Ha az akkori időkből kellene valamit kiemelnem akkor az az összetartás lenne. Én kezdő NAV-osként minden üldözésre kimentem, ha lövöldözés volt mentem segíteni a társzerveknek, ha bármilyen esemény volt ott voltunk, és soha senki nem szólt azért, hogy mit keresünk ott.
Ha most ugyan ezt tenném már jönnének az anyázások, hogy mit keresek ott, merem állítani admin börtönözne szereptévesztésért..
Régen fele ennyi fejlesztés sem volt, akkoriban is ment a kereskedés, akkor is sok volt a kezdő - hozzá nem értő játékos, viszont volt egy mag, akikre lehetett támaszkodni, egyik oldalon a bandások + maffia, másik oldalon a rendvédelem. Crips, Bloods, Ballas, Surenos, MS13, BP Locos + LCN, Yakuza, Ortega, Cartel, Hells Angels VS PD, NNI, NAV, később Army.
Ma a probléma ott kezdődik, hogy a régi játékosok otthagyták a szervert, sokan felnőttek, helyettük jött egy fiatal új generáció. Behoztak egy új stílust az illegál rp-be, de sokan ráuntak, inaktívak lettek, perpillanat is kevesen vannak, plussz erre rátesz még egy lapattál az is, hogy a rendvédelmi túlerő miatt kicsit el lehetetlenültek.
Oké 2019-et írunk, de nekem most is hiányoznak a bandaháborúk, a 10v10 boxok a bandák között, az üzletelések Idlewood sarkain, a drótok akik mindig súgtak, ha a rendőrség jött, és az élettel teli Ganton, Jefferson.
Lehet azzal jönni, hogy azok az idők lejártak, de szerintem ezeknek helyük van a szerveren. Helyük van azért is, mert ez egy plussz lehetőség minden bandásnak, nem unalmas beszélgetések, hanem konkrét cselekvések, és kit érdekel, hogy a való életben ilyen nincs? Ez nem Amerika, ez a See, ez nem Magyarország, ez a SeeMTA.
Nem vagyok szerver tulajdonos, nem vagyok fejlesztő, és nem vagyok vezetőségi tag sem, de az én meglátásom az, hogy itt egyszer a fejekben kellene rendet rakni, tudatosítani, hogy egy leader döntése miatt nincs- és ezért hal ki a banda rp akkor ott kell kezdetben változtatni.
Ha ez megvan, akkor lehet ötletelni, hogy milyen fejlesztések kellenének.
V4-re mindenképp kellene szerintem egy olyan update az illegálnak ami kicsit felpezsdíti a drog- és fegyver kereskedelmet, ha hozzájuthatnának, megint elkezdenék teríteni akkor a rendvédelemnek is több feladata lenne.