- 2019. 05. 04.
- 35
- 52
- V4 karakter
- Vaqif Husni
Mert az változtatja a kocsi értékét. 10 limites autó drágább mint a 30as nem?Akkor miért pörögsz a 40 limiten??
Mert az változtatja a kocsi értékét. 10 limites autó drágább mint a 30as nem?Akkor miért pörögsz a 40 limiten??
Tudom, McLarenből se 10 van.A 40-es limit azt jelenti, hogy amikor behozták a szerverre annyi darabot lehetett KP-ért megvenni. A többit meg már csak PP-ért ami azt illeti bőven több van mint, 40db a szerveren.
Akkor mit számít a 40-es limit? Semmit.Tudom, McLarenből se 10 van.
Azért a fellelhetőségüket ne vedd egy lapra. Naon sok E46 van a szerónannyira vezethető lesz mint az E46, tekintve hogy a ritkaságuk hasonló. (A45 ritkább egy picit)
mi ezzel a probléma?és csak 277 a vége.
Szemüveg nem olyan drága.Nem is kérem feltétlen hogy legyen gyorsabb csak lehessen jól vezetni
Arról már nem mi tehetünk, hogy nem tudsz megfogalmazni egy értelmes szöveget. A második sor végén elveszett a topic értelme.Szemüveg nem olyan drága.
Szemüveg nem olyan drága.
Az ilyesfajta megszólalásokat a továbbiakban inkább tartsátok meg magatoknak!... nem tudsz megfogalmazni egy értelmes szöveget....
Tetszik ez a "Ami rossz az maradjon rossz" felfogás en block az egész szerver közösség részéről. Attól még, hogy olcsó nem kell szarul irányíthatónak lennie.Van elég kocsi, ami közül választhatsz magadnak. Nem kell ennyire ríni hogy valami nem olyan, mint amit te egy adott kategóriába elképzelsz.
Szívemből szóltál. Bármihez hozzászolna az ember, már megy a kötözködés és a passzív agresszió. Mint láthatjuk fentebb, itt is ez ment. Neki úgy sincs, minek megjavítani? Ha nem tud hozzátenni a témához, inkább ne tegye. Én továbbra is várom az A45 újrahandlingolását. Hátha sikerül. És akkor újra megveszem majd. De addig kerülnöm kell a modellt sajnos.Tetszik ez a "Ami rossz az maradjon rossz" felfogás en block az egész szerver közösség részéről. Attól még, hogy olcsó nem kell szarul irányíthatónak lennie.
Valószínű V4 előtt nem fogják javítani szóval, addig mindenképp várnod/várnunk kell.Én továbbra is várom az A45 újrahandlingolását. Hátha sikerül.
Én türelmes vagyok, csak valaki fel kellett hozza ezt a témát.Valószínű V4 előtt nem fogják javítani szóval, addig mindenképp várnod/várnunk kell.
Addig örülj, ameddig ilyen kategóriás kocsit ennyibe kaptál. V4-ig max porosodik, ha utána sem tetszik, eladod.Ha a vezethetősége is olyan lenne, biztosan nem 800.000ért vettem volna.