Zilton Cannon -> Bryan Howell [dxminik]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

sian

Újonc
2019. 01. 10.
74
646
Érd
V4 karakter
dameon cannon
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Zilton Cannon

Panaszra tett személy InGame neve:
Bryan Howell

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Fun, Nonrp

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/2B25XQnp

Megjegyzés:
Az egész csak random karakterem által megszokott megszólalással kezdődött, azután kezdett el magyarázni Bryan Howell, meg egyik ott tartózkodó srác, karakterem persze, hogy könnyen felkapja vizet, ezért elkezdtem lökdösni, mire semmit se reagált csak nyomta tovább a fun válaszokat. Ezekután megunta a karakterem ezt az egészet, és rp-vel bevert neki egyet pont a TEK-esek mellett. Mint Zilton inkább a halált választom karakteremből adandóan, ezáltal előmarkoltam a fegyverét, és elkezdtem valamit, hátha lelövik.

Nem is ez a legnagyobb baj, hanem amiket IC irogatott Bryan Howell uraság, konkrétan teljesen unrealisztikus volt, mellé semmi értelme nem volt a hergelésnek. Továbbá szándékosan dobált hógolyóval, és hergelt engem. Lehet elkellett volna engednem, és inkább elsétálnom, de meg se tehettem, olyan hamar történtek a szituációk.
UI.: Tudok még csatolni az napi logot, ha szükség lenne rá. Sajnos károsultam a maradék pénzemmel, bizonylatos figyelmeztetéssel, és az egész estém IC jailben töltöm, ami még mindig nem a rendvédelem hibája, ők jól cselekedtek.

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 789
10 504
20
V4 karakter
glen gehrke
Várom a válaszát, van rá huszonnégy órája.

• Tetszik
Reactions: Fede

Petii

Újonc
2020. 04. 09.
20
23
Szeged
V4 karakter
Bryan Howell
Szia a helyesirasom miatt bocsanatot kerek, nem voltam boszavu, kulcsszavakat hasznaltam es hajnali kettokor nem voltam a helyzet magaslatan. Senki sem szolt hozzad, te kezdtel el kotekedni, illetve ha mar a realitasrol van szo, akkor nem talalom azt realisnak, hogy ket tekes elott utogeted az embert, illetve minden koncepcio nelkul szologatsz be az embereknek zaci elott. Az ic megszolalasommal kapcsolatosan, hogy nalad fegyver van, es azzal fenyegetozol az teljesen ic ugy szerintem.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: locskai

sian

Újonc
2019. 01. 10.
74
646
Érd
V4 karakter
dameon cannon
Szia a helyesirasom miatt bocsanatot kerek, nem voltam boszavu, kulcsszavakat hasznaltam es hajnali kettokor nem voltam a helyzet magaslatan. Senki sem szolt hozzad, te kezdtel el kotekedni, illetve ha mar a realitasrol van szo, akkor nem talalom azt realisnak, hogy ket tekes elott utogeted az embert, illetve minden koncepcio nelkul szologatsz be az embereknek zaci elott. Az ic megszolalasommal kapcsolatosan, hogy nalad fegyver van, es azzal fenyegetozol az teljesen ic ugy szerintem.
Annyit mondtam hogy, ez egy luzer hely, abban mifele beszologatosok vannak? Masreszt annyit latok, hogy egy srac fegyverrel hadonaszik, megmondtam neki, hogy ne tegye. Szerintem ez teljesen jogos, utana meg is halt, es lattam kb 10 perccel se, ugyan ott maszkalni, de ez reszlet kerdes. Amugy meg en nem szoltam hozzad, egy kijelentest tettem, mivel kb kesz kaosz volt ott, nem is ertettem mi tortenik. Magaban megjegyezte a karakterem, erre azt kapom, hogy na itt van kamugengszter, onnan kezdodott barmi is.
Edit: Az, hogy pont a tekesek mellett vertelek alba, az puszta veletlenek egybe esese volt, amugy meg ennyi provokacio utan, egy RP-vel bevitt utes, ami lehet hogy kettonek tunt, es veresnek, de koze nem volt szerintem ahhoz. Miutan olyanokat irtal, hogy feheredj ki, meg vagy 6x egymasutan megdobtal hogolyoval, vagy nem tudom hanyszor pontosan.

Utoljára szerkesztve:
2023. 11. 04.
5
19
V4 karakter
Michael M Slayer
sziasztok arrol a bizonyos karakterrol van karaktertortenet? Mert addig akarki mondhatja adminugykor hogy akarmilyen a karakterem, utolso mondat meg ongyilkos rp [Az egész csak random karakterem által megszokott megszólalással kezdődött, karakterem persze, hogy könnyen felkapja vizet, Ezekután megunta a karakterem ezt az egészet, Mint Zilton inkább a halált választom karakteremből adandóan]

sian

Újonc
2019. 01. 10.
74
646
Érd
V4 karakter
dameon cannon
sziasztok arrol a bizonyos karakterrol van karaktertortenet? Mert addig akarki mondhatja adminugykor hogy akarmilyen a karakterem, utolso mondat meg ongyilkos rp [Az egész csak random karakterem által megszokott megszólalással kezdődött, karakterem persze, hogy könnyen felkapja vizet, Ezekután megunta a karakterem ezt az egészet, Mint Zilton inkább a halált választom karakteremből adandóan]
Igen van, ha kivancsi vagy. https://pastebin.com/4jzW96yr
Edit: Meg azért mert Civil skinben voltam ott, nem azt jelenti. hogy az is vagyok.

