1 fiók több serial.

Fed

Újonc
2019. 01. 10.
41
142
V4 karakter
Federico L Mambolza
akk nem jól tudod, ha csak ennyi lenne már mindenki multiaccountozna
Annó háttértár cserével nyomták ez fix infó (szerintem most is, újratelepítéskor is szerintem ugyanúgy működik de ezt nem is tervezem kipróbálni xd) + van 1-2 ember aki fórumon akart serial váltást kérni újra telepítés miatt (pl https://forum.see-game.com/threads/szamitogep-ujratelepites-gond-serial-valtas-kerelem.39732/ )
Igen, újratelepítés után még nem új a serialod. Sőt, tudomásom szerint már új háttértár esetén sem
Valamikor újra raktam a gépem+kitakarítottam és akkor is úgy emlékszem nem engedett fel szóóóval...jah

Edit : LucasLV asszem megválaszolta a nagy kérdést 😅

R3pt1L3

Zöldfülű
2019. 07. 11.
189
184
Limansk
V4 karakter
Çeltar Kuteli
Pedig de, újraraktam a gépem nemrégiben és más lett a serialom szóval cáfolnám.
Cseréltél valamit a gépedben? Az MTA a registryben sok mindent tart számon és lehet hogy raktál valami újat a gépedbe de valamilyen érték nem változott meg a registryben, csak gép újratelepítés után. Egyébként nekem sose kellett gép újratelepítés után új serialt kérnem, sőt én új processzort meg videókártyát is vettem és azután sem kellett.

LucasLV

Írnok deák
Támogató
2020. 05. 25.
672
1 020
22
Győr
V4 karakter
Lucas Saliven
LV karakter
Lucas Saliven
V2 karakter
Lucas Saliven
Cseréltél valamit a gépedben? Az MTA a registryben sok mindent tart számon és lehet hogy raktál valami újat a gépedbe de valamilyen érték nem változott meg a registryben, csak gép újratelepítés után. Egyébként nekem sose kellett gép újratelepítés után új serialt kérnem, sőt én új processzort meg videókártyát is vettem és azután sem kellett.
Nem lett cserélve.