2020 | 02 | 25 - Sajtóközlemény

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Padre

ExGameAdmin [5]
2019. 01. 09.
1 554
901
24
Budapest
V4 karakter
Johann M Wilshere
LV karakter
🛂
V2 karakter
🛃
7e89a498450abc20814ecb5c43ca52f1.png

2020 | 02 | 25
SAJTÓKÖZLEMÉNY
Megalapozatlan vádak érték a Kormány és a rendvédelmi szervek fellépését és döntéseit az erőszakos bűncselekményeket elkövetőkkel szemben. Az Elnöki Hivatal elutasítja - személyesen - Wilshere elnök ellen felhozott vádakat.
2020. február 23-án feltöltésre került az egyik videómegosztó oldalon egy 1 perc hosszúságú videó, amiben egy azonosítatlan férfi megalapozatlan vádakkal rágalmazza a Kormányt és a rendvédelmi szerveket. Személyesen Wilshere elnököt vonja felelősségre az általa felhozott vádakra. A férfi egy „kisebb társaság” vezetőjének titulálta magát. Az ismeretlen férfi kijelentette, hogy az általa vezetett csoportulás „megelégelte a város borzalmas problémakezelését” és felszólítja a kormányzatot, hogy kezelje az általuk vélelmezett problémákat, avagy „[…] mi fogjuk megtenni… De az viszont senkinek sem fog tetszetni.” - nyilatkozta.
Az Elnöki Hivatal elutasítja a Kormánnyal és személyesen Wilshere elnökkel szemben felhozott vádakat. A Kormány folyamatosan és fáradhatatlanul a fővárosban, Los Santosban és az országban felmerülő problémák, akadályok leküzdésén dolgozik.
Wilshere elnök nyilatkozata a vádakkal kapcsolatban válasza:
Természetesen vannak olyan egyének, akik nem találják megfelelőnek a kormányzat működését. A probléma ott szokott kezdődni, amikor az ilyen gondolkodású egyének egymásra találnak és ahogy a videóban is elhangzott „kisebb társaságokat” hoznak létre… Elég megnézni a számokat, hogy a Kormány mennyi pénzt fordít hon- és rendvédelemre! Az elmúlt negyedéven belül a Terrorelhárítás és a Honvédség költségvetése két alkalommal is emelésen ment át, ami azt jelenti, hogy két alkalommal duplázódott meg! Csak a két említett szerv éves költségvetése, amit a kormány a központi költségvetésből számukra különít el 192 millió Dollár! Havi szinten 16 millió Dollárt folyósít számukra a Jegybank! Az éves, 312 millió Dolláros költségvetés 61 és fél százalékáról beszélünk és ez „csak” két rendfenntartó szerv az öt közül, amik jelenleg hazánk biztonságát és polgáraink nyugalmát biztosítják!
Az Elnöki Hivatal biztosítja See polgárait, hogy a Kormány a videóban elhangzott fenyegetést kiemelt fontosságú ügyként kezeli. A Kormány illetve a Rendvédelmi Szervek Szövetsége (RSZSZ) határozott lépéseket fog tenni a „kisebb társaság” felkutatása és elszámoltatása érdekében.
Wilshere elnök a héten az Orosz Föderáció fővárosában, Moszkvában tárgyal orosz kollégájával egy gyümölcsöző gazdasági megállapodásról. A Kormányzatra helyezett nyomás hatására azonban felfüggeszti látogatását és mihamarabb visszatér Los Santosba. Mindaddig a távoli Oroszországból kéri a lakosságot, hogy őrizzék meg a nyugalmukat és a hamarosan életbe lépő intézkedéseknek tegyenek eleget, valamint kövessék a hatóságok utasításait!
„Legyen béke, szabadság és egyetértés! - Sit Pacem, Relinquo et Concordia!”
 
  • Tetszik
Reactions: MandMs
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.