Adam Aleksic - Lucas Roth[Laci]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 407
7 933
22
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Adam Aleksic

Panaszra tett személy InGame neve:
Lucas Roth

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG, Halálkérelem, MG gyanusítás, MG, OOC stílus, RP tagadás.

• PG: Lucas fejéhez szorítom én RP-vel a fegyvert ( 2. LOG, kulcsszó: fejéhez ), erre Ő elfut az autóhoz mert Yuri odament kilőni a kereket. Majd figyelmen kívül hagyja azt, hogy a fejéhez nyomom az M4-et azzal az indokkal, hogy nem látta mivel nem nyomtam hozzá animot. Nos ez alapból nonszensz mert ha egy kicsit is érdekelte volna az egész RP akkor legalább azt látta volna vagy olvashatta volna ami a fejem felett volt.
    • Halálkérelem: Lucas az egesz ügy folyamán a nem törődömséget mutatta. Nemérdekelte, hogy éppenséggel mi történik ott vagy mi, az elejétől a végéig admint hív és egyebek. Majd mikor Wolf mondta, hogy "ne húzuk egymás idejét " erre Lucas ezt válaszolta: "ezért várom h lőjjenek le " ( 3. LOG kulcszó: lőjjenek ). Nos ez önmagában kimeríti a halálkérelem fogalmát tudtommal de majd a bíráló admin eldönti ezt.
    • MG gyanusítás: Az egésznek a legelején mikor berontottam M4-el a házba amiről minden infót tudtam, hogy hol lakik és egyebek akkor egyből jött az MG meg, hogy admint hívunk és társai ( 2. LOG kulcszó: bizonyítékot ). Az egész ott kezdődik, hogy nekem a besúgom nem is besúgó hanem informátorom átadott minden infót ami csak kell nekem. ( 1. LOG, KÉP INFORMÁTORTÓL ).
    • MG: Miután mi leírtuk OOC, hogy CK-zva lesz azután nem nyomott semmitse csak flegmult mint IC mint OOC. ( 2. LOG kulcsszó: Anyádat, és ehhez hasonló dolgok)
    • OOC Stílus: sokszor egyéb jelzőkkel illetett minket mint pl: fasza gyerek, yampi. Erről szerintem semmitse kell írni mivel magátol értetődő az egész logban végig lehet olvasni. ( 2. LOG kulcszó: yampi )
    • RP tagadás: Nos, beértem az intibe, nem az RP ment hanem egyből az OOC kérdezősködés ez látszik is a logban ( 2. LOG eleje ). Az egész ügy lefolyása alatt húzta az RP-t ergo tagadta is mivel nem volt kedve RP-zni miután OOC tudta, hogy CK-zni szerettük volna. Mi ezt mind tudomásul vettük és mondtuk, hogy nem baj ha nem vált nevet nyugodtan maradjon csak ne emlékezzen semmire se. Ezt Ő elfogadta. Miután ez lement felvett IC egy olyan stílust amit nem engedhetett volna meg mivel szerintem egy vezetett karakter történetnek lennie kéne legalább róla, hogy ilyeneket nyom IC egy Capo-nak ( Roy ) illetve egy maffiózónak ( én ), hogy "leteszed" illetve "kis pöcsű". Erről enyitt, illetve a végén még az RP-t is húzta ( 2. LOG vége kulcsmondat: én benne vagyok ebben úgy ahogy ).
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
BESÚGÓ ÁTAD MINDEN BIZONYÍTÉKOT AMI KELL , ÜGY ELEJÉTŐL A VÉGÉIG , ELŐ RP A TÁMADÁSRÓL , KÉP , KÉP INFORMÁTORTÓL

Megjegyzés:
Az egész ügy lefolyása alatt több admin is jelen volt de nem vagyunk elégedettek. Az ügyhöz hozzászólhat @Csokibacsi36 @Yuri//Ákos @Sebo @Lezer. Az ügyhöz itt megkérem a tisztelt nagyérdeműt, hogy családtag, kiskutya és egyéb ne szóljon hozzá. Köszönöm!

MARTONKA válasza:

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

//LACI//

Barangoló
2019. 01. 13.
84
30
V4 karakter
Adam Lavigne
LV karakter
Stoner Kyle
Hali!
Én fogom bírálni a ügyet. A panaszra tett játékos válaszát 24 órán belül várom.

Lezer

"Nem mindegy, hogy bogár vagy szélvédő vagy."
2019. 01. 10.
320
1 173
Debrecen
V4 karakter
Pietro Luchese
Helló! Sziasztok! Nos... Először is. Mielőtt rám lenne fogva, hogy szereptévesztés, stb..stb... Leszögezném, hogy felkértek, hogy keressek bizonyítékokat, nyomozzak utánad mit csinálsz merre jársz. Elég sokszor követtem a FRANKY rendszámos zöld camaródat. Az, hogy te OOC fejből vágod az NNi-s rendszámokat és ezt ki MG-zve elmenekülsz pedig nonszensz... Visszatérve a Pk-hoz. Kifigyeltem, hogy mikor mész el, senki nem volt otthon. A házatok nyitva volt tehát elég könnyen be tudtam jutni. Kamerámmal csináltam pár képet a házatokról/szobákról. ( https://imgur.com/a/nwdIdHy ) Ezeket a képeket átadtam egy mappában smoky-nak aki látszólag jó hasznát is vette. Ez már nem mostanában volt ezért a logokat eddig tudtam visszakeresni. (Eddig mentette vissza) A megfigyelésed egy OPG FK kocsival történt PONT EZÉRT mert te idézem: "fejből vágod" Az NNi-s rendszámokat. Sajnos már a megfigyelésről a képeket nem tudom linkelni mert azóta újraraktam az MTA-m. Erről a részéről ennyit szeretnék hozzászólni. MÉG MIELŐTT FELMERÜLNE az indok, hogy eggyáltalán miért akartalak téged "megleckéztetni". Válasz egyszerü. A kormányos malőr miatt. Le szerettelek volna IC tartóztatni egyéb indokok miatt. De téged kimentettek és szó szoros értelmében kivágtatok a hivatalból, mint macskát szarni. Ez volt az indokom arra, hogy segítsek smoky-nak az akciójukban. Leszögezném, hogy én egy csenddes társként voltam benne. Lucas Rothal semmiféle bántó szándékom nem volt. Ergó nem vettem részt a Ck-ban. Köszönöm, hogy végigolvastátok! :)

• Tetszik
Reactions: asmoky

Lukász

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
262
216
V4 karakter
Tyler Bush
LV karakter
Matthew Sanders
V2 karakter
Fernando Marshall
Vicc kategóriának gondolom a PKt tisztára bosszú :) . Wolf ott volt kb az egésznél veletek volt TSen ha jól tudom egyfolytába szóval nemtudom mit akartok. Illetve hozzátenném hogy Kyle-t is belezavartátok az ügy közben.DE ha már PKt nyitogatunk akkor felhoznám a ti MGteket semmit nemtudtok alátámasztani hogy volt bármiféle elő RP arról hogy ti bármit is csináltatok volna én is tudok bármit állitani de sajnálatos módon nem tudom alátámasztani. Illetve Lacinak beküldeném az elő RPt a betörésről meg mindenről https://pastebin.com/yxfbW0hq legalábbis OOC chaten ez lett bemásolva.
De ha már stilúsnál tartunk bemásolok én is pár logot: [2019-06-18 17:03:07] [Output] : Sebastian Carvanelli: (( És fáj az rp, rossz leírni pár hosszabb sort? ))
[2019-06-18 17:04:57] [Output] : Adam Aleksic: (( Mert ti Roth-ok nagy RP-sek vagytok :) ))
Itt még admin helyett is birál: [2019-06-18 17:08:48] [Output] : Adam Aleksic: (( Ha nem akkor RP tagadás. ))
[2019-06-18 17:14:14] [Output] : Yuri Salazar: (( fáj a kezed,hogy nem tudsz valami rp-t leírni? ))
Ezt nemtudom mire vélljem.... minősitésnek szerintem lehet venni de majd laci eldönti: [2019-06-18 17:15:39] [Output] : Sebastian Carvanelli: (( Túl ellenszenves vagy. ? ))
[2019-06-18 17:18:51] [Output] : Adam Aleksic: (( Ember, fejedhez szorítom az M4-et. ))

