A45 AMG handling

Danixx

Újonc
2019. 05. 04.
35
52
V4 karakter
Vaqif Husni
Annyit hogy amint betelik a limit, kell ppzni. Minél nagyobb a limit annál több kocsit lehet venni ppzés nélkül. Ha jobban lehetne vezetni az autót, többen ppznék és az autó többet is érne.

• Tetszik
Reactions: lorooolv

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
annyira vezethető lesz mint az E46, tekintve hogy a ritkaságuk hasonló. (A45 ritkább egy picit)
Azért a fellelhetőségüket ne vedd egy lapra. Naon sok E46 van a szerón

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Én sem értem, örüljön amíg megy

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 730
5 430
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington

WZ113

Újonc
2022. 10. 25.
47
189
V4 karakter
x
LV karakter
Silas Zhuang
V2 karakter
x
Van elég kocsi, ami közül választhatsz magadnak. Nem kell ennyire ríni hogy valami nem olyan, mint amit te egy adott kategóriába elképzelsz.
Tetszik ez a "Ami rossz az maradjon rossz" felfogás en block az egész szerver közösség részéről. Attól még, hogy olcsó nem kell szarul irányíthatónak lennie.

majki1111

Újonc
2019. 10. 05.
8
15
V4 karakter
Steven Striker
LV karakter
Steve Striker
Attól még hogy nem volt kapható Amerikába, ne legyen kijavítva? Nekem sincs már, de szívesen megtartottam volna, mert nagyon szép a modellje. Ha a vezethetősége is olyan lenne, biztosan nem 800.000ért vettem volna. És mindegy az hogy van-e Amerikába vagy sincs, mert a szerverre bekerült, azaz a mi virtuális Amerikánkba ott van. És a mi virtuális Amerikánkba nem a Plymouth Superbird van agyon hypeolva, hanem a BMW M8. Ugye... a jó német márka.
Tetszik ez a "Ami rossz az maradjon rossz" felfogás en block az egész szerver közösség részéről. Attól még, hogy olcsó nem kell szarul irányíthatónak lennie.
Szívemből szóltál. Bármihez hozzászolna az ember, már megy a kötözködés és a passzív agresszió. Mint láthatjuk fentebb, itt is ez ment. Neki úgy sincs, minek megjavítani? Ha nem tud hozzátenni a témához, inkább ne tegye. Én továbbra is várom az A45 újrahandlingolását. Hátha sikerül. És akkor újra megveszem majd. De addig kerülnöm kell a modellt sajnos.

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 730
5 430
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
Kissé eltértünk a témától. A téma címében említett kocsi Handlingjéröl van szó továbbra is, nem arról hogy milyen katergóriájú kocsi. Nem lényeges, hogy ki, mikor, mennyit használta, mennyiért vette. Ezt szerintem már túltárgyaltátok és szép lassan készül átmenni vitatkozásba.
  • A motorfüst nem a motorházból hanem a kocsi közepéröl jön
  • Némelyik beállításnál könnyebben borul
  • A kocsi teljesítménye nem éppen a reális képmása. -> lassabb(?)
Ennyivel lehetett volna megspórolni két oldalnyi felesleges vitatkozást.

Utoljára szeretnék szólni, hogy ne inzultáljátok egymást. Igyekezzetek építö jellegü ötlettel hozzájárulni a topichoz, ha nem kapcsolódik a témához akkor inkább ne is írjatok semmit.

Következö alkalommal bírálásig le lesz zárva a topic.

aDylann

Barangoló
2019. 10. 21.
81
90
20
Salgótarján
LV karakter
Dylan Potter
Az irányítás és a gyorsulás elvárható lenne. Kicsi autó és ez AMG változatba gyárilag se egy lomha dög. az hogy hol füstöl.. sajnálom az f10 is az utastérbe füstöl. ez már szerintem nem a lényeges kategória.

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség