A börtön roleplay

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dorsym

Barangoló
2019. 12. 13.
82
181
LV karakter
Nicostrato Baresi
Csók mindenkinek.
Szerény személyem a fegyház afkolása közben arra a következtetésre jutott, hogy elég unalmas dolog ez az ic börtön, bár ha jól tudom ez nem egy ooc büntetés mint az admin jail, inkább egy rps szituáció.

Szóval azzal az ötlettel áltam elő hogy kissé fel kéne lendíteni a fegyház roleplayt,mert egyenlőre nem tűnik túl fényesnek a helyzet,plusz az mta mellett csak a csgo fut el a háttérbe a gépemen, amitől hamar kiégek.

A koncepció az lenne, hogy kellene egy normális létszámú állandó börtön őrség,nem csak az a 2-3 járőr aki óránként behoz egy rabot aztán elmegy. Illetve jó lenne kihasználni a fegyház jelenlegi részeit, nem csak a cellákat.

Ezen kívül jó lenne valami rendszer odabentre hogy történjen is valami, mert a bukott civilmaffiásokra nem nagyon lehet hagyatkozni általában rp kezdeményezés szempontból, az ember meg nem tud úgy rpt kezdeni hogy a többi ember letabolt a játékból és elment valorantozni.
Viszont ilyen mélyen nem merültem bele a gondolkozásba, szóval a részleteket meghagyom mondjuk a rendvédelemnek.

Szóval összegezve annyi a lényeg hogy a börtönbe sokkal több rp lehetőség van mint sírni hogy a kaszinópénz a csekkre megy el, szóval jó lenne kihasználni, de ehhez a rendvédelemre is szükség van, mert a random emberekkel akik bekerülnek, mire kitalálsz valamit már kijutsz.

Kommentekbe nyugodtan jöhet minden, kurvaanyázástól a intellektuális véleményekig (de vigyázzatok mert két szónál kevesebbet nem írhattok mert bünti jár érte!)

Utoljára szerkesztve:

Lajozs

Újonc
2019. 01. 10.
58
313
22
Dunaharaszti
LV karakter
Wyatt Byrd
Voltak annó Correctional Deputy-k, 2 hét volt a max és kiégtek. Erre senkit nem lehet kötelezni, hisz pont az "civilmaffia" végett monoton, unalmas, szar az egész úgyis lehetne nevezni, hogy emberkínzás. Nekem volt bent karakterem amivel nem jöttem ki, csak ha nagyon muszáj volt. A fent említett népcsoport ebből a szerepkörből is sikeresen kiégetett. Nem lehet ebben a formában mit kezdeni vele, sajnos...

Kale

Megmondtam már mikor vagyok csak térden!
2020. 03. 19.
114
223
V4 karakter
Matthew Stang
LV karakter
Alan Oneal
Szia @Dorsym / Sziasztok!
Nem tudom, hogy ezt a topicot komolyan gondoltad vagy sem, hiszen van pár olyan mondtatod, amivel nem annyira vehető komolyan. Valóban lehetne valamit kezdeni a börtön RP-vel csak sajnos, nem biztos, hogy mindenki vevő rá. Nem feltétlen azért nem RP-znek a börtönben, mert nincsenek őrök. A rabok is tudnának egymás között RP szituációkat teremteni, de általában, vagy csak pár ember van fegyházban, vagy pedig ahogy te is leírtad afkolnak. Ha megjelennek az őrök attól még nem biztos, hogy az emberek RP-zni fognak. Sajnos a gondokat nem feltétlen az őrök fogják megoldani, de lehetséges, hogy javulna a helyzet. Azt még mellékesen jegyzem meg, hogy a problémával már V3-mon kezdtek valamit, hiszen ott csináltak egy F3-mas frakit a fegyőröknek. (Azt, hogy ott milyen a börtön RP és hogy mennyire javult a helyzet, azt nem tudom, hiszen nem nagyon játszok V3-mon.)