[2019-06-18 17:23:56] [Output] : Adam Aleksic: (( OOC is úgy beszélek, ahogy akarok. ))
[2019-06-18 17:24:01] [Output] : Adam Aleksic: (( Szóval mindegy. ))

Kétlem hogy volt bármiféle halálkérelem: [2019-06-18 17:34:03] [Output] : Lucas Roth: (( jó nekem AFKolnom kéne )) itt jeleztem felétek hogy nekem elkéne mennem a géptől és akkor tudjuk le gyorsba [2019-06-18 17:34:08] [Output] : Lucas Roth: (( lŐjetek már lefele )) itt irtam ezt de leirtam tovább hogy nem akarok RP közbe AFKolni de Wolf admin tudd szerintem mindenről mivel bent volt nálatok TSen [2019-06-18 17:34:24] [Output] : Lucas Roth: (( mennem kell a géptől )) [2019-06-18 17:34:38] [Output] : Lucas Roth: (( és szóltam h siessünk ne hogy RP közbe afkoljak be.... ))
Roy ellent mond az adminnak:
[2019-06-18 17:34:43] [Output] : Wolf: (( jó esetek túl az egészen ))
[2019-06-18 17:34:44] [Output] : Roy G Deluca: (( Eddig húztad az időt. ))
[2019-06-18 17:34:47] [Output] : Roy G Deluca: (( Nem. ))
[2019-06-18 17:44:05] [Output] : Sebastian Carvanelli: (( De, kerülted. OOC ügyet csináltál, mindenkit felidegesítettél. )) szerintem egyértelmű hogy miért... nemtudtatok semmitse alátámasztani még mindig MG gyanúm van mivel semmitse tudtatok alátámasztani
Végűl lézer a te HSZedre is reagálnék... az nem MG hogy tudom az összes rendszámotokat régen voltam PD,TEK,NAVban és egy párszor már voltam a bázisotokon is ügyeket intézni igy volt lehetőségem látni őket és memorálni. De egyébként is ha ennyire dobálóztok az RPvel igy megy úgy én akárhányszor csinálok valami RPt amiből lehet bármiféle ügy későbbiekben azt felveszem videó formában mert az sosem fog eltűnni igy lesz bármikor bizonyitékom alátámasztani dolgokat. Visszatérve a PKra én azt adok amit kapok, és nekem is megvan a saját stilúsom alapjáraton nincs semmiféle stilúsom de amikor kezd elegem lenni eléggé kiengedem a gőzt mellesleg Laci tudod jól hogy mi volt ma meg lesz nem sokára és ez is kitért valamilyen szinten a mai tevénykenységemre. Még annyit hozzáfűznék hogy ti már az elején hibáztatok admin jelenlétében irtátok ezeket.
Laci itt feltöltöttem egy pár logot amik szintén tartalmaznak stilúst és egyebeket: https://pastebin.com/w6U3RBLe
a következő log pedig Roy küldte be mi szerint itt van megtervezve az RP: https://pastebin.com/yxfbW0hq

