Zoey Shelby jelentkezési lap.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Pogácsa

Újonc
SzerverAdmin
v2
2022. 01. 11.
34
38
16
Tótkomlós
V2 karakter
Sophia Santiano
szoba1.png

Jelentkezési formanyomtatvány
hr_-_forum.png

OOC rész

[#1] Neved?

< Csabi >

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Békés megyében élek, jelenleg 8.osztályt végzem. Sokat játszok a Seemtav2 szerverén, 2021 kezdtem rendszeresen játszani. Sokszor kerülök rp szituációba. Voltam más frakció tagja, jól ki jöttem frakció tagokkal, ezért úgy gondolom tudnék csapatban dolgozni. Sokat vagyok fent a szerveren, ha van elfoglaltságom. Leginkább a szerveren kamionozok, ha bekerülök a frakcióba szolgálatozni fogok. Szabadidőben a szerveren vagyok, viszont sokat szoktam bicózni. Régen ping-pong sportágban voltam jelen, ahol sok eredményes pontokat értem el. >

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 15809 >

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< https://imgur.com/a/ff9bDvG, https://imgur.com/a/mVBuwnN >

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?
< Szeretnèk magas rendfokozatra feljutni,egy képzett tiszt szerepet töltenèk a frakcióban. >

[#6] Miért téged válasszunk?
< Úgy gondolom hogy alkalmas vagyok a feladatra, jól tudok csapatban dolgozni. >

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Nem voltam. >

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (rövidítve: NAV) államigazgatási és fegyveres rendvédelmi feladatokat ellátó központi hivatalként működő központi költségvetési szerv. >

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )
< 3-4 óra hétköznap,5-6 óra hétvégén >

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!!)
< Alkalmasnak gondolom magam,úgy èrzem tudnèk a frakcióban azt a munkát vègezni,amiben megbíznak. Határoztt jellemnek gondolom magamat.Csapatmunkában jól szerepelek.Tisztelet tudó ember vagyok, persze ha nekem is megadják.Kevés tanulással meg tudom csinálni azt amit elvárnak tőlem.Ha hibázok akkor el ismerem a hibámat, próbálok arra törekedni hogy kevés/ne legyen hibám.Gyorsan elsajátítok új dolgokat.Próbálok mindig valami újat csinálni akár hol is vagyok jelen.Próbálok arra törekedni hogy fejlődjek.A tisztelet nálam az első. >

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Tudok csapatban dolgozni, egészen ügyesen.Szerintem fontos a csapatmunka. >

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Nem nagyon számít a kor, de azért egy kiskorú is adja meg a tiszteletett mint mindenki más.Szerintem nem a kor teszi az embert olyaná amilyen. >

hr_-_forum.png

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:

< Zoey Shelby >

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< SeeCity,1997.12.26 >

[#3] Anyja neve:
< Evelin Shelby >

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< https://imgur.com/a/6pZLZpz, https://imgur.com/a/CvxyAhv >

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Taxi=időhiány, jelenleg az SCTVE tagja vagyok. >

[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Kis tanulással alkalmas vagyok a feladatra. >

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!
< Elvégezzék:adó- és vámszakmai hatósági és felügyeleti ügyekért felelősek,űnüldözési és nyomozóhatósági feladatok ellátásáért,adószakmai ügyekért. >

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Egyenlőre a bajutás a cél, ha ez megvan akkor tovább fejlődni. >

[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)
< Zoey Shelby vagyok,25 éves és SeeCity élek. Kiskoromban elkezdtem a kosárlabdát és 17 éves koromra egész jól teljesítettem. 19 éves koromban letettem a jogosítványt, azóta imádok vezetni. Minden reggelt kávézással indítok, aztán el megyek a munka helyemre elvégezni a feladatom. Nem szeretem az alkoholt, kivéve a bórt. Apukám borászatban dolgozik, anyukám pedig egy boltban eladó. Éppen nincs senkim szóval a maximális teljesítményt tudom produkálni. Próbálok minél több időt fektetni a munkahelyembe. Nem vagyok ki békülve a téllel mivel az utak csúsznak +hideg van. Nem szeretem a fegyvereket de ha nincs más döntésem akkor használnám. >

• Imádom
Reactions: Zsombykah és Lacee

ZoliV2

Zöldfülű
SzerverAdmin
v2
2020. 11. 14.
183
66
22
Berhida
V4 karakter
William Clinton
LV karakter
-
V2 karakter
Benito El Fuego
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Zoey Shelby!

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!
Személyes beszélgetésre kérjük jelenjen meg a San Fierroban található NAV bejárati kapujánál a következő időpontban: 04.10. 18:00
OOC: TeamSpeak 3 szerveren is kérlek lépj be a "NAV | Váró" szobában ugyanekkor legkésőbb!
Ha nem felelne meg az időpont azt mindenképp jelezd kérlek hozzászólásban!

Tisztelettel:
William Mendelson
p. Vezérezredes

Pogácsa

Újonc
SzerverAdmin
v2
2022. 01. 11.
34
38
16
Tótkomlós
V2 karakter
Sophia Santiano
Sajnos az időpont nem felel meg, ha kérhetem akkor bármelyik nap kora délutánra kérném. ((OOC: Éppen házfelújítás történik és nekem be kell segítenem.))

Utoljára szerkesztve:

Pogácsa

Újonc
SzerverAdmin
v2
2022. 01. 11.
34
38
16
Tótkomlós
V2 karakter
Sophia Santiano
Álltalában 14:00 itthon vagyok kivéve hétfő. Nekem a legjobb lenne ha kedden 14:00-16:00 között intéznénk. Próbálunk minél hamarabb végezni hogy a családban majdnem mindenki szabad legyen.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.