- 2019. 01. 10.
- 3 407
- 7 933
- 22
- V4 karakter
- Patrick Steele
- LV karakter
- Patrick Mendoza
Panasztevő InGame neve:
► Adam Aleksic ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Lucas Roth ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► PG, Halálkérelem, MG gyanusítás, MG, OOC stílus, RP tagadás.
- PG: Lucas fejéhez szorítom én RP-vel a fegyvert ( 2. LOG, kulcsszó: fejéhez ), erre Ő elfut az autóhoz mert Yuri odament kilőni a kereket. Majd figyelmen kívül hagyja azt, hogy a fejéhez nyomom az M4-et azzal az indokkal, hogy nem látta mivel nem nyomtam hozzá animot. Nos ez alapból nonszensz mert ha egy kicsit is érdekelte volna az egész RP akkor legalább azt látta volna vagy olvashatta volna ami a fejem felett volt.
- Halálkérelem: Lucas az egesz ügy folyamán a nem törődömséget mutatta. Nemérdekelte, hogy éppenséggel mi történik ott vagy mi, az elejétől a végéig admint hív és egyebek. Majd mikor Wolf mondta, hogy "ne húzuk egymás idejét " erre Lucas ezt válaszolta: "ezért várom h lőjjenek le " ( 3. LOG kulcszó: lőjjenek ). Nos ez önmagában kimeríti a halálkérelem fogalmát tudtommal de majd a bíráló admin eldönti ezt.
- MG gyanusítás: Az egésznek a legelején mikor berontottam M4-el a házba amiről minden infót tudtam, hogy hol lakik és egyebek akkor egyből jött az MG meg, hogy admint hívunk és társai ( 2. LOG kulcszó: bizonyítékot ). Az egész ott kezdődik, hogy nekem a besúgom nem is besúgó hanem informátorom átadott minden infót ami csak kell nekem. ( 1. LOG, KÉP INFORMÁTORTÓL ).
- MG: Miután mi leírtuk OOC, hogy CK-zva lesz azután nem nyomott semmitse csak flegmult mint IC mint OOC. ( 2. LOG kulcsszó: Anyádat, és ehhez hasonló dolgok)
- OOC Stílus: sokszor egyéb jelzőkkel illetett minket mint pl: fasza gyerek, yampi. Erről szerintem semmitse kell írni mivel magátol értetődő az egész logban végig lehet olvasni. ( 2. LOG kulcszó: yampi )
- RP tagadás: Nos, beértem az intibe, nem az RP ment hanem egyből az OOC kérdezősködés ez látszik is a logban ( 2. LOG eleje ). Az egész ügy lefolyása alatt húzta az RP-t ergo tagadta is mivel nem volt kedve RP-zni miután OOC tudta, hogy CK-zni szerettük volna. Mi ezt mind tudomásul vettük és mondtuk, hogy nem baj ha nem vált nevet nyugodtan maradjon csak ne emlékezzen semmire se. Ezt Ő elfogadta. Miután ez lement felvett IC egy olyan stílust amit nem engedhetett volna meg mivel szerintem egy vezetett karakter történetnek lennie kéne legalább róla, hogy ilyeneket nyom IC egy Capo-nak ( Roy ) illetve egy maffiózónak ( én ), hogy "leteszed" illetve "kis pöcsű". Erről enyitt, illetve a végén még az RP-t is húzta ( 2. LOG vége kulcsmondat: én benne vagyok ebben úgy ahogy ).
◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► BESÚGÓ ÁTAD MINDEN BIZONYÍTÉKOT AMI KELL , ÜGY ELEJÉTŐL A VÉGÉIG , ELŐ RP A TÁMADÁSRÓL , KÉP , KÉP INFORMÁTORTÓL ◄
Megjegyzés:
► Az egész ügy lefolyása alatt több admin is jelen volt de nem vagyunk elégedettek. Az ügyhöz hozzászólhat @Csokibacsi36 @Yuri//Ákos @Sebo @Lezer. Az ügyhöz itt megkérem a tisztelt nagyérdeműt, hogy családtag, kiskutya és egyéb ne szóljon hozzá. Köszönöm! ◄
► BESÚGÓ ÁTAD MINDEN BIZONYÍTÉKOT AMI KELL , ÜGY ELEJÉTŐL A VÉGÉIG , ELŐ RP A TÁMADÁSRÓL , KÉP , KÉP INFORMÁTORTÓL ◄
Megjegyzés:
► Az egész ügy lefolyása alatt több admin is jelen volt de nem vagyunk elégedettek. Az ügyhöz hozzászólhat @Csokibacsi36 @Yuri//Ákos @Sebo @Lezer. Az ügyhöz itt megkérem a tisztelt nagyérdeműt, hogy családtag, kiskutya és egyéb ne szóljon hozzá. Köszönöm! ◄
MARTONKA válasza:Helyezem.
Moderátor által szerkesztve, ekkor: