Női skinek.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

2B

Barangoló
2019. 03. 31.
99
95
LV karakter
Pom Yama
egy játékban miért mérvadó a női alkat konkrétan pixeleket nézegeted hogy mennyire kereg a segge, de ha valaki erre izgul akkor támogatom mert vannak páran akik ettől betudnak indulni úgy hogy tisztába van vele hogy másik fél is csávó :rolleyes:
Húha, azért ez már kemény kezd lenni. Ide sodródik ez a téma, hogy szerintem nem kell minden skinnek vékonynak lennie, ejha. Azért ezek után ne csodálkozzon senki, hogy támadásnak jön le az iromány. Szerintem egyáltalán nem korrekt, ahogy pár vélemény ki van fejtve.

@Macseek

Lehet érzékelni egy vélemény, és egy passzív támadás eltéréseit. Ahogy ezek a vélemények ki vannak fejtve, nem azt érzekelem, hogy törekednénk a megoldás felé, hanem valami egészen más kerekedik itt ki.

Természetesen rosszul is esik, mert személy szerint, akartam RP-zni női karakterrel a közeljövőben, de annyi klón van a szerveren jelenleg, hogy el is ment tőle a kedvem, minden második női karakter egyező skinben van. Az ötletem emiatt jött létre, hogy legyen több használható skin is, de kezdem elengedni a story-t. Legyen akkor minden második női karakter egy skinben, mert annyi használható van össz-vissz.

Norman.

no para és no sleep
2021. 03. 22.
459
979
Szentgotthárd
V4 karakter
finlay.gill
LV karakter
shane.gill
annyi klón van a szerveren jelenleg, hogy el is ment tőle a kedvem
szimplán rpzz, és hidd el, hogy nem a skined miatt fog rád felnézni valaki, hanem az rpd miatt amit képviselsz.
ha annyira akarnál nőt rpzni, megoldanád, hidd el, nem egy ember oldotta meg.

akeemwvttz

Zöldfülű
2023. 02. 15.
205
1 123
V4 karakter
Tommy Cutty
LV karakter
Rontay Jacobs
@Affettuoso

Semmi gond nincs a skin TXD-ével, teljesen korrekt bőrszín van rajta.
Ha meg nem tetszik, lehet keresgélni, és esetleg beküldeni ide, normálisan.
Hát ha te szerinted egy minőséges skinen a bőrszín így néz ki mint egy zsírkréta akkor lehet nem sok közöd van ehhez az ághoz, illetve ki mondta, hogy nekem be kell ide küldenem jobb skineket csak azért mert leírtam neked, hogy szarok a vks skinek amiket kiválaszottál?
NIGGAK.gif

2B

Barangoló
2019. 03. 31.
99
95
LV karakter
Pom Yama
szimplán rpzz, és hidd el, hogy nem a skined miatt fog rád felnézni valaki, hanem az rpd miatt amit képviselsz.
ha annyira akarnál nőt rpzni, megoldanád, hidd el, nem egy ember oldotta meg.
Nem kell ezt a részét bemutatni, öt éven keresztül RP-ztem női karaktereket, nem huzamosan, de változóan. Olyan skineket használva, amik kegyetlen rosszak voltak.

Zavaró, egyszerűen az.

• Vicces
Reactions: lio

2B

Barangoló
2019. 03. 31.
99
95
LV karakter
Pom Yama
csak az veszi támadásnak az ilyen hozzászólásokat aki tud vele azonosulni
Nem, az veszi támadásnak, aki felé irányulnak ezek a hozzáfűzések, ez a helyzet itt. Természetesen zavar, hogy ilyen módon ítélsz meg, az előző szövegeidben, igen is adok a véleményekre, innen is látszik.

@Affettuoso

Nem lett ilyen megparancsolva, hogy küldj be mindenképp skineket, csak ha akarsz akkor lehet keresgélni, ilyen egyszerű.

Nem vagyok valóban egy blender mester, eddig TXD-ket editeltem csupán, nem minden esetben egyszerű folyamat. Bőrszínnél is bajlódtam már sokszor, láttam ennél százszor rosszabbat.

( Törölni nem szeretném a topicot, hadd legyen szem előtt, hátha megindít valamit, legalább egy skin ajánlót. Én többet nem szeretnék beírkálni, már most elég volt ebből, ami itt kirobbant. )

akeemwvttz

Zöldfülű
2023. 02. 15.
205
1 123
V4 karakter
Tommy Cutty
LV karakter
Rontay Jacobs
Nem vagyok valóban egy blender mester, eddig TXD-ket editeltem csupán, nem minden esetben egyszerű folyamat. Bőrszínnél is bajlódtam már sokszor, láttam ennél százszor rosszabbat.
itt nem az a lényeg, hogy milyen a színe, hanem a textúra minősége. Ez olyan mintha valaki paintben egy 128x128as alapra egy színt kevert volna
geciszar.png

valami ilyesmi
és azért egy értelmes női bőrtextúra meg valahogy így nézhet ki:
NURGRL3.png

a kettő között a különbség h a minimalis detailből fellehet ismerni, hogy ez egy bőr, míg a másik egy száradási állapotban lévő kula

• Tetszik
Reactions: bear és Macseek

2B

Barangoló
2019. 03. 31.
99
95
LV karakter
Pom Yama
itt nem az a lényeg, hogy milyen a színe, hanem a textúra minősége. Ez olyan mintha valaki paintben egy 128x128as alapra egy színt kevert volna
geciszar.png

valami ilyesmi
és azért egy értelmes női bőrtextúra meg valahogy így nézhet ki:
NURGRL3.png

a kettő között a különbség h a minimalis detailből fellehet ismerni, hogy ez egy bőr, míg a másik egy száradási állapotban lévő kula
Itt volt említve jóval fentebb, hogy egy ilyen játékban, mit számít a skin kinézete, ebben az esetben már nem érvényes ez a kijelentés?

Őszintén, fel sem tűnik szerintem, hogy milyen bőre, ha nem erre koncentrálsz. Most körbenézel a skinek között LV-n, és lelsz nagyobb gondot is ennél.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.