1200 East Coast Crips /1200ECC/

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Fló

riddim
2019. 01. 10.
400
1 095
23
Sopron
V4 karakter
rip
ecc.png



RÓLUNK.

@Styles [Oquan Oneal]
Norbertnek hívnak, jelenleg 17 éves vagyok. 2001. 11. 05.-én születtem, 11. osztályba járok, ami azt jelenti hogy jövőre érettségizni fogok. Magamat mindig őszinte, valamint segítőkésznek tartottam. Ez viszont mások szemében dőljön el. Úgy körülbelül 2016. február környékén fogott meg a játék, hisz úgy gondolom hogy mindenkinek jól jön egy úgymond "második élet", ahol akarattal bármit elérhet. Jelenleg Rendészeti szakgimnáziumba járok, ahol számtalan más és más dolgokkal találkozom/találkoztam. Iskolámból még egy év van hátra, szeretnék tovább tanulni, és egy nagyobb fokra emelni a rendvédelmi tudásomat.

@Fló [Quintrell Oneal]
Istinek hívnak, 18 éves vagyok. Végzős, jelenleg az érettségi előtt állok. A szerverre először 2013 végén jöttem fel, azóta rengeteg embert ismertem meg. Kisebb-nagyobb kihagyásokkal játszottam. Továbbtanulni turizmus-vendéglátás szakon szeretnék, és mivel a szülővárosomban fogok továbbtanulni, tudok időt fordítani a játékra is tanulás mellett.
Aki ismer engem, az tudja hogy alapjában véve egy kedves ember vagyok, bár mint minden embert engem is fel lehet idegesíteni. Írhatnék még ide klisé tulajdonságokat, de legjobban úgyis csak az tud megismerni, akivel sokat játszom és beszélek.


@anonymussTV (Vic) [Darrell Oneal]
Nacsá! Viktor a nevem, 19 éves vagyok és Szlovákiában lakok. Jelenleg végzős osztályba járok egy IT szakon. Szabad időmben főleg MTAzok,
haverokkal járok ki, vagy weboldalakat készítek hobbyból. A SeeMTA szerverére múltév októberi hónapjában bukkatam rá, és azóta nem bírok
leszállni róla. Segítőkéz, őszinte és rendimádó vagyok. Utálom ha nincs meg körülöttem a rend, és szintúgy útalom a hazugságot.



ecc2.png

TERVEK.

A /1200ECC/ legfőképpen tudatmódosító szerek helyi értékesítésével foglalkozik, illetve lőfegyverek, és mindezek eladása, feltűnésmentes kereskedelme jelenti számukra a fő megélhetési forrást.
Területük a Willowfield-i Pacific Ave., Liverpool Rd. és Atlantic Ave. közbefogott terület lenne.

Az 1200 East Coast Crips (1200ECC), más néven az 1200 East Coast Blocc Crips (1200ECBC), egy afroamerikai utcai banda, amely Los Santos keleti részén található meg.

Az RSPD rendőrség tagjai szerint az 1200 East Coast Blocc Crip-nek több mint 200 dokumentált banda tagja és több mint 100 munkatársa van. Mint minden bandának, vannak szövetségesei is illetve rivális szervezetei is.

East coast Crips és a Neighborhood Crips és a legtöbb Blocc Crip szövetségesei.

Rivális szervezetek Project Gangster Crips és a Casa Blanca Gangster Crips valamint az East Side Riva, S&X Cash Gang, ismeretlen maffia részhalmaza rivális.


ecc3.png

CÉLJAINK.

Célunk kialakítani egy olyan baráti közösséget, ahol jól érzi magát az ember, és ezzel együtt van lehetősége rengeteg RP szituációra, amit a frakció segítségével biztosítanánk. Illetve feléleszteni az illegális oldal másik szekcióját, egy kicsit visszahozni a szerveren létezett régi RP közösséget, a régi banda RP-t, mivel már sajnos nem nagyon látjuk a mostani bandákat tevékenykedni.

ecc4.png


FELÉPÍTÉS.

Nem szeretnénk fölöslegesen sok rangot, ezért úgy döntöttünk hogy 5 darab lenne a szervezeten belül:
  1. OG / Leader - Leader = Styles, Vic
  2. RightHand- Al Leader = Fló
  3. Insider - Mindennel tisztában van mi folyik a szervezeten belül.
  4. Outsider - Nincs beavatva a banda tényleges tevékenységeibe.
  5. OOC / Kirúgás
MIÉRT PONT MI?

Mivel kettő leader és egy alleader lenne, ezért mindenki nevében írok. Egy egymáshoz közel álló és összeszokott személyekből álló társaság lenne a frakció feje, így kevesebb lenne a frakción belüli konfliktus, és könnyebben beszélnénk meg a dolgokat egymást közt. Érdekel minket a téma, megvan hozzá a kellő hozzáállás, komolyság és érettség.

MIÉRT NE MI?

Nem vagyunk még jártasok frakció vezetésében, de vannak elképzeléseink amiket csak leaderként tudnánk megvalósítani.

SKIN MODOK / MAPPOLÁS.

Nem igénylünk külön mappolást vagy skin modokat, nekünk megfelelnek a mostaniak.

REFERENCIÁK.

