Zoe Zaragoza - Assisi Accardi [kfer]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

dundy

Barangoló
2022. 06. 26.
83
194
Budapest
V4 karakter
Ysabel Malon
LV karakter
Dom Davis
V2 karakter
Sys Vino
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Zoe Zaragoza

Panaszra tett személy InGame neve:
Assisi Accardi

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Élesre való sokkolás.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/b7gfbp

Megjegyzés:
Nincs.

kfer

Nem én kések, a világ siet.⏳
SzerverAdmin
v4
2019. 12. 21.
168
840
Budapest
V4 karakter
Alexander G Escobar
Sziasztok, a panaszkönyvet én fogom bírálni.

Várom az érintett válaszát 24 órán belül.

A panasztevőt pedig szeretném megkérni, hogy küldjön valamivel hosszabb videót erről ha van, előzménnyel együtt. Plusz szeretném ha részletesen le lenne írva mi történt.

dundy

Barangoló
2022. 06. 26.
83
194
Budapest
V4 karakter
Ysabel Malon
LV karakter
Dom Davis
V2 karakter
Sys Vino
Cső, az volt hogy elvitettem magam egy sráccal útközben kiraboltam. Ő rendőrt hívott engem végig követve, majd BB benzinkútnál sikeren elütött (ez elött is megprobált de nem sikerült neki). Majd engem végig követve BB erdőböl a zacisig amikor megjelentek a rendőrök elkezdett ordibálni hogy a piros ruhás lány, ekkor tüzetnyitottam a rendvédelemre mivel más opcióm nem volt.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Néma

pumca_05

Barangoló
2021. 07. 06.
97
104
Nagykanizsa
V4 karakter
Valon Dervishaj
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Helló! Leírnám én is a teljes történetet. Hívást, bejelentést kaptunk rablásról, ekkor az egységemmel megindultunk Blueberrybe. Ott volt a bejelentő, és ordíotta,hogy a "piros ruhás csaj" a rabló. Nyilván ráfordulunk, ekkor ránk lőtt Colt-45 típusú fegyverével. Fedezékbe mentünk, ott kiszálltunk és utána eredtünk. Az elsődleges cél, a sokkolás volt, mivel az elkövető már sérült volt, egy lába "törött".
Kiragadott pillanat, már ott van a homlokán a lézer és még nem tartja rám a fegyverét: https://postimg.cc/wyN1pqhK
Itt pedig az én szemszögem: https://streamable.com/bv4qpu
Ha nem sütöm el a sokkolót, az fixen az életembe kerül. Ez volt az egyetlen, legészszerűbb végkimenetel.

dundy

Barangoló
2022. 06. 26.
83
194
Budapest
V4 karakter
Ysabel Malon
LV karakter
Dom Davis
V2 karakter
Sys Vino

pumca_05

Barangoló
2021. 07. 06.
97
104
Nagykanizsa
V4 karakter
Valon Dervishaj
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Még azt a részét nem értem hogyha már lőttem rátok akkor miért sokkolóval vagytok? Itt lenne a többi igért videó.
Ahogy említettem az előbb, törött volt a lábad, így sokkal egyszerűbbnek saccoltuk be az elkapásod és nem vérfürdőt rendezve akartuk zárni az akciót.
Többet nemtudok ehhez hozzáfűzni jelenleg. Várom az admin válaszát.

kfer

SzerverAdmin
v4
2019. 12. 21.
168
840
Budapest
V4 karakter
Alexander G Escobar
Ha nem sütöm el a sokkolót, az fixen az életembe kerül. Ez volt az egyetlen, legészszerűbb végkimenetel.
Épp ez a probléma, hogy előtte rátok lőtt és sokkolóval futottál rá szemtől szemben, amivel kockáztattad az életedet, ha most mellé lősz a sokkolóval akkor meghaltál körülbelül vagy ha épp ő hamarabb lő.
Erre tér ki pont a szabályzat is.:
↳ Mindaddig sokkolhat a rendvédelem éles fegyver ellen amíg az nem veszíti el a realitását. Pl.: sokszoros túlerő, hátulról sokkolja le stb..

Az elsődleges cél, a sokkolás volt, mivel az elkövető már sérült volt, egy lába "törött".
Erre pedig az a válaszom, hogy attól hogy törött a lába, a fegyverét igen csak könnyedén tudja használni.

A panasz jogos, Assisi Accardi büntetése 120perc adminjail NonRP indokkal.

Pablo Esperanza is 120percet fog kapni, szintén NonRP indokkal, az elütések végett.

puskás

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
293
1 739
V4 karakter
Guray Kubat
Hali. Miért kapok én jailt ?
Egy Ford F150 raptorral voltam, és volt egy ilyen RP-m az ütközés előtt.
[2024-05-29 11:02:42] [Output] : *** Pablo Esperanza megkapaszkodik erősen.
edit: Nagyon úgy látom, hogy bosszúPK ez az egész Zoe_Zaragoza-tól, mert sikerült elkapni őt.

pumca_05

Barangoló
2021. 07. 06.
97
104
Nagykanizsa
V4 karakter
Valon Dervishaj
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Hali. Miért kapok én jailt ?
Egy Ford F150 raptorral voltam, és volt egy ilyen RP-m az ütközés előtt.
[2024-05-29 11:02:42] [Output] : *** Pablo Esperanza megkapaszkodik erősen.
edit: Nagyon úgy látom, hogy bosszúPK ez az egész Zoe_Zaragoza-tól, mert sikerült elkapni őt.
Én is így gondolom. Nem tartom jogosnak az ítéletet, velem szemben sem.
Nem egyedül a mi egységünk sietett ki a helyszínre, mivel erősítés kérés is lett kérve. Tudtommal 2 egység. Tehát a túlerő szerintem jogos, egy ember ellen.
Illetve nincs olyan,hogy "mi törént volna ,ha mellé lövök" hiszen erről szól a PK ,hogy nem lőttem mellé. Képet is csatoltam,hogy rá van tartva a sokkoló ezután veszi kezdi csak rám tartani a fegyvert az panaszttevő.

• Vicces
Reactions: Néma és Andypapa

kfer

SzerverAdmin
v4
2019. 12. 21.
168
840
Budapest
V4 karakter
Alexander G Escobar
Mert nonrp hogy így elütöd a játékostársad plusz előtte még képes voltál leugratni egy 10meteres szikláról is, csak azért hogy átmenj az emberen.

Amennyiben nem értetek egyet a bírálattal, van lehetőségetek panaszkönyvet nyitni.
Zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.