1 fiók több serial.

WildOver

Újonc
Támogató
2021. 10. 31.
32
28
V4 karakter
Aoyama Subaru
Kéne egy rendszer ami lehetővé teszi, hogy valaki több eszközről jelentkezhessen be a seemta fiókjába természetesen nem egyszerre. Kicsit kellemetlen a jelenlegi rendszer sokak számára mivel nekem is van egy laptopom és egy asztalim és ha nem vagyok itthon nem tudok belépni a fiokomba. Erre a megoldás az lenne, hogy 1 fiokhoz ucp-n belül több serialt is hozzáadhatnánk persze indokkal és bizonyítékokkal, hogy hozzáférésünk van a másik eszközhöz is.

Fed

Újonc
2019. 01. 10.
41
142
V4 karakter
Federico L Mambolza
Direkt van 1 serial, nem kell megosztani a fiókodat spanokkal.

Teaspoon

Pötyögtető
Támogató
2021. 03. 30.
460
1 207
V4 karakter
Viktoria Bierhals
LV karakter
Kendall Miller
Ahogy fentebb is írták, ezzel az a gond, hogy hozzáadod haverod gépét, és egy felhasználót ketten tudtok használni - így szépen be lehet osztani azt ki mikor van fent, és megy majd az AFK farmolás és társai.

WildOver

Újonc
Támogató
2021. 10. 31.
32
28
V4 karakter
Aoyama Subaru
Ezért is írtam, hogy bizonyítani kellene, hogy mind a kettő eszköz a tied de ezt meg lehetne oldani azzal, hogy szűrik a fiokokhoz az ipket amikről belépnek.

• Tetszik
Reactions: Jam

R3pt1L3

Zöldfülű
2019. 07. 11.
189
184
Limansk
V4 karakter
Çeltar Kuteli
Csak dinamikus IP esetén ez egyáltalán nem megoldható mert a dinamikus IP naponta/hetente/havonta, vagy minden router resinél megváltozik.

• Tetszik
Reactions: Jani és DaveV4

Delano

Zöldfülű
2022. 05. 04.
183
243
V4 karakter
Delano Nat
Szerintem nem nehéz megírni azt a serial váltást, ha játszani akarsz.
Naja ,csak ha naponta változtatja az eszközt(laptop és pc között) Biztos kellemes lehet folyamatosan írogatni és Serial váltás kérelembe folyamatosan beírni ,hogy ("Laptopra váltottam/Gépre váltottam") minden nap vagy minden második nap.

Teaspoon

Pötyögtető
Támogató
2021. 03. 30.
460
1 207
V4 karakter
Viktoria Bierhals
LV karakter
Kendall Miller
Ezért is írtam, hogy bizonyítani kellene, hogy mind a kettő eszköz a tied de ezt meg lehetne oldani azzal, hogy szűrik a fiokokhoz az ipket amikről belépnek.
És mégis hogy a szöszbe akarod ezt megoldani? Havel lefotózza, elküldi neked a képet, te meg az adminnak, hogy nézd, enyimé' aztán le van tudva. IP alapján meg hülyeség lenne szűrni, ha valaki laptopról játszik nem feltétlen ott fog belépni, ahol legutóbb.

Ha mindenáron játszani akarsz és sokat utazol, akkor játsz a laptopodon, ha hosszú ideig nem, akkor a gépeden. Probléma megoldva.

Fed

Újonc
2019. 01. 10.
41
142
V4 karakter
Federico L Mambolza
Itt arról van szó hogy nem kéne serial váltást írni ha lehetne egy másik gépet hozzáadni a fiókhoz másik hálózattal+háttértárral.
Továbbra is fennáll az account megosztás problémája. IP címed a hálózattól lesz amiről csatlakozol. Serial a háttértáradtól függ ami ugye a HDD/SSD névre hallgat ezért is kell újratelepítéskor új serialt kérni mert nem enged fel a szerver. 2 külön serial - 2 külön IP cím? Bizonyítani is érdekes lenne...hogyan képzelhető el a bizonyítási része? Ha valahogy megoldható hogy haverral ne tudd megosztani a fiókodat sehogy, akkor felőlem jöhet mert aki mondjuk fuvarozik külföldre és nincs otthon 1 egész hetet akár, az biztos örülne ennek. De ott van amit leírt Teaspoon is a kommentem fölött hogy ha hosszabb ideig nem vagy otthon akkor írj serial váltást, ha minden másnap nem vagy otthon...van más játék is.

Utoljára szerkesztve:

WildOver

Újonc
Támogató
2021. 10. 31.
32
28
V4 karakter
Aoyama Subaru
Csak dinamikus IP esetén ez egyáltalán nem megoldható mert a dinamikus IP naponta/hetente/havonta, vagy minden router resinél megváltozik.
De egy dolgot elfelejt itt mindenki a seemta launcher adminisztrátori jogokat kér ahhoz, hogy elindítsad local ip címek alapján megtudná mondani, hogy az eszköz ugyanazon a hálózaton van e.

