- 2021. 06. 18.
- 1
- 0
- V4 karakter
- zsigmondbalazs
InGame neved:
► Zsigmond Balázs ◄
A ban időpontja:
► 2021/12/27 ◄
A ban időtartama:
► örök ◄
Admin neve, aki bannolt:
► dxminik ◄
A ban oka:
►
Multiaccount, aktív ban alatti játék,
adminisztrátor félrevezetésének kísérlete
◄
Amiért szeretnéd az unbant:
►
Nagyon fontos számomra ez a szerver, mivel itt rengeteg időt töltöttem el, és sok barátot szereztem. A szerver közössége és játékmenete sokat jelent nekem, és úgy érzem, hogy az itt szerzett élmények nem pótolhatók máshol.
Tisztában vagyok vele, hogy hibát követtem el, és elnézést kérek érte. Tanultam az esetből, és megértettem, hogy mennyire fontos a szerver szabályainak betartása. A jövőben igyekszem még körültekintőbb lenni, és elkerülni a hasonló helyzeteket.
Bízom benne, hogy megkapom a lehetőséget, hogy bebizonyítsam, tiszteletben tartom a szabályokat és a közösséget, és hogy továbbra is részt vehessek a szerver életében.
◄
Megjegyzés:
► Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzet alakult ki, és bízom az adminisztrátorok megértésében és igazságos döntésében. A szerver közössége és a játékmenet különleges számomra, és nem volt célom szabályt szegni vagy problémát okozni. Köszönöm, hogy időt szánnak a helyzet áttekintésére, és remélem, hogy megkapom a lehetőséget a tiszta lappal való visszatérésre. Még egyszer köszönöm a türelmüket és a megértésüket.
(