marcusmarculus
Újonc
- 2019. 01. 10.
- 54
- 137
- 24
- V4 karakter
- jermaine marques
Nekem viszont elküldheted privibe, engem érdekel.Ha lesz legnagyobb ugratás, akkor szóljatok, jelöljetek meg, köszi.
És azt hogyan deríted ki @Debian ?
@Calvinboy Ilyeneket nem szeretnék beírni, hogy kinek van a LEGNAGYOBB vagyona. Nem is nagyon lehetne kideríteni.
uh. Az pont elkerülte a kommentek között a figyelmem.Előttem kérdezték, csak reagáltam rá.![]()
ötletemet. Csak hirtelen úgy gondoltam, hogy érdekes lehet, így megírtam."A legtöbb, limites, ugyanolyan autók tulajdonosa".
Régi fórumon is meg lett nézve a PK mennyiség? Curtis Shakur-nál @Gombos
SF ben van egy parkoló vagy 30 Chironal tele vajon az??Nekem viszont elküldheted privibe, engem érdekel.
Újabb ötlet: "A legtöbb, limites, ugyanolyan autók tulajdonosa".
A PK Kirajjt ki nem ismerné?Ehez nem kell statisztika, tudja mindenki.(önirónia.)
A PK Kirajjt ki nem ismerné?Ritka napján láttam, hogy 3 emberre rakott LV - s PK - knál PK - t, szóval nem halt meg a bástya.
Egy újabb ötlet: "A legnagyobb RP rendezője (akár tuningtala, vagy maffia RP is)"
Leghosszabb ideje frakció leader megszakítás nélkül
Szerettem én is PK-kat írni.Ehez nem kell statisztika, tudja mindenki.(önirónia.)
ha úgy vesszük akkor igenLeghosszabb ideje frakció leader megszakítás nélkül
Többször is megszakadt nála ez a story.
arról nem is beszélve... Jerry is mehetne a listába ha már teamspeak (xd) modi is benne vanmeg gmod meg főgmod![]()