Zion Keegan - Sabon Xhepa [Ágoston]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tyler

Barangoló
2019. 03. 24.
123
116
V4 karakter
Primo Quarantiell
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Zion Keegan

Panaszra tett személy InGame neve:
Sabon Xhepa

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Prémium tuningal való átverés, két darab venommal. Rám írt egy úr becses nevén Sabon Xhepa , hogy lenne egy 6 venom, (és) három egyedis Dodge Damonja.Mindig is szerettem ezt a gépjárművet így hát lecsaptam rá, viszont a gépjármű Négy venom és három egyedi. Bármikor vásároltam gépjárművet nem igazán találkoztam még ilyen esettel. A 6 venom 3 egyedi és a 4 venom 3 egyedi nem ugyan az.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Köszönöm szépen a bírálatot.

Utoljára szerkesztve:

Tyler

Barangoló
2019. 03. 24.
123
116
V4 karakter
Primo Quarantiell
Ide is pluszban kifejteném, nem editelem.
Itt nem volt szó arról hogy 6 venom amiből 3 egyedi sem más. Az úr kijelentette hogy 6 venom és 3 egyedi. Viszont a képen látható hogy ez nem így van. El szeretném kerülni hogy más is megjárja így. Kaptam privát üzenetet miszerint hát ez 6 venomos ahogy az úr megemlítette, viszont én nem gondolom így. Azért sem mert nagyon sok üzletet lebonyolítottam már a szerveren, sohasem találkoztam olyannal aki külön az egyedit is beszámolja venomnak. Nem érzem korrektnek.
Viszont ha én nem látom jól kérem jelezzetek. Viszont akkor minden egyes ember így fogja csinálni. És megfog nőni az ezzel járó bonyodalmak.

imjustflex

Újonc
2020. 04. 03.
29
132
V4 karakter
Loriana Ellery.
LV karakter
Tycen Walsh.
Sziasztok! A Démont én is előtte vásároltam nagyjából egy órával és mivel az eladó is 6 venomot írt , ezért az smsből leírt szöveget illesztettem be az egyedi duda nélkül, mert csak az tűnt fel, hogy nincs benne. Ne haragudj a félreértésért. Kép is van róla illetve ha hazaérek adásvételét is tudok mutatni.
Ez a kép is csak azért van meg, mert kifotóztam és innen írtam le.

Tyler

Barangoló
2019. 03. 24.
123
116
V4 karakter
Primo Quarantiell
A szerver 90% képes oda írni ,hogy 6 venom amiből 2 egyedi vagy egyebek. A vessző használata a jelentést is alapvetően befolyásolja. Elég sok autó megfogott a kezem között egyedül nálad találkoztam ezzel. Akitől vásároltad fura módon nem így írta neked, nemde? Neked oda tudta írni hogy kettő venom nincsen benne. Nem fura?

imjustflex

Újonc
2020. 04. 03.
29
132
V4 karakter
Loriana Ellery.
LV karakter
Tycen Walsh.
A szerver 90% képes oda írni ,hogy 6 venom amiből 2 egyedi vagy egyebek. A vessző használata a jelentést is alapvetően befolyásolja. Elég sok autó megfogott a kezem között egyedül nálad találkoztam ezzel. Akitől vásároltad fura módon nem így írta neked, nemde? Neked oda tudta írni hogy kettő venom nincsen benne. Nem
Hogyha a szerver 90%-a így csinálja, akkor miért nevet mindenki azon amit írsz?

Illetve az eladó azt írta , hogy két venom nincs benne. Ha állításod szerint négy venomos, akkor ez sehogy sem jön ki

DreeN

Peace out ✌
2019. 01. 10.
722
1 212
20
Szeged
V4 karakter
Anthony Hardwick
LV karakter
Anthony Hardwick
Normális hangnemben beszéljetek egymással, ezt követően szankció fog kiosztásra kerülni, ha marad a stílus.

Tyler

Barangoló
2019. 03. 24.
123
116
V4 karakter
Primo Quarantiell
Fentebb mindent leírtam. Azt hogy kinek milyen reakciót vált ki az írásom engem nem érdekel. Nekem már annyit megér a panaszkönyv hogyha ebből valaki tanul, hátha mással nem fordul ez elő.
Azt az állítást fenntartom, hogy kettő venommal meg lettem károsítva.
Többet nem szeretnék hozzáfűzni.

agoston!

smoke who?
2019. 01. 10.
1 509
12 803
V4 karakter
Brandon_Porter
Nem tartom átverésnek az egész szituációt, mivel a 6 venom benne van az autóban. Annyit tudnék hozzáfűzni ehhez, hogy az ehhez hasonló panaszkönyvek ne szülessenek meg, hogy a hirdetés feladója próbáljon meg kicsit érthetőbben fogalmazni, és lehetőleg leírni hogy "6 db venom található meg az autóban, amiből a turbo egyedi, ezen kívül 2 db egyedi tuning található meg még benne". Ezzel valószínűleg elkerülnénk azt, hogy valaki máshogy értelmez valamit, és a legvégén itt kötünk ki. Ne a vevőnek kellejen már kitalálnia, hogy milyen egyedi tuningok vannak az autóban. Nem csodálom, hogy a PK megírásra került.

Végszóként összefoglalva, a panaszkönyved jogtalan. Továbbá következmények nélkül zárom.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.