Aaron Ramirez karaktertörténete

asding

Újonc
2021. 04. 01.
41
74
20
Tusnádfürdő
V4 karakter
Aaron Charles
V2 karakter
Aaron Ramirez


Aaron Ramirez karaktertörténete


Előélete

Aaron Ramirez 1987-ben született Vice City városában. Szülei Claudia Ramirez és Aaron Ramirez. Akikkel tartotta a kapcsolatot Az iskolát Vice City-ben végezte, nagyon jó diák volt, nem volt soha gond vele, viszont eljött egy időszak az életében, amikor csak lefelé ment a lejtőn. Találkozott egy fiúval, akit Johhny-nak hívtak, ennél többet nem is tudott róla, sem a családjáról. Rendszeresen együtt töltötték a szabadidejüket, de Johhny fura volt, néha eltűnt hetekre majd visszajött és úgy viselkedett, mintha semmi nem történt volna. Az egyik ilyen eset után megkérdezte Aaron tőle, hogy hová tűnik folyamatosan és miért nem válaszol. Johhny ideges lett és csak annyit mondott: "Családi gondok..." és elment. Ezek után nem találkoztak csak nagyon ritkán, az utcákon. Aaron egy este, amikor a boltból tartott hazafele megpillantotta Johhny-t néhány fiú társaságában, akik történetesen épp rá vártak. A dolgok gyorsan történtek, köszönt Johhny-nak és a másik pillanatban már a földön feküdt, eszméletlenül. Amikor felébredt egy házban találta magát, teljesen elveszítette az időérzékét és a tájékozódási képességét a történtek miatt. Egy székhez voltak kötözve a kezei és lábai, nem tudta, hogy mi történt vele, csak annyira emlékezett, hogy Johhny-val társalgott. Az egész egy Vice City-i maffia műve volt, aki éppen embereket toborzott hasonló módszerekkel a családba. Belépett Johhny a szobába és elkezdett vele beszélgetni, először nyugodtan majd egyre idegesebb hangnemben. Pillanatok alatt a maffia tagja volt úgy, hogy nem is tudott róla. Az idő elteltével egyre jobban megbíztak benne, beavatták néhány dologba. Inkább a piszkos munkát bízták rá, de akadt néhány fontos ügy is, amelyekben szerepelt. Egy idő után elege lett ebből az életből, bár tudta, hogy nem menekülhet mégis próbát tett. Los Santos-ba menekült, ahol teljesen tiszta lappal kezdte az életét, dolgozott, nem foglalkozott illegális dolgokkal, próbálta kiverni a fejéből az egészet, de még mindig félt attól, hogy rátalálnak egyszer.

Városban eltöltött ideje alatt...

Sok tapasztalatot szerzett, dolgozott itt-ott minden helyen kipróbálta magát, de valahogyan semmi nem jött be neki, nem tetszett a város stílusa, sokszor úgy volt vele, hogy elhagyja és vissza megy Vice City-be, de annak tudatában, hogy ott nyomában lesz a maffia ezt nem lépte meg. Kipróbálta a városközponti szerelőműhelyt, taxisként dolgozott, az idő elteltével ellustult és munkanélküli maradt. Az ideje nagy részét horgászattal töltötte és a hobbyja által elég sok barátot szerzett magának, akik őt segítettek, ez őt boldoggá tette, az összes pénzét a hobbyjára költötte, de rájött, hogy ez neki nem fog így sokáig menni, ezért ismét valami munka után nézett.

Aaron és a Dilimore-i kocsma találkozása

Munka keresgélés közben rálelt egy pultos álláshirdetésre, elment Dilimore-ba, ahol megtetszett neki a hely, a tulajdonos hozzáállása, ezért úgy döntött, hogy itt marad és szerencsét próbál ismét. A fizetés nem a legjobb, de meg lehet élni belőle. Néhány napja már itt dolgozik, megnehezíti a dolgát az, hogy minden nap be kell járni dolgozni, de valamiből meg kell élnie neki is, a műszak után még mindig hobbyjának, a horgászatnak él.
 
  • Imádom
Reactions: Lordii