• Vicces
Reactions: Theodis

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 407
7 933
22
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
Nos kedves Franky, láttad a logokat, láttad beküldtem, hogy NNI-s átadta nekem az infókat itt az MG vádja elvész. Tudom, nyomtam egy stílust de csak azután miután te is elkezdtél kötekedni. Volt már ügyünk, berakattál MG-re ami jogtalan volt csak ismertem az admint és mondtam neki, hogy mehet mert egy admin pk-val kevesebb lett így legalább. Az a másik, hogyha én beküldök bizonyítékként egy logot akkor azt neked nem kell elküldeni még 3x, hidd el senki se autista.. elsőre eltudja mindenki olvasni és értelmezni. Vágom, hogy te nagyember voltál kormánynál meg járkáltál jobbra ballra FK-knál de attól nem tudsz minden rendszámot megismerni mivel az NNI a garázsában tartja az autókat és nem az udvaron. Illetve amit leműveltél az vicces volt, ahelyett, hogy nyomtunk volna egy fél - egy órás RP-t, rendeztél egy 45 perces adminügyet mert letört volna a kezed 3 sor RP-től amit végig nyomdnod kellett volna. Ha bármi kérdésed van nyugodtan írj szívesen válaszolok.

• Tetszik
Reactions: Fede és Csabi

Lvnte

kritikán aluli
2019. 01. 25.
106
616
22
LV karakter
Martin Sandoval
Nem tartom stílusnak, hogy leírtam: Túl ellenszenves vagy.
Hiszen 100%-ig igazam volt. Nem egyszer, nem kétszer megkértünk arra, hogy rpzz velünk, te pedig kerülted az rpt, mindenbe belekötöttél és flegmáztál. Mind ezt azért, mert féltetted az autódat és kivárni a 10 percet.

damian

Zöldfülű
2019. 01. 10.
185
861
LV karakter
Edgar Cadaval
Aki ismer,tudja,hogy milyen vagyok,megvan a magamfajta stílusom.Te nem voltál hajlandó rp-zni egy kicsit sem,ezért admint hívtál,hogy mégis mi ez,mivel te szerinted ez MG volt(bíráló eldönti).Elküldtünk minden logot amit kellett.Előttém lévők leírták a véleményem.

• Tetszik
Reactions: Butch

Csokibacsi36

Újonc
2019. 01. 19.
15
16
V4 karakter
Roy G Deluca
Ott van minden bizonyíték. Egyszer nem történt MG a te jelenlétedben, kivéve akkor, amikor a félremondtak valamit, amiért megkaptam a 60 percemet.
Egyáltalán nem bosszú a PK. Folytattuk volna az RP-t, de a hisztirohamod, és az admin mögé bújásod, valamint stílusod, nemtörődömséged miatt inkább hagytuk az egészet, mondva: Láttunk eleget, vannak logok.

Roy Ellent mond az adminnak:
[2019-06-18 17:34:43] [Output] : Wolf: (( jó esetek túl az egészen ))
[2019-06-18 17:34:44] [Output] : Roy G Deluca: (( Eddig húztad az időt. ))
[2019-06-18 17:34:47] [Output] : Roy G Deluca: (( Nem. ))

Valóban ez történt, azért mondtam ellent, mert már 30 perce húzodott az RP, így inkább már Admin ügyet szerettem volna az egészből.

Idézve téged:
"szerintem egyértelmű hogy miért... nemtudtatok semmitse alátámasztani még mindig MG gyanúm van mivel semmitse tudtatok alátámasztani"

A bizonyítékokat egyedül te kérted, és ha jól tudom nem vagyunk kötelesek bármit is elküldeni neked. Hogyha az admin bácsi kér logot, esetleg képeket, neki szívesen elküldöm, de nem kért, így csak az elő RP-t láthattad a rátörésről.
A garázsod ajtaja tárva-nyitva, benne te, egyes-egyedül.
Megértem a kétségeket, és azt is hogy MG-re gyanakodtál, de mint látod, van rá bizonyíték.

"[2019-06-18 17:04:22] [Output] : Lucas Roth: (( ne vegyétek ismét sértésnek de mi Rothosok többet RPzünk egy arany rabnál )) "

Erre csak annyit válaszolnék, hogy mi nem azok vagyunk, akiknek az "arany rab" RP lenne.
Mi beinvitáltunk téged egy RP-be, ami valóban a kínzásod lett volna, de legalább RP, így talán nem kellett volna a garázsban afkolnod.

FrankY:
"Laci tudod jól hogy mi volt ma meg lesz nem sokára és ez is kitért valamilyen szinten a mai tevénykenységemre. "

Nézd, én sem voltam WC-n három napja, és még mindig azt érzem hogy nem kell.. Ez hatással van valamilyen szinten az IG tevékenységeimre, mégsem nyomok PG-t, Stílust, nem gyanúsítok MG-vel senkit.

"[2019-06-18 17:04:57] [Output] : Adam Aleksic: (( Mert ti Roth-ok nagy RP-sek vagytok :) )) "

Ezzel Adam csak alátámasztotta azt, amit előtte írtál, miszerint:

"[2019-06-18 17:04:22] [Output] : Lucas Roth: (( ne vegyétek ismét sértésnek de mi Rothosok többet RPzünk egy arany rabnál )) *

"(( Túl ellenszenves vagy. ? )) "

Carvanelli ezt úgy is érthette, hogy túl ellenszenves vagy, amikor mi csak egy RP lehetőséget kínáltunk fel. Még el sem kellett jönnöd hozzánk, jöttünk mi hozzád, és te mégis visszautasítottad az ajánlatunkat, amiért nagyon szomorúak lettünk.

Tudtommal a nyitott garázsba nem kell RP, hogy bemenjek, ahogy ahhoz sem, hogy kocsit lophass. Így az, hogy mi "nonosan" mentünk be a garázsba, szépen is nézne ki.

[Bocsánat az indiszkrét fogalmazásért a mosdós történetnél]

Wolf

?Vuf Vuf?
2019. 01. 10.
144
127
25
Kecskemét
V4 karakter
Federigo Peppi
Szervusztok!
Nos röviden tömören az egésznek annyi a lényege, hogy én valóban volt olyan alkalom amikor bent voltam náluk TS-en, de az lényegében egy előző ügy miatt keveredtem oda, majd egy két dolgot kérdeztek amire választ adtam nekik, aztán mondák, hogy ők közben egy másik RP-t fognak csinálni, amiről részben tájékoztattak, hogy mi tettek ez RP-vel kapcsolatban. Ezek után megkezdődött ez a bizonyos RP, majd az adminügy is. Lényegében én már ott érzékeltem rajtad Lucas, hogy ellenszenvesen viselkedtél, mint például belekötöttél az aznapi elő RPjükbe is ami szerintem teljesen rendben volt. A lényeg az, hogy semmilyen MG nem történt a srácok részér, pusztán csak egy el nem feledett konfliktust akartak "megoldani". Én az ügy után megbeszéltem a srácokkal, hogy nyugodtan ha akarnak tegyenek PK-t. Ez után elhívtalak Lucas ugye egy TS megbeszélésre, ahol olyan oltárian sokra nem jutottunk az egésznek végül az lett a vége, hogy röviden neked már eleged van az egészből...(És ebbe szerintem te is egyet értesz) Én megpróbáltam segíteni az egészen, hogy beszélek a fejeddel, de hát sokra nem jutottam. Én megpróbáltam minden, Lacival megbeszéltük a dolgokat, én elmondtam mindent részemről és Lacira hagytam a döntést.

Lukász

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
262
216
V4 karakter
Tyler Bush
LV karakter
Matthew Sanders
V2 karakter
Fernando Marshall
na látjátok mindegyikőtök azzal jön hogy van egy stilúsa... nekem is volt vitát ezen nem fogok nyitni. Illetve az hogy hivtam egy admint mert volt egy kisebb problémám/ panaszom/ kérdésem ezért nemkell ilyen stilúst megengedni. És ha már a múltat belekevertedd Adam ha elfogadtad az AJt akkor azt jelenti hogy hibáztál szerintem.

