SeeMTA v3 nyárindító update csomag 🤩🤩

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 684
12 352
26
Budapest
armin.kim
Sziasztok!👋👋👋

Megérkezett a nyárindító update csomagunk, mely a SeeMTA v4 előfutára, nézzük is mit tartalmaz 😁

Teljesen részletes bemutató videó:

Fémkereső update:🤩

-A várost elhagyva lehetőség van bárhol - puha talajon ásni
-Fémkeresőt megvásárolva érzékelni tudjuk a fémet is a talajban (10.000$ a hobbi boltban)
-Több fajta, értékes tárgy is található a földben, eladni a Pawn Shopban lehet (Blueberry)

A Sziget bekerülése:😍

-Illegális élet fontos új eleme, az illegális ládák megjelenése, amik csak a szigeten találhatóak
-Az illegális ládák az alábbiak lehetnek: Fehér, Kék, Piros-fekete, Terepmintás és Fehér-sárga.
-A ládák fontos elemei lesznek a jövőben is az illegális életnek, tartalmuk a hamarosan érkező SeeMTA v4-el elérhetővé válik a kinyitással, az addig megtalált ládák pedig természetesen megmaradnak.
-Új szabályok is érkeztek a szigettel amit már a szerverszabályzatban olvashattok is.

d63c96c9dce3d4aee03f8a63c7f3fe4b.png

Performance Update:💪

Dinamikus jármű betöltő elérhetővé vált. A /modpanel parancsra már nem ki-be kapcsolható kocsimodok fogadnak, hanem a rendszer teljesen automatán, a háttérben képes a jármű modok betöltésére, amennyiben az a közelünkbe van. X idő eltelte után, amennyiben nem látjuk újra a modelt, azt kitölti. Amennyiben nem szeretnénk használni a dinamikus betöltőt, a pipát ki kell venni előle, ebben az esetben az eddig használt módon, hagyományosan, az összes jármű modot betöltve tudjuk használni a játékot.

Új jármű: Porsche 911 - 2021😋
+ 6 Paintjob
+ Variáns

23bc6c0fb6a93d10280e610dba435259.png

Új jármű: VW Passat😱
+3 Paintjob

36a54a465a8784109c0ee867b1282e96.png

És még rengeteg kicsiny javítás a “motorháztető” alatt.😉

Nos nagyjából ez lenne a nyárindító fejlesztési csomagunk, úgy gondoltuk itt van az ideje egy csomag újdonságnak, hisz mégiscsak indul a nyár, mi pedig nyáron azon dolgozunk gőzerővel, hogy mielőbb, a nyár ideje alatt elkészüljünk a várva várt
SeeMTA v4-el és átadhassuk azt nektek.😁🥰

Természetesen a nyár folyamán a SeeMTA v4 érkezéséig is lesznek EVENT-ek, próbáljuk ezt a nyarat is minél több élménnyel megtölteni, tartsatok velünk, mindenkinek előre is nagyon frankó vakációt kívánunk.❤️

Mindenkinek csodaszép hosszú hétvégét és jó szórakozást kívánunk! 🤩
~SeeMTA

itzateeesz

Újonc
2020. 12. 04.
71
517
V4 karakter
Zorislav_Perlich
Update óta, sokkal többet fagyok ki, valószínüleg a modpaneles módosítás óta. Ez lesz javítva? Esetleg nem hozzátok vissza az opciót a modok ki-be kapcsolására? Akár mellékes opciónak be lehetne rakni egy tickboxot a modok autómatikus ki-be töltéséhez.

Pashenko

𝓽𝓮𝓬𝓱𝓷𝓸 𝓲𝓼 𝓷𝓸𝓽 𝓬𝓻𝓲𝓶𝓮
2019. 03. 25.
138
600
V4 karakter
Tommy Arkin
LV karakter
Yuri Pashenko
V2 karakter
-
Update óta, sokkal többet fagyok ki, valószínüleg a modpaneles módosítás óta. Ez lesz javítva? Esetleg nem hozzátok vissza az opciót a modok ki-be kapcsolására? Akár mellékes opciónak be lehetne rakni egy tickboxot a modok autómatikus ki-be töltéséhez.
Nekem segített hogy nem pipáltam ki, mivel így ha elmentem egy kocsi mellett, és közben kezdett el betölteni nagyon ledroppolt, így inkább hagytam úgy ahogy volt.

nunu

Újonc
2022. 05. 04.
10
17
V4 karakter
dione zale
Nekem azt leszámítva hogy egyszer kétszer a szemem láttára tölti be a modot működik probléma nélkül.

e: Elsiettem ezt a hozzászólást, 1 óra játék után sikerült is kifagynom.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Demssele

itzateeesz

Újonc
2020. 12. 04.
71
517
V4 karakter
Zorislav_Perlich
Nemtudom, nem látom ennek az újításnak a relevanciáját onnantól kezdve, hogy előzőleg tetszés szerint lehett kapcsolgatni a modokat, most meg minden mod rávan erőltetve az emberre. Ez, hogy ki-betöltögetnek a modok, szerintem több memóriát zabál meg mintha ki lenne kapcsolva az egész. Sokkal boldogabb lenne szerintem mindenki ha a régi modpanel megmaradna csak rákerülne egy opció ami most is van. Sok embertől láttam azt a visszajelzést akár twitch streamekbe, hogy ez nem jó és sokkal többet crashelnek. Szerintem visszajöhetne a régi rendszer csak kiegészítve a tickboxal.

zotya

Zöldfülű
2019. 04. 06.
197
1 297
22
budapest
V4 karakter
kovacs karoly zoltan
LV karakter
zach barett
update óta, tökmindegy hogy be van e kapcsolva az a dinamikus járműbetöltős cucc, vagy nincs, annyiszor fagyok ki, mint az utóbbi 2 évben még soha összesen, jó lenne visszahozni a régi modpanelt, mert ez a jelenlegi megoldás sokak számára nem a legjobb

OwneeX5

Újonc
2021. 12. 04.
9
6
V4 karakter
Jasmin Schneider
LV karakter
Elias Schneider
Nekem semmi baj nincs az új frissitéssel. Nem fagyok ki, 3 órát minimum kibirok kifagyásig, mint ahogy régebben is.
Ryzen 5600g
16gb 3200as ram.

Macseek

Lelkes fórumhasználó
2019. 08. 29.
400
995
V4 karakter
Mohala Nani
LV karakter
Patrycja Grzelak
Nekem 10 éves irodai gépem van, nagyon rossz.

• Tetszik
Reactions: pobi
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.