Zoe Beenhouwer jelentkezési formanyomtatványa.

YOKAI

Újonc
2019. 08. 10.
13
14
misericordia
V4 karakter
zoe.beenhouwer
bmslogo.png

JELENTKEZÉSI formanyomtatvány

~ Out of Character ~

> Hogy hívnak?
- Bence.
>
Hány éves vagy?
- 19.
>
Account ID-d?
- 151427
>
Jelenlegi játszott perced?
- 27 083 perc.
>
Melyik napszak(ok)ban volnál inkább aktív?
- Délután, este illetve éjszaka.
>
Online töltött óráidból mennyit tudnál szerelésre fordítani?
- 1-2 órát biztosan.
>
OOC előélet? UCP kép csatolása kötelező! (Bannok, Adminjailek)
- > Korábbi frakcióid? Legutóbbi frakciódból való távozás oka?
- Korábban voltam OMSZ tag, viszont egyéb okok miatt elkellett engednem az MTA-t, ezért onnan kikerültem.
>
Rendelkezel TeamSpeak3, Discord és mikrofonnal?
- Igen.
>
Mesélj magadról néhány mondatban! Ki vagy? Mivel foglalkozol? Hobbi? stb..
- Bence vagyok, 19 éves. Szoftverfejlesztőnek tanultam, viszont egyéb okok miatt abba hagytam a sulit jelenleg munkát keresek, illetve kisebb maszekokat nyomok. Imádom a techno zenét illetve a bulikat is. :D

~ In Character ~

> Jelentkező neve?
- Zoe Beenhouwer
>
Jelentkező születési helye, ideje?
- Los Santos, 2001.04.09
>
Korábbi munkahelye(i)?
- Mentőápoló, illetve magánvállalkozó.
>
Miért pont önt válasszuk? Néhány mondatban fejtse ki!
- Gyorsan tanulok, emellett szerintem kifejezetten szorgalmasnak mondható vagyok. Szeretem a rendet, illetve az embereket.
>
Elfogadja a szabályzatot, valamint rendelkezik a belépéshez szükséges összeggel?
- Igen.
>
Önéletrajz! (Minimum 10-15 mondat.)
- 2001.04.09-én születtem Los Santosban, egy gazdag családból származom ebből kifolyólag életem során több vállalkozásra is szert tettem. Szüleim egész életem folyamán támogattak, 18. születésnapomra ajándékoztak nekem egy akkoriban felfutó vállalkozást. Sajnos mivel még akkor fiatal voltam, és nem teljesen értettem a dolgokat a cég nem élt sokáig és becsődölt a kezem alatt. Nyilván nem örültem ennek, viszont a mai gondolkodás módommal visszatekintve, rettentően örülök ennek, mert nagyon sokat tanultam belőle. Életem során rengeteg akadályal kellett szembe néznem, legyen itt szó vállalkozásokról, vagy csak szimplan magánéletről. A mentőápolói vizsgára ~2021-ben tettem szert. Jelentkeztem is az OMSZ-hez, viszont egyéb okok miatt elkellett költöznöm a városból, és inkább a "passzív" bevétel forrásokra kellett alapoznom. Jelenleg Los Santos nyugati részén élek egyedül, pontosítva a kutyámmal Lui-val. Terveim között van, hogy miután sikerül valahol elhelyezkednem akkor újra megpróbálok valami nagyot alkotni, de ehhez kell egy alap löket. A közeljövőben szeretnék egy Tuning és egy autókozmetika céget alapítani.
>
Mennyi időt vett igénybe a formanyomtatvány kitöltése?

- 15-20 perc.

Utoljára szerkesztve: