Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Becenevem Dani, InGame nevem pedig Zoey West. Jelenleg a 21. életévemet töltöm, márciusban leszek 22.>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 111.179 perccel rendelkezem a lap írása közben.>>
Mi az SGH feladata?
<< Fő feladata a játékosoknak való segítségnyújtás, informálásuk. Adott helyzetekben az S.G.H. az admin és a játékos közötti informátor is, a feladatkörbe beletartozik az adminok segítése is ahogy arra maga a név is utal. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretek segíteni az embereken, örömmel teszem ezt. A szerver körül forgó szinte minden tevékenységet ismerek, eléggé tájékozottnak érzem magam ahhoz hogy betöltsem a pozíciót. Szeretném a játszott perceimet még hasznosabban eltölteni, illetve az adminok munkáját megkönnyíteni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Mindig is társas ember voltam, ebből kifolyólag könnyen és jól szót értek másokkal. Tapasztalatom nincsen ilyen téren, viszont ezt pozitív dologként fogom fel, mivel ambíciódúsan és tele motivációval indulnék a feladatkör betöltésének. Pozitív, barátságos emellett vicces és jókedvű személynek tartom magam, viszont ha a szituáció megigényli akkor természetesen komoly is tudok lenni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< 4x4-ben dolgozok 12 órákat, így nem feltétlen tudok sok időt fordítani rá azokon a napokon mikor dolgozom, viszont a pihenőnapjaimon 6-7-8 órát is tudnék a feladat végzésére is szánni.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< False bannom volt egy, de ezt Hagennel meg is beszéltük aznap.
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Nem, még nem voltam.
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Kezdeném a jókkal : életvidám ember vagyok, könnyen szót értek másokkal, higgadt és nyugodt vagyok. Negatívakhoz tudnám sorolni azt hogy ami a szívemen az a számon is, válogatós vagyok, addig megyek ameddig a tökéletest meg nem szerzem, illetve erősen szarkasztikus tudok lenni. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Nem feltétlen szeretnék, jobban bejön ez a segítő pozíció mint az adminkodás. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Egyszerűen és lényegretörően. Mivel roleplay szerverről van szó így a képzelet a határ. [Persze normális keretek között] Kiemelném számára a szerver szabályzatot, ezzel is megkönnyítve az én munkámat, és az ő életét is. Elmondanám neki azokat a csodás funkciókat amit az F1-es gomb rejteget, gondolok itt a leírásokra, tanácsokra. Levázolnám számára a /me és a /do parancsokat, melyikkel mit fejezünk ki, mivel ez számomra is komoly problémákat okozott mikor pelyhes arcú kiskölyökként belevágtam a RolePlay szerverek világába. Illetve nem utolsó sorban tanácsként hozzáfűzném, hogy ne feltétlen a pénzszerzést tartsa célul hanem, azt hogy egy hiteles, igényes karaktert építsen, amiközben élvezi a játékot.>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Elsősorban megérdeklődném tőle, hogy mi célból szeretné, mi történt. Ha érdemleges indokkal és bizonyítékkal tud szolgálni, akkor szólok egy adminnak ezügyben, mivel ehhez jogosultságom S.G.H.-ként nincsen. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
[Küldött PM] Proba Istvan (93): Szia! Ha te PP-ted a fegyvert akkor légyszi bizonyítékkal [kép,log] keress fel egy admint ezügyben itt InGame vagy TS3-on. Viszont ha már mástól vásároltad a fegyvert, ezzel sajnos nem tudunk mit tenni ,ez már teljesen IC ügy. Érdemes mindig megnézni a megvétel után a fegyver tulajdonságait. [állapot, figyelmeztetés]