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 407
7 933
22
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
Az teljesen más ha hibázok akkor nem röhögve mondom el TS-en, hogy berakattak 30 percre MG miatt. De no offens. Innentől bízzuk Lacira a bírálást biztos látott és olvasott mindent amit kellett.

• Tetszik
Reactions: Csabi

Csokibacsi36

Újonc
2019. 01. 19.
15
16
V4 karakter
Roy G Deluca
na látjátok mindegyikőtök azzal jön hogy van egy stilúsa... nekem is volt vitát ezen nem fogok nyitni. Illetve az hogy hivtam egy admint mert volt egy kisebb problémám/ panaszom/ kérdésem ezért nemkell ilyen stilúst megengedni. És ha már a múltat belekevertedd Adam ha elfogadtad az AJt akkor azt jelenti hogy hibáztál szerintem.
Semmilyen bosszúról nem esik szó, sem Adam, sem pedig az én részemről.
Ez teljes mértékben az előzményekről szólt, nem pedig a bosszúállásról, nem mi vagyunk a bosszúállók.

Mindenről meg volt az RP, tehát a feltételezésed hamis volt, miszerint mi MG-vel mentünk oda, mint ahogy Wolf is megmondta.
Próbáltuk megbeszélni a dolgot, és inkább IC-re terelni a figyelmet, ennek ellenére te nyomtál egy laza PG-t, azzal hogy anyázásba kezdtél, illetve (idézem) "Kis pöcsűnek" neveztél engem.

Mivel a fegyver a kezemben volt, így nem engedheted meg magadnak ezt a Luxust, hogy IC ilyen stílusban beszélj velünk, három fegyveressel, akiknél két nagy, illetve egy kis kaliber volt megtalálható.

'[2019-06-18 17:23:56] [Output] : Adam Aleksic: (( OOC is úgy beszélek, ahogy akarok. ))
[2019-06-18 17:24:01] [Output] : Adam Aleksic: (( Szóval mindegy. ))
'

Hozzászólnék ehhez is egy keveset.
Valóban azt mond OOC is amit akar, ez teljes mértékben az ő dolga, mivel Adam kapja a szankciót érte, nem pedig más. Ez miatt dönti el ő, hogy mit ír és mit nem.

Várom a bíráló Admin válaszát.

Lukász

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
262
216
V4 karakter
Tyler Bush
LV karakter
Matthew Sanders
V2 karakter
Fernando Marshall
azzal vádoltatok meg hogy PGztem mert megprobal-ba megpróbáltalak hátulról elkapni és a torkodnál fogva de sajnálatos módon nem sikerült, de fegyvert NEM fogtatok rám csak a kezetekben volt. Volt már jó pár incidensem e miatt hogy a kezembe volt a fegyver de NEM tartottam rá a gyerekre a fegyvert hivtam az admint PG miatt és azt mondta hogy nem volt PG mivel nem fogtam rá nem akarok random adminokat megnevezni talán Jackson volt az egyik admin de nem biztos!! várom a birálást

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 407
7 933
22
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
*** Adam Aleksic Lucas fejéhez nyomja a fegyvert.

Ezt a sort leírom és te rögtön futsz az autódhoz, hogy ne lőjjön bele Yuri. Ez mennyire reális kedves Franky? Itt bőven a fejedbe ereszthettem volna egy tárat de nem csináltam mert vártam, hogy RP-z egy RP szerveren. Ha már ennyire belekötünk a másikba, hidd el én is tudok kötekedni.

Lukász

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
262
216
V4 karakter
Tyler Bush
LV karakter
Matthew Sanders
V2 karakter
Fernando Marshall
admin még ott volt ami azt jelenti hogy RP nem kezdődött/ folytatódott igy kétlem hogy bármi jelentősége is lenne az egésznek

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 407
7 933
22
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
Ömm… nem volt ott és Ő mondta, hogy mehet az RP. Ergo volt jelentősége az egésznek. Most kezdjek el én is süketelni? Vagy mi legyen?