Styles
[LV] SGH Adminsegéd, később Adminisztrátor, Du Roc Crips.
[V3] Moreno Crime Group, Albanian Mafia, TEK, Nav , NNI.
[V2] Piru Bloods , 420 South Side Crips.
Vic
[V2] Los Zetas
[V3] Honvédség
Fló
[V3] SGH Adminsegéd, PD, TEK, Albanian Mafia, Moreno Crime Group
[V2 (Régi V3)] East Side Ballas , Russian Mafia , Piru Bloods.
 
  • Tetszik
Reactions: Ivano

guido.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
183
453
Budapest
V4 karakter
Pedro Juarez
V2 karakter
Hachi Goro
Összeszedetlen, kevés. Bővítéssel talán menthető, de nem hiszem hogy erőltetni kéne. Mind ezek ellenére hajrá!
2019.04.16.- Újból átolvastam, nos bővíteni lehet. Valamiért másodszóra megtetszett. Kicsit kevésnek tűnik a tapasztalat, de mindenkinek el kell kezdenie valahogy, csak nehogy puffanás legyen a vége! :D
 
Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Butch és Danesz

maxi

Újonc
2019. 01. 10.
28
34
V4 karakter
Eckardt Rösler
Jönnék a kocsmába pultosnak. Kibaszott jó a roleplay ismeretem. Minden szerepjátékban otthon vagyok. Főleg ebben a cRiP'z BaNdÁbAn.

??????
?????????????????

394dba7d27917a6d1a95e3ca8c7ba7d03c9b76667c3d5ec37d6f9e994efdbdc7.jpg


Összeszedetlen, kevés. Bővítéssel talán menthető, de nem hiszem hogy erőltetni kéne. Mind ezek ellenére hajrá! :)

Amúgy Te mindehová oda ugatsz valamit? A szomszéd kutya is ilyen ugat, de semmi értelme. Az tény, hogy ez a pályázat trash, de Te ennél is gyászosabb vagy.

Aaron válasza:
Tisztelet hiánya +50 pont.
 
Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
Reactions: jas

uDuNN0

Újonc
2019. 01. 10.
22
12
V⚡HARSAROK
V4 karakter
Rain_Perkins
LV karakter
V2 karakter
Nem olvastam bele, ne haragudjatok. Csak el-el vétve, de ez a hármas testvérpáros OG szerep? Még egy rossz hollywoodi forgatókönyvbe se:c
Azért sok sikert.
 
  • Dühítő
  • Vicces
Reactions: Joci19 és hooprk

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 417
V4 karakter
Kano_Bokinni
Összeszedetlen, kevés. Bővítéssel talán menthető, de nem hiszem hogy erőltetni kéne. Mind ezek ellenére hajrá! :)
Nos, őszinte leszek a stílusod sajnos eléggé kétséges. Nem szeretnék túlságosan beleszólni semmibe, de az, hogy mivel a te frakcióogénylésedet sokan nem támogatták, bele vérték a csúfot stb és te ezek után törölted az nem hinném, hogy feljogosít téged arra amit itt művelsz fórumon. Az összes olyan emberbe belekötsz aki nem szimpatikus neked. Mindezek mellett szeretnél SGH is lenni. Hát, sok sikert mindenhez!

Nektek meg srácok sok sikert a frakcióhoz. Kíváncsian várom a fejleményeket. ;)
 

guido.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
183
453
Budapest
V4 karakter
Pedro Juarez
V2 karakter
Hachi Goro
Öm... frakció igénylés? Szerintem össze keversz valaki mással. Jelenleg nekem nem olyan fontos most a szerver. Sose bántani akartam másokat. Kapok bőven savazást, de sose az fk pályázótól. Köszönöm, neked is sok sikert mindenben. Legtöbbször nem én kezdem a kötekedést, nem úgy megyek oda "hogy nézel ki kutya?" stílusba. Sokan támadásnak veszik ha valakit egyáltalán a számra veszem ((még akkor is ha nem is ismeri a személyt)). Vissza szólni vissza szoktam, rossz tulajdonságom. Nem szeretek veszekedni, de valahogy mindig ez kerekedik ki belőle. TS-en is úgy gondolom normális vagyok, ha az ember nem úgy jön oda ahogy itt látni lehet. Köszi a kritikát, örülök hogy választékosan és nem lenézően kritizáltál meg engem! :D
 
  • Vicces
Reactions: Joci19 és Danesz

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 417
V4 karakter
Kano_Bokinni
Én sem kötekedés céljából írtam hozzá, az meg , hogy mások milyen stílusban nyílvánulnak meg az megint csak az ő dolguk. Nem kötelező válaszolni ezekre, és ezzel sokszor magadat tudod /megmenteni/.
 
  • Tetszik
  • Vicces
Reactions: Joci19 és dzsoi

mxxistation

Újonc
2019. 04. 18.
23
18
V4 karakter
Deqavious Polk
mikbe vagy

Smith válasza:
A mondandódnak legyen értelme, ha nincs és nem kapcsolódik a témához OFF-nak fogjuk tekinteni!
A mondandód mindig érthetően fogalmazd meg, ne utcai, szleng stílusban, legyen közérthető!
Figyelmeztetést osztom!
by Smith
 
Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Vicces
Reactions: Joci19
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.