Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Zivko Bradic / Atti., 15 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 121,287 percel rendelkezem jelenleg >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata hogy segítsen a játékosokon ha bármiféle kisebb kérdésük van,
ezzel is könnyítjük az adminisztrátorok feladatát. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék segíteni a játékosoknak illetve megkönnyíteni az adminok munkáját. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy érzem elég időt töltöttem már el a szerveren ahhoz hogy betöltsek egy ilyen feladatot,
és hogy értelmes, segítőkész válaszokkal lássam el játékostársaimat. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznapokon nyilvánvalóan kevesebbet, az-az két-három órát, hétvégén pedig sokkal többet. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Sajnos voltam, meggondolatlan voltam mindkét szituációban.
https://imgur.com/a/RPt08MZ>>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Sajnos igen.
https://imgur.com/a/UkpbaWN >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Türelmes embernek tartom magam; Barátságos vagyok; Segítőkész vagyok
Negatív: Néha meggondolatlan vagyok; Olykor hamar felkapom a vizet ; Ha kicsit feszültebb vagyok, romolhat kis mértékben a kifejezés stílusom, de nem megy át szabálysértésbe. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szívesen kipróbálnám magam adminisztrátori szerepben.
Megpróbálnám minden helyzetből a legkorrektebb döntést meghozni. Szeretnék a játékosoknak ilyen módon is segíteni. Szívesen megtapasztalnám a szerver életét ilyen pozícióban is. Szeretnék figyelni arra hogy a játékosok betartsák a szerverszabályzatot, ezzel is ügyelve játékostársuk élményére. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Legelősször a szerverszabályzatra térnék ki, küldenék egy linket róla. Kitérnék az RP alap szabályaira is, köztük a /me , /do helyes használatára. Minden fontos tudnivalót tudatnák vele, hogy minél hamarabb sikeresen beilleszkedjen a szerver életébe. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Átirányítanám őt egy adminisztrátorhoz, mivel én nem vagyok jogosult a vhspawn-ra. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia! Ha PP-s fegyverről van szó, avagy festett (skines)-ről illetve van is rá bizonyítékod, akkor fordulj egy adminisztrátorhoz ez ügyben. Ha viszont egyik sem az ezelőtt felsoroltak közül (pl.: vetted egy másik játékostól.), akkor nem történt szabálysértés. >>