[2019-06-18 16:17:19] [Output] : Wolf: (( ^^ ����További jó játékot a szerveren!���� ^^ ))

[2019-06-18 16:17:36] [Output] : *** Adam Aleksic Lucas fejéhez nyomja a fegyvert.

Énis tudok mindent össze vissza magyarázni csak nem szoktam. Ha írok valamkt azt általában alátámasztom. Van még valami? ;)

Csokibacsi36

Újonc
2019. 01. 19.
15
16
V4 karakter
Roy G Deluca
admin még ott volt ami azt jelenti hogy RP nem kezdődött/ folytatódott igy kétlem hogy bármi jelentősége is lenne az egésznek

Amikor valakinél fegyver van, akkor fegyver van nála.
Hogyha nem veszi elő, de van róla olyan RP, hogy "felhúzza az ingét, ami alatt egy kiskaliberű fegyver található" elegendő, hiszen látta a fegyvert, azaz tudatában van, hogy nálad van.

IRL valaki fegyvert villant, elfutsz mert nincs a kezében.

Ha a kezemben van, ugyan úgy rád tudom fogni, azt beleszámítva, hogy zárt térben voltunk (garázsban) plusz két fegyveres emberrel egyetemben.

"admin még ott volt ami azt jelenti hogy RP nem kezdődött/ folytatódott "

Az admin ott maradt az RP alatt, láthatatlanul/láthatóan. Ő utasított minket RP folytatásra, így erre nem hivatkozhatsz. PG-t követtél el a trágár beszéddel, de természetesen ezt a bíráló admin majd eldönti.

Lukász

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
262
216
V4 karakter
Tyler Bush
LV karakter
Matthew Sanders
V2 karakter
Fernando Marshall
Nos lehet TSen megemlitette viszont nagyon is ott volt másképp nem futottam volna oda, mert biztos nem fogom ezt elkövetni, meglehet miközbe odafutottam ment volna ki.
Énis tudok mindent össze vissza magyarázni csak nem szoktam. Ha írok valamkt azt általában alátámasztom. Van még valami? ;)
Nos ha már alátámasztasz mindent általába akkor azt az elő RPt igazán küldhetted volna és már rég nem itt tartanánk hanem ott hogy le CKztok stb. stb. ,ezzel alátámasztva azt hogy nem volt MG.
És most jutt eszembe az is hogy mi ez a megnyilvánulás a megjegyzésben?
Az ügyhöz itt megkérem a tisztelt nagyérdeműt, hogy családtag, kiskutya és egyéb ne szóljon hozzá. Köszönöm!

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Theodis

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 407
7 933
22
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
Ottvan a bizonyíték részben. Sőt be is linkelem, hogy egyszerűbben megtaláld. Egyébként neked nemvagyok köteles semmit elküldeni csak szimpla jófejségből küldtük el Roy-al. Az elég volt elő RP-nek amit elküldtünk admin is azt mondta. Illetve te mondtad arra, hogy ti Roth-ok többet RP-ztem egy Gold rob során. Szóval akkor ki nem küldte el az elő RP-t? Ne akarj hülyének nézni maradjunk annyiba.

https://pastebin.com/Uweb9eVc https://pastebin.com/yxfbW0hq

Csokibacsi36

Újonc
2019. 01. 19.
15
16
V4 karakter
Roy G Deluca
Nos lehet TSen megemlitette viszont nagyon is ott volt másképp nem futottam volna oda, mert biztos nem fogom ezt elkövetni, meglehet miközbe odafutottam ment volna ki.

Nos ha már alátámasztasz mindent általába akkor azt az elő RPt igazán küldhetted volna és már rég nem itt tartanánk hanem ott hogy le CKztok stb. stb. ,ezzel alátámasztva azt hogy nem volt MG.
És most jutt eszembe az is hogy mi ez a megnyilvánulás a megjegyzésben?
Csak megkért, hogy más ne szóljon hozzá a tagelt embereken kívül.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.