Zivko Simic ---> Goldberg

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

OTbajnok

Újonc
2020. 12. 28.
18
76
V4 karakter
Zivko Simic
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Zivko Simic

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Goldberg

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat, 5-ös admin felül bírálása.
Szigeten detektoroztam és volt nálam egy Uzi pont raboltam és ketten Aldous Obrin, Ronan Brannigan jöttek AK-val kirabolni, kirabolták a detektorom, fegyverem, lőszereim, pénzem mindent elvettek. Haza mentem Dragunovért meg egy Uziért, szigetre vissza érve láttam a helijüket, letettem a szikla tetejére majdnem mellé az egyiket animba lőttem a másikat meg fejbe sikerült lőni, aki animba került öngyilkosságot követett el, ezért kihívtam Zozit elmondtam neki hogy mi történt megbeszéltük és egy 200 perces jail kapott Aldous Obrin. Rá egy közel órával jött Goldberg hogy irreális amit csináltam hogy 2 fegyveressel csipával kijöttem bosszútállni, amibe mai napig nem értek egyet.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Aldous Obrin animba lővése:
Ronan Brannigan halála:
Öngyilkosságról a képek:
Rablásról log: https://pastebin.com/wtc6StjZ

Zozi aü log: https://pastebin.com/Jb5zJYrc

Goldberg aü log: https://armin.kim/seepaste/LC5c

Megjegyzés:
Várom a bíráló admin válaszát.

Goldberg

Arany ember
2023. 09. 28.
138
214
Székesfehérvár
V4 karakter
Amar Goldberg
Szia!

Helyszínen is elmondtam, hogy nem bíráltam felül Zozi bírálatát mert meg sem lett neki ez az egész említve. Utólag nyitottak reportot evégett a srácok.

Ezen kívül elmondtam helyszínen is, hogy nem reális, hogy kirabolnak téged ketten, te ezért hazamész felfegyverezed magad és visszamész a szigetre bosszút állni a két tagon. Ez hogy te illegális frakcióban van nem lesz mentség mindenre, nem vagy te terminátor, hogy egyedül kettővel szemben kockáztasd a karaktered életét.

Várom a bíráló FőAdmin válaszát.

OTbajnok

Újonc
2020. 12. 28.
18
76
V4 karakter
Zivko Simic
Azt fejtsed ki nekem hogy illegális frakció tagjaként illegális múlttal, fegyver távolságát kihasználva bosszút állhatok-e rajtuk? amikor tudom milyen fegyverük van.

Arra is kíváncsi lennék hogy a dolgokról honnan tudtál pontosan, eléggé úgy tűnik hogy DC-t vagy ts-t használtatok a megbeszélésére.

Zozi lezárta az AÜ-t, nem pk-t nyítnak hanem 40 perc után hívnak téged, ilyenkor már az egész ügyet megbeszéltétek nélkülem, és így vádolsz.

Zozi AÜ alatt miért nem említette meg akkor ezt Aldous Obrin, hogy miért jöttem vissza ?

[2024-11-02 11:42:35] [Output] : Amar Goldberg: (( Egyből nyitották a reportot. ))
[2024-11-02 11:42:40] [Output] : Amar Goldberg: (( Csak nem volt elérhető admin ))
Erre hívatkoztál és védtek őket, Zozi látta volna hogy nyítanak reportot akkor elfogadja mivel ugyan azaz AÜ.

Kijöttél hozzám egyedül, a másik fél nélkül. Szóról szóra tudtál mindent és csak a jail-ra mentél, ki se fejtetted hogy miért irreális ?

Végig tudtam merre tartozkodnak mindketten, mesterlővésszel. Akkor ezzel a megmozdulással miért kockáztattam volna az életemet ?