• Tetszik
Reactions: Dorsym

Dorsym

Barangoló
2019. 12. 13.
82
181
LV karakter
Nicostrato Baresi
Nem tudom, hogy ezt a topicot komolyan gondoltad vagy sem, hiszen van pár olyan mondtatod, amivel nem annyira vehető komolyan.
-
Hát próbáltam nem túl unalmasan és hivatalosan fogalmazni, mivel még mindig csak egy játékról beszélünk, nem egy adóbevallást írok vagy ilyesmi.

A többihez meg csak annyit ha már írok egy hszt, hogy kösz az összeszedett véleményt. ?

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 303
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner
Üvöltözik a börtönben a szokásos alacsony minőségű """/BESZÓLÁSOKAT/""" meg egymást basszák seggbe funból. Ilyen emberekkel nem lehet RP-zni. Tisztelet a kivételnek mert nyílván van de nagyon kevés. Erre a kevés emberre meg nem feltétlen éri meg fentartani "x" mennyiségű Correctional Deputyt.

Danikaa

Aktív fórumozó
2019. 04. 22.
248
285
???????.
LV karakter
bryan.booth
Szia @Dorsym / Sziasztok!
Nem tudom, hogy ezt a topicot komolyan gondoltad vagy sem, hiszen van pár olyan mondtatod, amivel nem annyira vehető komolyan. Valóban lehetne valamit kezdeni a börtön RP-vel csak sajnos, nem biztos, hogy mindenki vevő rá. Nem feltétlen azért nem RP-znek a börtönben, mert nincsenek őrök. A rabok is tudnának egymás között RP szituációkat teremteni, de általában, vagy csak pár ember van fegyházban, vagy pedig ahogy te is leírtad afkolnak. Ha megjelennek az őrök attól még nem biztos, hogy az emberek RP-zni fognak. Sajnos a gondokat nem feltétlen az őrök fogják megoldani, de lehetséges, hogy javulna a helyzet. Azt még mellékesen jegyzem meg, hogy a problémával már V3-mon kezdtek valamit, hiszen ott csináltak egy F3-mas frakit a fegyőröknek. (Azt, hogy ott milyen a börtön RP és hogy mennyire javult a helyzet, azt nem tudom, hiszen nem nagyon játszok V3-mon.)
Rabok egymással? Épp leírta, hogy afkol mindenki, akárhányszor bent voltam voltunk 2-3 bent rabok, behoztak egy új rabot és mentek is. Ami szerintem azok után, hogy behoznak egy rabot és a többiek csak /s-be káromkodva kiabálnak vele nem is csoda, hogy nem fog ott rp keletkezni.

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Maga a probléma amit szeretnél megoldani az tényleg fönt áll. Jelen szituációban a börtön nagyobb büntetés mint az admin jail, mert nem elég hogy be vagy zárva néha több órára ( elég sokszor kaptam már 300 percet ? ) + még az aznapi bevétel is ugrik a kukába.
Nem egyszer ült börtönbe a karakterem és szerintem max ha 3szor volt valami RP szituáció (abból 1 az volt hogy megerőszakoltak egy csajt a cellába), (van olyan helyzet hogy átmegy a börtön FUN üzemmódba, mivel úgy sem halsz bele és mindenki üt mindenkit).

Általában mindenki AFK. Legalább ha a kosárpályát és a gyárat lehetne használni az már sokat segítene azon hogy ne legyen annyi AFK és kosár/meló közben nem AFK játékossal már el is lehetne kezdeni valami RP-t.
Nem is olyan nehéz orvosolni a problémát. A rendőrség nem zárná be a belső kapukat és lehetne szabadon sétálni a börtönön belül akkor már is ellehetne menni a gyárba vagy a kosarazni. Igen tudom, ha kint van fedett helyen a játékos akkor ki lehet őt szabadítani, de ennyi veszély szerintem belefér.

2019. 05. 24.
69
53
V4 karakter
Brucie Santos
LV karakter
Brucie Kibbutz
V2 karakter
Rico Santos
Én is támogatom. Igaz még nem voltam ott és nem is akarok. de lehetne pl olyan ha illegális fegyver vagy drog birtoklás miat 1 év irl legyen de az az 1 év1-2 hétlenne. és igy tovább plusz az rp és ha már valakit bevisznek akkor legyen már vagyon elkobzás is pl illegál után nyomozás a illetönél.

