- 2021. 05. 03.
- 34
- 6
- V4 karakter
- Zoe Di Pietro
- LV karakter
- Bashar Pablo
- V2 karakter
- Chlo W Anderson
???????? Jelentkezési lap
«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»
Jelentkező teljes neve:
<
Zoe Di Pietro
>Jelentkező születési helye, ideje:
<
Los Santos, 1989.04.10
>Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
<
Bella O Brian
>Jelentkező telefonszáma:
<
387611068626
>Jelentkező lakcíme:
<
Los Santos
>Jelentkező e-mail címe:
<
utvefurromakitaolajozbt@gmail.com
>Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
<
A, B, D Tipúsúval rendelkezem.
>Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
<
Igen, magántaxis voltam pár évvel ezelött.
>Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
<
Zoe Di Pietro San Fierro-ból jöttem. Szeretek vezetni és autókat szerelni. Hobbim a horgászat és a kocsikázás. Napi szinten vagyok kint a lőtéren. A városba érkezésem óta többnyire kétkezű munkákat végeztem. Dokkoknál pakolásztam az árukat, majd a bányában koptattam kezeim majd busz sofőr lettem. Időben észrevettem, hogy ezt vagy hasonló dolgokat szeretnék csinálni a következő részében az életemnek. Végül édesanyám magán válalkozásában foglaltam helyet.
>«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»
Teljes neved:
<
Kovács Leó
>Hány éves vagy?
<
17 éves vagyok.
>Játszott perceid száma:
<
11400perc.
>Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
<
Volt, 1db admin jail-em. https://imgur.com/a/MSrXjia
>Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
<
Pozitív: bátorító, együtt működő, együttérző vagyok. Negatív: Agresszív, gyorsan feltudnak idegesíteni, makacs vagyok.
>Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
<
Igen, nagyon sokat, leginkább csak ezt használom a barátaimmal való beszélgetésem során.
>Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
<
Igen, elfogadom.
>Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
<
Kovács Leó vagyok, Zalaegerszegen születtem és ott is élek. Tizedik osztályos vagyok, közönséges tanulmányi átlaggal. Szabadidőmben kockulok, szeretem a DISCORDot moderálni és botokat scriptelgetni (kisebb nagyobb sikerrel). Sportolni nem igazán szoktam, nem az én stílusom. Több sportágban is bepróbálkoztam, de én az a málé típus vagyok. Sok kisebb-nagyobb balesetem volt, ezért nem is erőltetem magát a sportot. Úgy gondolom, úgy érzem, hogy csendesebb srác vagyok a többi között. Nem is beszélek sokat ha nem muszáj, de szerintem ezt a jelentkezésem rövidsége is tükrözi. Nem vagyok túl kreatív, nem vagyok különleges. Én csak egy átlag játékos vagyok aki ki szeretné próbálni magát ebben a frakcióban.. Hosszú távra tervezem a frakcióba létemet.
>«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»
Jelentkező aláírása:
Zoe Di Pietro
Zoe Di Pietro