69-es bolt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Paulo

Legendás író
TS-SA
v4
2019. 01. 10.
4 408
1 899
V4 karakter
Paulo Trevisan
Szép napot, beírtam az engedélyszámot!

Ryan Tanher

Veterán
2019. 01. 10.
2 669
597
V4 karakter
Ryan Tanher
okflogod7spt.png

Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Hatósági Osztály - tűzvédelmi engedély 2021

E-mail: okf@seemail.hu

Erőt,egészséget! Ryan Tanher Hatósági Osztályvezető vagyok a Katasztrófavédelemtől!
A cégnek 7 napja állt rendelkezésre meghosszabbítatni a tűzvédelmi engedélytviszont ez az idő letelt így kérvényezem a cég azonnali hatállyal való bezárásá-t.

BenceV3

“Két lábon járó tech, dev support.”
SModerátor
v4
2019. 01. 10.
2 385
2 229
22
Budapest / Hatvan
V4 karakter
Scott Venturas
A cég bezárásra került tűzvédelmi engedély hiánya miatt.
3 hónapon belül újranyitható.

Előző adó: 2021.09.23.

Kevin.

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
821
384
V4 karakter
Kane Cobb
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt, egészséget kívánok! Lucian Ingram vám és pénzügyőr Százados, Adóigazgatósági-Főügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
Az adó érvényes: 2022.05.20.-ig
Tűzvédelmi engedéllyel kapcsolatban keresse fel a Tűzoltóságot a pontos egyeztetés miatt.

Aláírás:
Lucian Ingram

Kevin.

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
821
384
V4 karakter
Kane Cobb
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
ADÓIGAZGATÓSÁGI OSZTÁLY
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Tárgy: Hivatalos felszólítás

HIVATALOS FELSZÓLÍTÁS
a tartozás rendezésének érdekében

Készült a(z) San Fierro-i Kapitányságon, San Fierro, Downtown alatti hivatali helyiségben 2022.05.21.8:44 PERC

Hivatalos nyilvántartásunkból megállapítottuk, hogy cégüknek az alábbi tartozása áll fent - Tartozás összege: 1 havi adó - a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal szemben!
Felszólítjuk, hogy a fenti tartozást+késedelmi kamat 7 (azaz hét) napon belül szíveskedjen rendezni hivatali helyiségünkben, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal San Fierro-i Kapitányságán egy Adóigazgatósági-ügyintézőnél.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben jelen felszólításunk nem vezetne eredményre, azaz tartozásukat nem rendezik, úgy minden lehetséges jogi eszközt igénybe fogunk fenni a jogos követelésünk kiegyenlítése érdekében.

Ennek keretében a polgári jog, a büntetőjog valamint a csőd- és felszámolási törvény által biztosított lehetőségeket, mind a cégükkel, mind pedig a jogszabályok alapján személyes felelősséggel is rendelkező ügyvezető illetve tulajdonosok ellen igénybe fogjuk venni.

Bízunk abban, hogy a cégük létének, valamint az összes felelősséggel tartozó magánszemély vagyonának megóvása érdekében haladéktalanul intézkednek a tartozás kiegyenlítése iránt, s így az ügy békés úton lezárható.

See City, 2022.05.21.

Tisztelettel,
Lucian Ingram
Adóigazgatóság-Főügyintéző

Scream

Too Fast 2 Live, Too Young 2 Die
Támogató
2019. 01. 10.
389
344
Mende
V4 karakter
Kaylee Madden
LV karakter
V2 karakter
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Kaylee Madden vám és pénzügyőr Hadnagy, Adóigazgatósági-Ügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
A cég 05.28-án bezárásra került adócsalás miatt. Újranyitással kapcsolatban keressen fel egy Adóigazgatósági ügyintézőt.

Aláírás:
Kaylee Madden

Scream

Too Fast 2 Live, Too Young 2 Die
Támogató
2019. 01. 10.
389
344
Mende
V4 karakter
Kaylee Madden
LV karakter
V2 karakter
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Kaylee Madden vám és pénzügyőr Hadnagy, Adóigazgatósági-Ügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
A cég újra nyitásra került és 6 havi adója befizetésre kerül.
Az adó 2022.11.29-én jár le.

Aláírás:
Kaylee Madden

• Tetszik
Reactions: xqnight

Hajjar

Pötyögtető
2021. 01. 14.
416
151
Valahol
V4 karakter
Roland Volter
ADÓIGAZGATÓSÁGI OSZTÁLY
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Tárgy: hivatalos felszólítás

HIVATALOS FELSZÓLÍTÁS

Készült a(z) San Fierro-i Kapitányságon, San Fierro, Downtown alatti hivatali helyiségben 2022. december 03. napon 18 óra 13 perckor.

Hivatalos nyilvántartásunkból megállapítottuk, hogy cégüknek az alábbi tartozása áll fent - Tartozás összege: 1 havi adó - a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal szemben!
Felszólítjuk, hogy a fenti tartozást+késedelmi kamatot 7 (azaz hét) napon belül szíveskedjen rendezni hivatali helyiségünkben, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal San Fierro-i Kapitányságán egy Adóigazgatósági-ügyintézőnél.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben jelen felszólításunk nem vezetne eredményre, azaz tartozásukat nem rendezik, úgy minden lehetséges jogi eszközt igénybe fogunk fenni a jogos követelésünk kiegyenlítése érdekében.