WildOver

Újonc
Támogató
2021. 10. 31.
32
28
V4 karakter
Aoyama Subaru
Nem a seriallal lenne nekem a bajom, hanem hogy ha már itthon van az asztalim nem akarok a laptopomon nyomorogni. Más játékok ezt könnyen megoldták biztos lehetne itt is valami megoldás.

WildOver

Újonc
Támogató
2021. 10. 31.
32
28
V4 karakter
Aoyama Subaru
És mégis hogy a szöszbe akarod ezt megoldani? Havel lefotózza, elküldi neked a képet, te meg az adminnak, hogy nézd, enyimé' aztán le van tudva. IP alapján meg hülyeség lenne szűrni, ha valaki laptopról játszik nem feltétlen ott fog belépni, ahol legutóbb.

Ha mindenáron játszani akarsz és sokat utazol, akkor játsz a laptopodon, ha hosszú ideig nem, akkor a gépeden. Probléma megoldva.
Én ezt értem de tudod milyen kényelmetlen ezzel foglalkoznia ezzel bárkinek is? Szerintem meglehetne oldani főleg mivel launcherhez van kötve a játék.

Teaspoon

Pötyögtető
Támogató
2021. 03. 30.
460
1 207
V4 karakter
Viktoria Bierhals
LV karakter
Kendall Miller
Én ezt értem de tudod milyen kényelmetlen ezzel foglalkoznia ezzel bárkinek is? Szerintem meglehetne oldani főleg mivel launcherhez van kötve a játék.
Anno a testvérem SAS Network admin volt ( Barrel, LVL3 volt ha jól emlékszek ) - ott nem volt serial rendszer egy jó darabig, és csak a probléma ment vele, sok account lopás, multiaccount és account megosztás ugy. Én is asztalin nyomom, viszont ha utazok, akkor arra a pár hétre jó az öreg ThinkPad W530 a kis 3. gen I7-el. Sok gond lenne vele, de ha valahogyan megoldható, akkor miért ne, bár valaki úgyis rájönne, hogyan lehetne kihasználni.

Macseek

Lelkes fórumhasználó
2019. 08. 29.
400
995
V4 karakter
Mohala Nani
LV karakter
Patrycja Grzelak
en is hetente valtottam pc-laptop kozott, egyaltalan nem nehez megirni a serialvaltast....

R3pt1L3

Zöldfülű
2019. 07. 11.
189
184
Limansk
V4 karakter
Çeltar Kuteli
De egy dolgot elfelejt itt mindenki a seemta launcher adminisztrátori jogokat kér ahhoz, hogy elindítsad local ip címek alapján megtudná mondani, hogy az eszköz ugyanazon a hálózaton van e.
És ha mondjuk nyaralásra viszed el a laptopot? Más a WiFi a repülőn, más a WiFi a szálláson. Ha haverodhoz viszed ott is más a WiFi, ha mondjuk pár hónap múlva máshova mész nyaralni ott is más a WiFi. Más Wifi=más IP, hogy döntené el WiFi alapján hogy az a tiéd-e vagy se? Mivel vagy hogy lehetne bizonyítani? Meg ha átmész haverodhoz akkor mi van, az ő IP-je az ő fiókjához van. Zavaros nekem ez az egész, az ötlet nem rossz de az a baj hogy sok visszaélés lenne vele, meg sok kavarodás is.

• Tetszik
Reactions: Macseek

Fed

Újonc
2019. 01. 10.
41
142
V4 karakter
Federico L Mambolza
miért kéne ?!
Szimplán más lesz a serialod?! (?!) [?!] Ennél jobban én se látok bele...de lehet csak új háttértár esetén kell most így belegondolva...Minden esetre új háttértárnál fix, újratelepítéskor pedig szintúgy tudtommal.

floatin

Írnok deák
2019. 08. 25.
546
4 153
Pécs
V4 karakter
Shamar Hicks
LV karakter
Tommasso Ferri
Szimplán más lesz a serialod?! (?!) [?!] Ennél jobban én se látok bele...de lehet csak új háttértár esetén kell most így belegondolva...Minden esetre új háttértárnál fix, újratelepítéskor pedig szintúgy tudtommal.
akk nem jól tudod, ha csak ennyi lenne már mindenki multiaccountozna

R3pt1L3

Zöldfülű
2019. 07. 11.
189
184
Limansk
V4 karakter
Çeltar Kuteli
Igen, újratelepítés után még nem új a serialod. Sőt, tudomásom szerint már új háttértár esetén sem

LucasLV

Írnok deák
Támogató
2020. 05. 25.
672
1 020
22
Győr
V4 karakter
Lucas Saliven
LV karakter
Lucas Saliven
V2 karakter
Lucas Saliven
Igen, újratelepítés után még nem új a serialod. Sőt, tudomásom szerint már új háttértár esetén sem
Pedig de, újraraktam a gépem nemrégiben és más lett a serialom szóval cáfolnám.