A börtön roleplay

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Sezlonyizátor3000

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
821
3 251
24
Salzburg
V4 karakter
Tolja_Popov
LV karakter
Pablo_Sancho
Itt a probléma hogy a legtöbben így fogják fel és ezért tart ott ez ahol... Nyilván itt is bekerulnek olyan játékosok akiknek nem az rp az erősséguk, na de ha a maradék aki hajlik rá afkol? A másik meg hogy nem mindenki ugyan abba az időbe kerül fegy házba erted

theR3Y

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
223
121
V4 karakter
Lillie Lucero
LV karakter
Joseph Rey
Börtön roleplayt úgy gondolom nem megoldható. Rendör létedre nem fogsz ott állni és nézni a rabokat. Ezt nem várható el senkitől, viszont az ,hogy a börtönbe lehetne dolgozni fele annyi pénzért vagy valamivel kevesebbért. Esetleg ha dolgozol elöbb kiaszabadulsz hasonló dolgok megvalosithatóak. Azt hogy "Börtön RP" legyen azt nem támogatom,de azt hogy lehessen bent dolgozni esetleg valamit csinálni az egészen jó lenne. Mint az előző hozzászolásokban lehet látni , nem lehet afkolni de senki nem fogja fégignézni ,hogy egyhelyben áll.

• Tetszik
Reactions: Bucky

certified hood classic

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 27.
328
2 258
LV karakter
Jonathan Greer
Börtön roleplayt úgy gondolom nem megoldható. Rendör létedre nem fogsz ott állni és nézni a rabokat. Ezt nem várható el senkitől, viszont az ,hogy a börtönbe lehetne dolgozni fele annyi pénzért vagy valamivel kevesebbért. Esetleg ha dolgozol elöbb kiaszabadulsz hasonló dolgok megvalosithatóak. Azt hogy "Börtön RP" legyen azt nem támogatom,de azt hogy lehessen bent dolgozni esetleg valamit csinálni az egészen jó lenne. Mint az előző hozzászolásokban lehet látni , nem lehet afkolni de senki nem fogja fégignézni ,hogy egyhelyben áll.
Rendőr létére nem fog ott állni nézni a rabokat? Hát akkor mit csináljon?
Azért tart ott a dolog ahol mert a többség már inkább élne egy scriptelt 'munkával' elütni az idejét mintsem roleplayeal amire egyébként állítólag ki lett találva a szerver.

• Tetszik
Reactions: fizzy

J Hus

Újonc
2021. 01. 14.
19
54
V4 karakter
Cserepes_Lacika
LV karakter
Stanley Pearce
V2 karakter
Thommas_Train
Akkor hozzatok egy Dcr-t a szerverre, csak nem lenne aki el tudná kompetensen vezetni.
A börtönben lévő rpről meg annyit, hogy kellenének akkor a börtönben is frakciók, börtön itemek, börtön verekedés és stb.
Az a baj, hogy a mostani rendvédelemnek sem az rp élvezete a célja, hogy például a kezeit használná az Officer vagy Deputy a verekedés során, hanem lesokkolja az áldozatot, ezzel egy egyoldalú rp élvezetet ad át. Viszont a másik fél is hibás, aki a 4 sárkánynál verekszik és ha megütik, meglövik azt nem RPzi le rendesen. Így egy örök paradoxon lesz a szerveren a börtön és már már a roleplay kérdése itt. Egy alapos fejmosás kijárna mind a kettő félnek és akkor lehetne valami konstruktív börtön roleplay akár TERVÉRŐL beszélni és behozni egy Dcrt meg pár börtönbandát.

sn0wLV

csak igy van
2020. 02. 13.
268
548
Budapest
V4 karakter
-
LV karakter
Cesar Alcaraz
V2 karakter
-
Csók mindenkinek.
Elég jó ötlet, amit az úr írt, elég jó és tartalmas rp-k születhetnek a fegyházban.
Mikor PD-s voltam, én többször mentem ki oda, és "néztem" a rabokat. (Volt hogy kosaraztam is velük.)
Nagyon jó élmény volt, a kedvencem az, amikor azt mondja a srác hogy: "Majd még jövök vissza." xd
Komolyra fordítva a szót, látok potenciát a felvetésben.

Szabo99

Zöldfülű
2020. 10. 10.
184
362
V4 karakter
Ciro Plata
A melós ötletet támogatom. Pl: egy óra munkáért cserébe lemegy a büntetésedből 30perc vagy valami ilyesmi, ha esetleg ezt meglehetne valósítani. Így szerintem mindenki vevő lenne pl a parkettázásra.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.