Goldberg

Arany ember
2023. 09. 28.
138
214
Székesfehérvár
V4 karakter
Amar Goldberg
Első pontként.: Még mindig tartom magam ahhoz, hogy szürreális, hogy te egy gázon hazarobogsz, veszel egy csipát és megváltod a világot. Mi lett volna ha közben ők is hívtak még embereket? Vagy esetleg másik fegyver van már náluk? Ezt az esetet könnyen tudtad volna úgy orvosolni, hogy szólsz még pár frakciótársnak és egy közös rp-ben megkeresitek a srácokat. Még mindig tartom magam ahhoz, hogy nem vagy terminátor ,hogy egyedül akkor most két emberrel harcba kezdj.

Második pontként.: Nem ismerem a két tagot, SGH-tól vettem át az ügyet, amire hozzám került közel minden ki volt fejtve benne. De FőAdmin megtudja nézni a report 423926 és 423921 alatt az egész beszélgetést. Egyébként TeamSpeaken közben két másik adminnal egyeztettem a dologról.

Harmadik pontként.: Zozi reportja után egy kicsivel, 11:00 kor született meg az első report amit közel 20-30 perccel később vittem el, mivel akkor lettem elérhető, Még mindig azt mondom, hogy Zozi-nak fogalma sem volt az egészről, mivel AÜ alatt ez nem lett neki megemlítve. Ő csak az öngyilkosság részét bírálta át, mivel arra volt kihívva, és az volt neki jelezve.

Ennél többet szerintem nem tudok hozzátenni, csak felesleges ismételgetést, ezzel szét spammelve a topicot. Bírálom FőAdmin eldönti, hogy hibáztam-e a szankcióval kapcsolatban vagy sem.

Zozi.

Pötyögtető
SzerverAdmin
v4
2020. 02. 04.
452
602
26
V4 karakter
Flavio Nieves
LV karakter
Adnan Elmas
Sziasztok!

Report első körben azért lett nyitva, mert öngyilkosság történt, amint megkaptam a képeket egyből kerestem a másik felet(speceltem, felszedtem, geteltem) erről a logot Kispalinak elküldtem észre sem vettem, hogy le lett írva, hogy bosszúból érkezett vissza a szigetre, tény, hogy nem is kérdeztem meg, hogy miből alakult ki, senki nem is firtatta ezt. Az öngyilkosság részét jogosnak ítéltem meg ezért került kiosztásra a szankció. Többet nem tudok hozzáfűzni az ügyhöz.

Kispali

Klaviatúra gyilkos
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
807
2 705
24
Sopron
V4 karakter
Scott Shelton
LV karakter
Scott Shelton
V2 karakter
Scott Shelton
A büntetéseddel egyetértek, nem gondolnám, hogy egyedül kellene ezt intézned főleg közvetlenül a rablás után. A tele vagyok szívva és társai "kibúvókat" jó lenne hosszútávon elfelejteni, nem lesz tőle bármi megtehető. Ha visszamentél volna pár frakciótársaddal megkeresni őket, és úgy intézni a helyzetet az elfogadható lenne.

Az ügyintézés során említést érdemel, hogy mindez 1.5 órával az eredeti eset után történt, jobban jött volna ki az egész ha PKra lett volna terelve a panaszos fél és ott átbeszélve az ügy azzal aki a másikat is bírálta, meg akkor a jailben ülő is hozzá tudott volna szólni ahhoz amit most ti OOC beszéltetek. Ezzel elkerülhető lett volna az a vita ami itt kialakult, hogy Zozi tudott róla vagy sem, illetve intézte-e ezt a részt vagy sem. Legközelebb ha ilyen van Goldberg, ennek megfelelően járj el.

Zozi eredetileg annyit látott az általad írt reportban, hogy öngyilkosság történt és ennek megfelelően is ment oda. Te csak futólag említetted meg neki mi történt, a másik fél meg egyáltalán nem. Az 1 sor OOC ami be lett küldve feltételezem elkerülte a figyelmét, mindesetre kicsit nagyobb körültekintéssel intézd az ügyeket és az előzménynek próbálj utánajárni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.