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Én is támogatom. Igaz még nem voltam ott és nem is akarok. de lehetne pl olyan ha illegális fegyver vagy drog birtoklás miat 1 év irl legyen de az az 1 év1-2 hétlenne. és igy tovább plusz az rp és ha már valakit bevisznek akkor legyen már vagyon elkobzás is pl illegál után nyomozás a illetönél.

Ha illegál miatt csuknak le akkor a nálad lévő összes illegális cuccot elveszik és plusz kapsz egy 65e$-os csekket. Szerintem nem kell megjobban lehúzni az embert pénzel.
Volt olyan hogy ezért ment fél milla értékben cucc a kukába.

Utoljára szerkesztve:

Cruso

Aktív fórumozó
2019. 01. 09.
266
773
Bayern, Deutschland
V4 karakter
OrvisZeitz
Szia, ez az egész dolog már ott megbukott, hogy 10 emberből 1 vevő lenne bármilyen RP-re is és nem csak funból üldöztette magát vagy lövöldözött. Kemény 3 napig voltam Correctional Deputy, az egész fegyház területén nincs olyan RP szituáció amiért meg is éri ezt üzemeltetni. Ha végignézel a fegyházban lévő playerek között szépen meg tudod számolni, hogy inkább ki üti el egyéb elfoglaltsággal ezt az időt amit ő a fegyházban tölt "bűntetésként".

• Tetszik
Reactions: Csorom5

Csikós

Újonc
2019. 01. 12.
52
151
21
Heves megye
V4 karakter
@boros_andras
Story time: Buli, lövöldözés, rendvédelem kijön. 5 civil fárad ki az ajtón, 4 tiszta, 1 fegyveres. A fegyverestől elveszik a fegyvert, fegyház, -$60k, 1,5óra.

Hogy a fenti story-ban mi a ciki? Az, hogy egy nagyon király szituációnak találtam ezt az egészet ahhoz, hogy egy nagyobb, király RP-t vezessünk le. Mintha tételnek kapnád meg címben, ezt az "esetet", és ki kellene dolgoznod, hogy mennyi rp-t lehetne belefektetni ebbe a helyzetbe.
Ehelyett mi volt? RP-zek magamnak, tudod pörgetem az IC-t, /me stb. És konkrétan, 95%-ban..

SEMMI VÁLASZ.:D

Mert engem csak be kell /jail-ozni a fegyházba, bezárni a cellába, aztán nesze köcsög AFK-olj. :ROFLMAO:
Ez a körülbelül 20 perc kínkeserves időhúzás volt, és egy -$60k-s csekk.

Könyörgöm, hogyha már a fejünket adjuk ahhoz, hogy egy roleplay szerveren frakcióba jelentkezünk, akkor ne csak a scriptet kövessük már, hanem egy kis fantáziát, vigyünk már bele! A civilek és az illegálosok nem NPC-k, vagy ez eddig nem volt köztudott? :ROFLMAO:

Pár sor kellett volna csak, és máris úgy érezném hogy hasznosan fogok ülni, mert legalább egy jót rpztünk.

Attól, hogy "illegálos" vagyok (nem voltam frakcióban, csak fegyver volt nálam), te meg rendvédelmis vagy, légyszives ne érezd magad felsőbbrendűnek, és kérlek állj le velem RP-zni, mert ennek a szervernek ez a lényege.

Ezért van leafkolva a fegyház, ezért nem lehet börtön rp-t építeni, mert Angel hozzászólásában megvan minden, amit erre az egészre mondani lehetne: amíg a rendvédelem és a playerek képtelenek valamilyen szinten roleplayezni..

Milus

?????? ??
2019. 01. 10.
314
679
Nyíregy
V4 karakter
roy_canali
LV karakter
kash_olson
Egésszel nem az a baj, hanem az, hogy nem tudsz magaddal mit kezdeni és kapod a kicket ha afkolni mersz.

• Tetszik
Reactions: Morozno
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.