Micro laggok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Grenzy

Újonc
2020. 07. 13.
14
37
V4 karakter
William D Joe
Sziasztok!
Már a V3 szerveren is jelen volt ez a gond számomra, a micro lagg, de most V4-en mondhatni rosszabb lett.
Ha gyorsan megyek, ha egy helyben állok, de mindig szakadozik droppol az fpsem.
CPU: Ryzen 5 3600 3.6ghz
GPU: Sapphire rx 580 4gb (Nitro)
2x8 GB ram 2666mhz CL: Nem tudom (Kingston)
Hdd merevlemezem van ami már nagyon le van százalékolva már a végét járja.
(tegnap raktam újra az operációs rendszert egy windows 10 enterprise verziót)
Fogalmam sincs, hogy miért droppol az fpsem és már nagyon kezd idegesíteni. Szomorú hogy ilyen hardverekkel ilyen problémáim vannak.)

MatthewSR20

Barangoló
Támogató
2019. 01. 24.
106
76
Miskolc
V4 karakter
Matthew Reid
LV karakter
Benito Tellez
V2 karakter
-
Minden féle képpen 250GB SSD (vagy persze ha van több kereted rá akkor nyílván olyan méret veszel belőle amilyet szeretnél) tanácsolok, próbáld meg tisztított rendszerel( Versa,ReviOS és társai). ezt két custom OS-t használtam úgy gondolom ezek legjobban megbízható rendszerek van egy pár még ghost meg társai de ezektől óvakodj mert sok adat halaszát benne. Amúgy megtudsz barátkozni Windows 7-el és még vannak elérhető drive-ered szívesen utána nézek neked akkor az is van nekem ami usb 3.0 driver-el van integrálva.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Grenzy

declan

Újonc
2021. 01. 02.
46
84
V4 karakter
brady.downs
LV karakter
jaz.hoy
Sziasztok!
Már a V3 szerveren is jelen volt ez a gond számomra, a micro lagg, de most V4-en mondhatni rosszabb lett.
Ha gyorsan megyek, ha egy helyben állok, de mindig szakadozik droppol az fpsem.
CPU: Ryzen 5 3600 3.6ghz
GPU: Sapphire rx 580 4gb (Nitro)
2x8 GB ram 2666mhz CL: Nem tudom (Kingston)
Hdd merevlemezem van ami már nagyon le van százalékolva már a végét járja.
(tegnap raktam újra az operációs rendszert egy windows 10 enterprise verziót)
Fogalmam sincs, hogy miért droppol az fpsem és már nagyon kezd idegesíteni. Szomorú hogy ilyen hardverekkel ilyen problémáim vannak.)
Játsz egy kicsit a beállításokkal, próbálgass modokat kikapcsolgatni, akármilyen erős géped legyen az áltag 600 játékos és kb, 3x ennyi gépjármű mód betöltése, mappolások betöltése, modellek stb, megizzasztja a géped.

MatthewSR20

Barangoló
Támogató
2019. 01. 24.
106
76
Miskolc
V4 karakter
Matthew Reid
LV karakter
Benito Tellez
V2 karakter
-
Update: Találtam itthon egy jó állapotú ssdt ami 16 gb átmásoltam rá a seemta és gta sananderas mappát és úgy játszottam
Kifejezetten jobb volt de még mindig voltak ritkán micro laggok esetleg erre is van ötleted?
Minden féle képpen vannak még windows beálítások amik megoldhatják a problémád. De azoktól se várj csodát. ( ) egy ilyen windows sok problémádat tudja megoldani amúgy érdekel ennyire tiszta rendszer akkor keress prívátba meg és segítek.

Utoljára szerkesztve:

sajtos

Zöldfülű
2019. 01. 10.
220
289
25
V4 karakter
Szegedi Richard
Próbálkozhatsz akármilyen tiszta windows-al, linux-al, ha a HDD-d haldoklik amiről a rendszered dolgozna. Az, hogy áthúzod egy 16gb-s külső tárolóra a játékot és onnan futtatod, sem lesz megoldás. Az alapvető probléma az az, hogy a winchester attól függetlenül még szeretne a háttérben írni, olvasni, de nem tud, mert szektor hibás. Egy 1 tb-s hdd kijön 10 ezerből, csodákra képes. 256-os ssd szintúgy kijön ennyiből, hasítani fogsz. Szánj rá egy kicsi pénzt, mert egy abszolút használható konfigról beszélünk.

• Imádom
Reactions: Grenzy
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.