Panasztevő InGame neve:
► Zilton Cannon ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Bryan Howell ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Fun, Nonrp ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://pastebin.com/2B25XQnp ◄
Megjegyzés:
► Az egész csak random karakterem által megszokott megszólalással kezdődött, azután kezdett el magyarázni Bryan Howell, meg egyik ott tartózkodó srác, karakterem persze, hogy könnyen felkapja vizet, ezért elkezdtem lökdösni, mire semmit se reagált csak nyomta tovább a fun válaszokat. Ezekután megunta a karakterem ezt az egészet, és rp-vel bevert neki egyet pont a TEK-esek mellett. Mint Zilton inkább a halált választom karakteremből adandóan, ezáltal előmarkoltam a fegyverét, és elkezdtem valamit, hátha lelövik.
Nem is ez a legnagyobb baj, hanem amiket IC irogatott Bryan Howell uraság, konkrétan teljesen unrealisztikus volt, mellé semmi értelme nem volt a hergelésnek. Továbbá szándékosan dobált hógolyóval, és hergelt engem. Lehet elkellett volna engednem, és inkább elsétálnom, de meg se tehettem, olyan hamar történtek a szituációk.
UI.: Tudok még csatolni az napi logot, ha szükség lenne rá. Sajnos károsultam a maradék pénzemmel, bizonylatos figyelmeztetéssel, és az egész estém IC jailben töltöm, ami még mindig nem a rendvédelem hibája, ők jól cselekedtek. ◄