Ennek keretében a polgári jog, a büntetőjog valamint a csőd- és felszámolási törvény által biztosított lehetőségeket, mind a cégükkel, mind pedig a jogszabályok alapján személyes felelősséggel is rendelkező ügyvezető illetve tulajdonosok ellen igénybe fogjuk venni.

Bízunk abban, hogy a cégük létének, valamint az összes felelősséggel tartozó magánszemély vagyonának megóvása érdekében haladéktalanul intézkednek a tartozás kiegyenlítése iránt, s így az ügy békés úton lezárható.

See City, 2022. december 03.

Tisztelettel,
Abdul Ali Hajjar
Adóigazgatóság-Ügyintéző

Kevin.

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
821
384
V4 karakter
Kane Cobb
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt, egészséget kívánok! Lucian Ingram vám és pénzügyőr Alezredes, Adóigazgatósági-Főügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
A cég bezárásra került adócsalás végett.
3 hónapon belül újra nyitható.​
Aláírás:
Lucian Ingram

GGery

„When it hurts but it hurts so good”
Támogató
2019. 02. 16.
208
172
V4 karakter
Kiyoshi Nakazato
LV karakter
Scott Rhys
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Eric Scott vám és pénzügyőr Főhadnagy, Adóigazgatósági-Főügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
A cég újra nyitásra került és 3 havi adó befizetve.
Az adó 2023.04.06-án jár le.

Aláírás:
Eric Scott

Markitooo

Barangoló
2020. 06. 21.
117
36
Hódmezővásárhely
V4 karakter
🥶Matteo M Menges🥶
LV karakter
🙅🏽‍♂️
V2 karakter
🙅🏽‍♂️
Központi Nyomozó Főosztály
✉ kozpontinyomozofoosztaly@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Matteo M Menges vám és pénzügyőr Főtörzsőrmester, KNyF-p. Nyomozó vagyok!

Megjegyzés:
Tájékoztatom, hogy boltja a mai nap folyamán cég ellenőrzésen esett át, ahol egyes termékek nem voltak megfelelőek az engedélyezett árrés követelményeinek. 72 óra türelmi időt adunk a koorigálásra!

Aláírás:
Matteo M Menges

GGery

Támogató
2019. 02. 16.
208
172
V4 karakter
Kiyoshi Nakazato
LV karakter
Scott Rhys
ADÓIGAZGATÓSÁGI OSZTÁLY

✉ adoigazgatosag@nav.hu

Tárgy: Hivatalos felszólítás

HIVATALOS FELSZÓLÍTÁS

Készült a(z) San Fierro-i Kapitányságon, San Fierro, Downtown alatti hivatali helyiségben 2023.04.07. 08:27

Felszólítjuk, hogy a fenti tartozást+késedelmi kamat 7 (azaz hét) napon belül szíveskedjen rendezni hivatali helyiségünkben, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal San Fierro-i Kapitányságán egy Adóigazgatósági-ügyintézőnél.

See City, 2023.04.07. 08:27
Tisztelettel,
Eric Scott
Adóigazgatóság-Főügyintéző

Dozer0331

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
395
124
Gyál
V4 karakter
Davis Morrow
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Davis Morrow vám és pénzügyőr Hadnagy, Adóigazgatósági-Főügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
A céget adócsalás maitt bezárom, újranyitható 3 hónapon belül egy ügyintézőnél.

Aláírás:
Davis Morrow

GGery

Támogató
2019. 02. 16.
208
172
V4 karakter
Kiyoshi Nakazato
LV karakter
Scott Rhys
Adóigazgatóság
✉ adoigazgatosag@nav.hu

Erőt,egészséget kívánok! Eric Scott vám és pénzügyőr Százados, Adóigazgatósági-Főügyintéző vagyok!

Megjegyzés:
Cégnek a tulajdonosa felkeresett, és rendezte tartozásait.

Aláírás:
Eric Scott

Zizi.

"We should totally be boyfriend and girlfriend."
2019. 01. 31.
225
263
Szeged
V4 karakter
🇮🇹Tito Menta
LV karakter
🇮🇹Marzio Moretti

Erőt,egészséget kívánok! Tito Menta vám és pénzügyőr Őrmester, KNyF-p. Nyomozó vagyok!

Megjegyzés:
Tájékoztatom, hogy boltja a mai nap folyamán cég ellenőrzésen esett át, ahol egy bizonyos termék ára nem voltak megfelelő az engedélyezett árrés törvények. Árucikk: EÜ Doboz. 72 óra türelmi időt adunk a korrigálásra!

Aláírás:
Tito Menta

• Tetszik
Reactions: GGery

Hajjar

Pötyögtető
2021. 01. 14.
416
151
Valahol
V4 karakter
Roland Volter

Erőt, egészséget kívánok! Roland Volter vám és pénzügyőr Százados, KNyF-Osztályvezető vagyok!

Megjegyzés:
A bolt bezárásra került az Adóigazgatóság által, újranyitható három hónapon belül egy ügyintézőnél.
Indoklás: Árréstörvény megsértése

Aláírás:
Roland Volter

• Tetszik
Reactions: Zizi.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.