Klea Zeqiri - zuzkovics

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

buck222

Újonc
2019. 01. 30.
67
99
V4 karakter
Klea Zeqiri
LV karakter
Ayren Reed
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Klea Zeqiri

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
zuzkovics

Panasz oka, leírása, kifejtése:
2025.04.28-án elmentünk kutazni páran. Jefferson hotelbe menekültünk be, ahol sikerült animba esnem a lenti folyosón lévő egyik szobában.(videó) Körülbelül 5 másodpercre rá Tony F Cortese átszaladt az én szobámba(0 infóval), letette az elsősegélydobozt és felszedett animból. Ezzel nem is lett volna gond, csak közben a folyosón ment a tűzharc megállás nélkül. Miután felszedtek animból, Memo Mocco a TEK-től bilincsbe rakott és kiszaladt velem azon a folyosón amin továbbra is ment a tűzharc.(még a kihallgatásom közben is). Nyitottam is egy reportot, zuzkovics fogadta el, ő azt mondta hogy ez teljesen RP-s és reális volt hogy miközben ment a dara ők felszedtek és kivittek Jeffersonból azon a folyosón ahol ment a dara.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Ez alatt az imgur link alatt lesz az összes kép és videó: Log: https://armin.kim/seepaste/x371
https://armin.kim/seepaste/6p17

Megjegyzés:
Legalább 5 társam volt a folyosó végén ami a két sprintes ugrásra volt az én szobámtól.
A logban lévő panaszkönyvre hivatkoztam ahol Doki is megfogalmazta hogy ez nem reális hogy egy szanitéc ilyet csinál a lövöldözésben.
Illetve igaz, hogy leírtam hogy nem szándékozom panaszkönyvet tenni, viszont többszöri átgondolásra sem értek egyet zuzkovics álláspontjával.

zuzkovics

"If you know it, don't keep in your mind."
SzerverAdmin
v4
2021. 07. 29.
432
68
V4 karakter
Roberto Mexon
Szia.

Az adminügy alatti álláspontomhoz tartózkodnék.
Úgy gondolom, hogy attól mert a folyosón van lövöldözés, és téged az első szobában lelőnek, majd a szanitéc bemegy a szobába és észrevesz, miért ne kezdhetne téged ellátni? Hozzá teszem Őt fedezték az ellátás során, de ehhez csatoltál jól látható képeket is.
Igazából a folyosót folyamatosan tartották a legális szervek ( képen is látható ), nem hinném, hogy lett volna esélyük a társaidnak, hogy befussanak és lövöldözzenek.
Attól mert aktív tűzharc van a folyosón, attól a szobában nincsen lövöldözés amitől a szanitécnek tartania kéne.

A Doki-s PK-ban a szanitéc egy nyílt területen szeretett volna ellátni egy elkövetőt, itt pedig egy olyan szobába ahol esélyük sem lett volna az illegálosoknak bejönni vagy lövöldözni.

Várom a bírálatot.
zuzkovics

• Tetszik
Reactions: ChipZ, Alan és Slx

buck222

Újonc
2019. 01. 30.
67
99
V4 karakter
Klea Zeqiri
LV karakter
Ayren Reed
Szia.

Az adminügy alatti álláspontomhoz tartózkodnék.
Úgy gondolom, hogy attól mert a folyosón van lövöldözés, és téged az első szobában lelőnek, majd a szanitéc bemegy a szobába és észrevesz, miért ne kezdhetne téged ellátni? Hozzá teszem Őt fedezték az ellátás során, de ehhez csatoltál jól látható képeket is.
Igazából a folyosót folyamatosan tartották a legális szervek ( képen is látható ), nem hinném, hogy lett volna esélyük a társaidnak, hogy befussanak és lövöldözzenek.
Attól mert aktív tűzharc van a folyosón, attól a szobában nincsen lövöldözés amitől a szanitécnek tartania kéne.

A Doki-s PK-ban a szanitéc egy nyílt területen szeretett volna ellátni egy elkövetőt, itt pedig egy olyan szobába ahol esélyük sem lett volna az illegálosoknak bejönni vagy lövöldözni.

Várom a bírálatot.
zuzkovics
Hali! 2 db full rampage-es tec-es ember ha megindul simán el tud jutni a szobáig, ezért tartom irrelevánsnak azt, hogy biztonságban voltak egy percig is. Illetve ezen a képen tökéletesen látszik hogy ameddig hárman voltunk a szobában Memo elrakta a fegyverét és felettem állt ő is ameddig kint repdestek a golyók.
Szerkeztés: Egyel lentebbi szobában is volt egy társam akivel végig harcolt a rendvédelem, konkrétan 1 fal választott el minket.

Várom a bírálatot.

Utoljára szerkesztve:

zuzkovics

"If you know it, don't keep in your mind."
SzerverAdmin
v4
2021. 07. 29.
432
68
V4 karakter
Roberto Mexon
Tehát szerinted, be fut két társad egy olyan szobába amelyet 10+ rendvédelmi tag tart a sarokról vagy egy másik szobából.
Illetve két oldalról történt behatolás legjobb tudomásom szerint, szóval a társaidnak a hátukra is kellett figyelniük.

Memo elrakta a fegyverét és felettem állt ő is ameddig kint repdestek a golyók.
Kiemeltem a lényeges részt, nem a szobába történtek a lövések, hanem a folyosóra.

További hozzáfűzni valóm nincs.
Várom a bírálatot.

buck222

Újonc
2019. 01. 30.
67
99
V4 karakter
Klea Zeqiri
LV karakter
Ayren Reed
Tehát szerinted, be fut két társad egy olyan szobába amelyet 10+ rendvédelmi tag tart a sarokról vagy egy másik szobából.
Illetve két oldalról történt behatolás legjobb tudomásom szerint, szóval a társaidnak a hátukra is kellett figyelniük.

Kiemeltem a lényeges részt, nem a szobába történtek a lövések, hanem a folyosóra.

További hozzáfűzni valóm nincs.
Várom a bírálatot.
Párszor már rontottunk így rá afkoló rendvédelmisekre, szóval igen, megtörténhetett volna.
A képen is látszik hogy az ajtófélfára durrantak a golyók, nem csak is kizárólag a folyosón keresztbe, tehát ez továbbra sem releváns. Logban is látszik hogy egyből vittek is ki bilincsben, ahol ment a lövölde elmondásod szerint is.

Szerk.: Igazából nem tudom milyen 10+ rendvédelmisről beszélünk, miután kivittek páran meghaltak és az ajtóig vissza lett tolva a Jefferson.

marcy.

when im fucked up thats the real me
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 559
19 930
V4 karakter
Aristide Nease.
Jefferson végében lövöldözés, egy kieső szobában pedig ellátás folyik amit a szobából tartanak, illetve a folyosó végéről is tart a rendvédelem.
2 db full rampage-es tec-es ember ha megindul simán el tud jutni a szobáig, ezért tartom irrelevánsnak azt, hogy biztonságban voltak egy percig is.
Akkor miért nem került erre sor? Teljesen fölösleges az egészet feltételezésre alapozni, nem állja meg a helyét. De ha tegyük fel össze jön ez amit mondtál, nektek miért lenne rossz? A kettő emberkének sikerül bejutnia a szobába, megölve a rendvédelmet és csak a szanitéc marad. -Mi hátrány lenne ebből nektek? Megmenti a társatok életét azzal, hogy felsegíti. (ha meg a szanitécet is megölitek miközben a haldokló társatokat látja el akkor meg ugye nonrp)

Nem látok hibát a szanitécnél illetve zuzkovicsnál sem,
jogtalan a panaszkönyv.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.