Ó, hogy innen fúj a szél! Majd Delcegem, a következő üldözésnél, amikor próbálok RP helyzetet generálni a mélyen tisztelt frakciótársaimmal, De Ők kitartanak az "átveszed?"-megoldásnál, akkor természetesen lelövöm Őket, mert nem RP-znek velem. Még, hogy nem RP -zek a frakciótársaimmal. Kikkel kellene? Azokkal, akik patrolloznak, és nem látják, mi van az orruk előtt, vagy azokkal kellene esetleg RolePlay szituációt lefolytatnom, akik OOC is úgy viselkednek, mintha seggbebaszták volna a királynőt, nekem meg alvázmosást kéne csinálnom? Az összes olyan alkalomkor, amikor történt valamilyen helyzet (üldözés, lövöldözés), én fostam a szót IC, kerestem mások társaságát, de vagy a fegyver állandó újratöltésével (R betű nyomogatása 600000x) voltak a fiúk elfoglalva, vagy azzal, hogy kinek-milyen skinje van, mindezt persze OOC. Nem RP -ztem másokkal? Menj, dumálj Xavier -rel, és kérdezd meg, kivel RP -zett kb 3 órát patrol alatt! Vagy menj, kérdezd meg a robotokat, akik ugyan azt a szöveget hajtogatják az összes létező igazoltatásnál, hogy mi a helyzet, rendi? De esetleg azokat is megkérdezheted, hogy milyen napjuk van, akik annak hatására, hogy fel voltak ruházva az M4 használati jogával, össze-vissza kilőttek mindenkit, miközben én akár még RP -ztem is az adott szituációban. De ha igazán sok időd van, akkor futhatsz egy kört azoknál is, akik a lövöldözésekkor csak lövöldöztek, én meg beszéltem hozzájuk, és RP -t próbáltam generálni, csak hogy ugyebár sajnos a lövöldözés kurvára lefoglalta Őket, így sajnos nem tudtak válaszolni. Őket nem rakod ki?
Az, hogy nem látsz másokkal RP -zni, az azért van, mert másokkal ellentétben nem teszek ki semmitmondó, jellegtelen képeket az idétlen, semmire nem alkalmazható párbeszédekről. Ha rám írtál volna, hogy "figyelj már, Te buzi! Miért nem RP-zel a társaiddal?", akkor leírtam volna, hogy igenis RP -zek azokkal, akikkel lehetséges (mármint egy normális világban így kéne működnie). Küldtem volna képeket is, mert megvannak a kurva képeim az RP -kről, mert úgy voltam vele, hogy berakom ide, de mivel semmitmondónak bizonyultak, nem voltak idevalóak. Én voltam az egyedüli a frakcióban, aki elvitte rendesen kihallgatni az embert, ami akár 1 órásra is elhúzódott, mert adtam neki forrócsokit, vagy mert RP -t generáltam vele, nem pedig beleszartam a szájába, és egyből vittem a fegyházba. Mindenki más "uzsgyi a fegyházba, böribe vele, és kész!" Az összes kibaszott letartóztatott emberrel RP-ztem, még akkor is, amikor már a cellájához vittem. Nem fogom mások társaságát keresni csak azért, hogy megfeleljek a hatalmas elvárásaitoknak. Ott nyomtátok, hogy sablonkaraktereket csinálunk. Tessék, itt van ez. Alkoholista, narkós, a családja által elszenvedett dolgok miatt depressziós, aki a bánatát úgy próbálja meg elhessegetni, hogy különböző hölgyek társaságában eltölt néhány órát. Ez neked irreális? Mi irreális? Az, hogy baszni akar, vagy az, hogy alkoholista? Ha valaki valami nagyon szélsőségeset csinál, azt átoknak tituláljátok, mint az egyház. Sajnálatos módon ez egy olyan topic, ahol jellegtelen, a patrollozás alatt történő nagy semmikről történt nagyon aprólékosan kidolgozott, ám mégis felesleges képeket nem fogsz látni!
Egyenesen nevetséges ez az indoklás, és az is, hogy ezt így kell megtudnom. Keríthettetek volna ennek sokkal kisebb feneket is, nem pedig ekkorát... elképesztő! Ahogy DC -re is felkerültem, mindenki a nevem miatt basztatott, mert túl hosszú. Hát majdnem leestem a székről... komolyan? De még mindig azon vagyok a legjobban kiakadva, hogy nem RP -ztem a társaiddal. Vagy, hogy nem láttad, pontosabban. Én sem láttalak soha az életemben IC, szóval biztosan AK -kat craftolgatsz... legalábbis a Te gondolatmenetedet alkalmazva ez az összkép jön le nekem.