2019. 01. 19.
15
16
V4 karakter
Roy G Deluca
Szerintem el lett magyarázva minden, és ennyi idő alatt már fel kellett volna fogni a történéseket.

Gondolhatod, hogy nem 10 perces RP volt. Az volt 10 perc maximum, amíg leültünk és azt mondtuk, hogy akkor most megyünk.
Viszont az előtte levőket sajnos nem tudom elküldeni, mivel már rég voltak. De a kormányos csipás ügynél szóba került TS-en, hogy mit teszünk majd, ennek ellenére csak később bocsájtottuk IC-be a dolgot.
" hogy családtag, kiskutya és egyéb ne szóljon hozzá. Köszönöm! " ez ha nem stilús akkor mégis micsoda? miaz hogy kiskutya?!!! attól hogy globális moderátor vagy szerintem nemkéne megengedned ezt magadnak fórumon, remélem Laci ezt is figyelembe fogja venni és mostmár nem fogok többet HSZelni mivel nem hunterkedem és már leirtam a lényeget amiből kiszűrhet elég sok dolgot Laci, mellesleg azt sem értem hogyha tudjátok nagyon jól hogy Wolf is elbirálta már ezeket a dolgokat akkor miért nyissátok meg ezt is? Nem tetszik Wolfnak a birálása?
Egyáltalán nem stílus, viccesen fejezte ki magát, ahogy jómagam is pár hozzászólással előtt.

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 407
7 933
22
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
" hogy családtag, kiskutya és egyéb ne szóljon hozzá. Köszönöm! " ez ha nem stilús akkor mégis micsoda? miaz hogy kiskutya?!!! attól hogy globális moderátor vagy szerintem nemkéne megengedned ezt magadnak fórumon,
Hát figyelj ha nem veszed a poént nem tehetek róla. Van Gmod PK nyugodtan tegyél és egy SAS FGmod majd elbírálja. Nemfogok megsértődni hidd el. Nemvagyok egy haragtarto forma.

Lukász

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
262
216
V4 karakter
Tyler Bush
LV karakter
Matthew Sanders
V2 karakter
Fernando Marshall
Ez rohadtul nem vicces, sajna fáradt vagyok ezért kifelejtettem azt a részt hogy eléggé bosszú PK, lehet sőt biztos nem vagytok bosszúállók viszont múltkori ügynél nem sikerült beraknotok AJba 1x sem ezért igy próbáljátok meg, nem unjátok?

damian

Zöldfülű
2019. 01. 10.
185
861
LV karakter
Edgar Cadaval
hogy családtag, kiskutya és egyéb ne szóljon hozzá. Köszönöm! " ez ha nem stilús akkor mégis micsoda? miaz hogy kiskutya?!!!
Remélem,hogy most csak viccelsz.MIért ne írhatna olyat?Azt akarja,hogy ne szóljanak bele olyanok,akiknek nincs közük az ügyhöz.

Lukász

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
262
216
V4 karakter
Tyler Bush
LV karakter
Matthew Sanders
V2 karakter
Fernando Marshall
de akkor se irja azt hogy kiskutyák? megértem hogy bevéditek de nem veszitek már észre hogy ami sok az sok?!

• Vicces
Reactions: Theodis és aDSP

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 407
7 933
22
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
Ha nagyon akartalak berakattalak volna. De jofej voltam és elengedtem a dolgot. Majd ha észreveszed az egész lényegét akkor rájössz mindenre. Még bele se kezdtem, semmi olyat nem mondtam amiből bármi lehetne. Ja Gmod vagyok igazad van, akkor most mivan amúgy? Ugyan úgy szankcionálható vagyok mint bármely más forum felhasználó.

• Tetszik
Reactions: Fede

damian

Zöldfülű
2019. 01. 10.
185
861
LV karakter
Edgar Cadaval
Kiskutyák?Nem tudom,hogy mi bajod vele,ha zavar,kerüld ki a szemeddel,és nem fog.

• Vicces
Reactions: Theodis

Csokibacsi36

Újonc
2019. 01. 19.
15
16
V4 karakter
Roy G Deluca
Hidd el, nem bosszú PK.
Már nem az ügyről van szó, csak arról, hogy mi mennyire akarunk bosszút állni rajtad, amiért egyszer sem sikerült AJ-be rakatnunk téged.
Azthiszem a bosszu, amit annyira emlegetsz, már megtörtént amikor kiraktak a kormányból.

A továbbiakban nem vagyok hajlandó hozzászólni a Topichoz, várva ezzel a Bíráló admin döntését.

Lukász

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
262
216
V4 karakter
Tyler Bush
LV karakter
Matthew Sanders
V2 karakter
Fernando Marshall
Nem miattad lettem kirakva kormányból hanem egyéb miatt :D

Wolf

?Vuf Vuf?
2019. 01. 10.
144
127
25
Kecskemét
V4 karakter
Federigo Peppi
Szerintem Laci döntéséig zárom a PK-t, jobb lesz így.

Zárom/De kérem ne helyezze senki a bírálatig

• Tetszik
Reactions: Lukász

//LACI//

Barangoló
2019. 01. 13.
84
30
V4 karakter
Adam Lavigne
LV karakter
Stoner Kyle

Sziasztok!
Először is azzal kezdeném hogy itt a PK alatt tökéltetsen megmutatkozik mind két félnek a stílusa.
Kezdjük akkor:
  1. PG- Nekem a logok alapján illetve amit beszéltem Wolffal ez teljesen jogos attól még hogy nincs anim RP-vel ott van.(az már csak egy fajta plusz, hogy a fejedhez tartja animmal)
  2. Halálkérelem- Itt a halálkérelem ebbe a szituációba és ezen módon teljesen egyértelmű.
  3. MG gyanusítás- Ehhez az egészhez annyit tudnék hozzá szólni, hogy szerintem egy elég szép kis ideje figyeltetnek és egész korrekt is az RP.
  4. MG- Én ezt inkább a PG-hez tudnám sorolni.
  5. OOC stílus- Ez mint a PK-ban úgy a RP-nél is mind a két félnél meg jelent.
  6. Rp tagadás- Itt érünk el ahhoz a ponthoz ami miatt az összes többi fentebb említett dolog be következett. Az Rp helyett inkább elkezdtük vádolgatni a másikat illetve rágalmazni mind két részről.
Illetve még annyit fűznék hozzá, hogy Roy gondolom azért mondott nem-et adminnak mert végig akarta csinálni az RP-t. Ha Wolf-nak nem tetszett volna a stílus akkor megkapta volna ott a szankcióját.
Büntetések:
-Adam Aleksic 90 perces AJ indok: OOC stílus
-Sebastian Carvanelli 60 perces AJ indok: Enyhe OOC stílus
-Yuri Salazar 60 perces AJ indok: Enyhe OOC stílus
-Lucas Roth 3 hónapos Ban indok: Rp tagadás, Halálkérelem, PG, OOC stílus

A panaszt zárom, helyezhető.

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
de akkor se irja azt hogy kiskutyák? megértem hogy bevéditek de nem veszitek már észre hogy ami sok az sok?!
Te részedről is nagyon sokszor sok amit csinálsz, magadba kéne először rendet rakni nem másba a hibát keresni, meg ebből a flegma stílusból vissza venni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.