MacBook Air M1

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

teccavercetti

Újonc
2019. 01. 10.
17
69
V4 karakter
azim mripa
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy M1 processzoros MacBookommal érdemes-e bajlódnom az MTA letöltésével, beüzemelésével stb. Játszható lenne-e? Van bárkinek tapasztalata az M1-el? Válaszokat előre is köszönöm. :)

• Tetszik
Reactions: Kristof0723

Paulo

Legendás író
TS-SA
v4
2019. 01. 10.
4 408
1 899
V4 karakter
Paulo Trevisan
Szió, nekem annyi tapasztalatom van, hogy a TS3 nem megy rajta sajnos, de ha azóta változott nyugodtan írjátok (én csak örülnék neki)!

• Tetszik

RubenIM

Újonc
Támogató
2019. 01. 14.
58
165
V4 karakter
Treshaun Atkins
Szia, próbáltam de röviden tömören nekem az a válaszom hogy nem. Nagyon macerás, meg szerintem alapból nem vinné úgy a játékot, mint egy olyan számítógép amit talán még fele annyiból is össze raksz magadnak, MacBookot alapból csak munkára vennék a helyedben.

Paulo

Legendás író
TS-SA
v4
2019. 01. 10.
4 408
1 899
V4 karakter
Paulo Trevisan
Szia, próbáltam de röviden tömören nekem az a válaszom hogy nem. Nagyon macerás, meg szerintem alapból nem vinné úgy a játékot, mint egy olyan számítógép amit talán még fele annyiból is össze raksz magadnak, MacBookot alapból csak munkára vennék a helyedben.

Ahogy olvastam már van neki M1-ese, szóval nem venni akar.

• Tetszik

teccavercetti

Újonc
2019. 01. 10.
17
69
V4 karakter
azim mripa
Sziasztok, köszi a válaszokat. ❤️Igazából van asztali számítógépem, csak szimplán nincs sok időm leülni a gép elé. Így úgy voltam vele, hogyha futtatja rendesen, akkor néha-néha felnéznék laptopról. Igen sajnos a TeamSpeak nem működik Mac OS-en. :(

Szia, próbáltam de röviden tömören nekem az a válaszom hogy nem.
Szuper! Mennyi Fps-t produkált az M1?

edit: Olvastam az ezelőtti MacBook Pro-s posztot, de azok inteles processzorok még azt hiszem mind. Szóval nem tartom relevánsnak az ottani válaszokat, azért tettem fel újból a kérdést.

RubenIM

Újonc
Támogató
2019. 01. 14.
58
165
V4 karakter
Treshaun Atkins
Sziasztok, köszi a válaszokat. ❤️Igazából van asztali számítógépem, csak szimplán nincs sok időm leülni a gép elé. Így úgy voltam vele, hogyha futtatja rendesen, akkor néha-néha felnéznék laptopról. Igen sajnos a TeamSpeak nem működik Mac OS-en. :(

Szuper! Mennyi Fps-t produkált az M1?

edit: Olvastam az ezelőtti MacBook Pro-s posztot, de azok inteles processzorok még azt hiszem mind. Szóval nem tartom relevánsnak az ottani válaszokat, azért tettem fel újból a kérdést.
Igen, rosszul írtam le, kicsit félre értelmezhető, addig próbáltam amig rá nem eszméltem hogy anélkül, hogy valahogy belenyúlnák a gépbe, vagy windost raknék rá nem lehet futtatni rajta a játékot ezért el is vetettem az ötletet. (tört GTA:sa-val lehetséges, hogy lehet azt nem próbáltam!)

• Tetszik
Reactions: teccavercetti

Skylot

Qualis vir, talis oratio
2019. 01. 10.
1 078
1 832
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Heló!
Én is utána olvasgattam a dolgoknak, az a baj, hogy ugyebár lehet rá tenni windowst parallesben, viszont az csak Windows ARM, ezért kevesebb appot futtat, mint a rendes x86-os. Egyébként fel lehet tenni az MTA-t ahogy az MTA fórumon olvastam, viszont a SeeMTA-ra nem fogsz tudni feljönni róla, mert Anti-Cheat SD16 Error-t fogsz kapni, mivel a szerveren működik az MTA anti cheat rendszer és az nincsen megírva Windows ARM-ra.
Szóval más szerverekre elvileg fel tudnál menni, csak amiknél engedélyezve van az anti cheat oda nem fog felengedni. Sajnos az MTA fórumon olvasott fejlesztői válasz alapján nem arra következtetek, hogy ezt valamikor javítani fogják.

Szió, nekem annyi tapasztalatom van, hogy a TS3 nem megy rajta sajnos, de ha azóta változott nyugodtan írjátok (én csak örülnék neki)!
Elvileg működik egy módszerrel már viszont azt írja, hogy lehetnek vele problémák. Mindenesetre ezt találtam róla.

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 429
1 273
23
V4 karakter
Aksel Olofson
LV karakter
Pedro R Moore
Az 2019es pro ami Inteles és nem M1 procis. Ami itt a jelenlegi kérdésben a fő problémát okozza.
Intelesre lehet tenni teljes értékű Windowst, M1re jelenleg sajna nem. Aminek köszönhetően seere fel se tudsz jutni M1es procis gépről. :/

teccavercetti

Újonc
2019. 01. 10.
17
69
V4 karakter
azim mripa
Értem, köszönöm mindenkinek a válaszokat, segítséget. ? Sajnos akkor az asztali számítógépemről tudok csak majd felnézni, ha épp kedvem tartja see-zni. Mégegyszer köszi mindenkinek. Így választ is kaptam.
Zárható / helyezhető a topic.

• Tetszik
Reactions: Dijego
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.