2023. 11. 04.
5
19
V4 karakter
Michael M Slayer
Egyik admin se kérte el, hogy fórumon vezessem ezt. Lázadó többször is kijött, mikor akármi "szabályellenest" csináltam.
Screenshot_24.jpg

De amúgy, mi itt vezetjük a karaktertörténeteket.
én azt értem, hogy itt vezetitek de ha nem rakod ki fórumra hogy tudja egy admin bírálni, hogy rps e vagy nem?

• Vicces
Reactions: Plekni

sian

Újonc
2019. 01. 10.
74
646
Érd
V4 karakter
dameon cannon
én azt értem, hogy itt vezetitek de ha nem rakod ki fórumra hogy tudja egy admin bírálni, hogy rps e vagy nem?
Lázadót többször is kihivták ingame ez miatt, és ő elfogadta bármikor. Sőt harmadjára el se kérte már, csak mondta ooc chaten, hogy ő ilyen karaktert rpzik.
Edit: Mellesleg, nem haltam meg. Karakterem persze fegyvert ránt, de felszedtek, és hagytam, hogy bevigyenek nem terminátort játszottam, de amúgy Fallen jelen volt a szituációnál, és ő se neheztelte az esetet, sőt később a honvédségesek se.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Plekni

sian

Újonc
2019. 01. 10.
74
646
Érd
V4 karakter
dameon cannon
https://streamable.com/pa24xh ezen a videón szerintem látható a lényeg, hogy 2 nagykalisra előrántottál egy glockot, majd tűzharcot kezdeményeztél. A videón látott cselekedet szerintem bőven kimerítette a PowerGaming fogalmát.
Karakterem tovabbra is megtenne ezt, szoval nem tudom mire akarsz ezzel kilyukadni.
Edit: Mellesleg, eddig semmi baj nem volt a "PG"-vel, amint érveket hozok fel, hogy a karakterem ezt megtenné, felhozol egy új indokot. Kérlek döntsd el mivel szeretnél megvádolni, de te azóta se fejtetted ki, hogy miért irtad azokat amiket, csak engem nehezteltél, hogy én ezt miért tettem meg. Másrészt Zsomborkaa1122 tudtommal ott se volt az esetnél, és nincs köze egyátalán a pk-hoz, szóval nem értem az ő válaszait se.

Utoljára szerkesztve:

jimre

Írnok deák
2023. 10. 21.
608
1 478
Budapest Airport
V4 karakter
Mayur Lee
Karakterem tovabbra is megtenne ezt, szoval nem tudom mire akarsz ezzel kilyukadni.
Edit: Mellesleg, eddig semmi baj nem volt a "PG"-vel, amint érveket hozok fel, hogy a karakterem ezt megtenné, felhozol egy új indokot. Kérlek döntsd el mivel szeretnél megvádolni, de te azóta se fejtetted ki, hogy miért irtad azokat amiket, csak engem nehezteltél, hogy én ezt miért tettem meg. Másrészt Zsomborkaa1122 tudtommal ott se volt az esetnél, és nincs köze egyátalán a pk-hoz, szóval nem értem az ő válaszait se.
Szia, én is ügy részese vagyok és @Petii megengedi hogy hozzászóljak.
Az hogy van karitörid arról, hogy te akár 50 fegyveresre is rálőnél mert ilyen bátor a karaktered az nem mentesít fel a szankció alól. Ugyanúgy PG-ztél, hiába nem fél a karaktered.
Most ha nekem van karaktertörim arról, hogy én egy terrorista vagyok elkezdhetek mindenkit ledarálni a zacis előtt szankció nélkül? Nincs valóságalapja. Bármennyire bátor vagy akkor sem tennél meg ilyet a való életben, hiszen tudod ha 2 nagy kaliberesre rálősz egy kis pisztollyal az biztos halál.

sian

Újonc
2019. 01. 10.
74
646
Érd
V4 karakter
dameon cannon
Szia, én is ügy részese vagyok és @Petii megengedi hogy hozzászóljak.
Az hogy van karitörid arról, hogy te akár 50 fegyveresre is rálőnél mert ilyen bátor a karaktered az nem mentesít fel a szankció alól. Ugyanúgy PG-ztél, hiába nem fél a karaktered.
Most ha nekem van karaktertörim arról, hogy én egy terrorista vagyok elkezdhetek mindenkit ledarálni a zacis előtt szankció nélkül? Nincs valóságalapja. Bármennyire bátor vagy akkor sem tennél meg ilyet a való életben, hiszen tudod ha 2 nagy kaliberesre rálősz egy kis pisztollyal az biztos halál.
Fogalmatok sincs milyen egy szociopata, konkretan ezt a reszt kihagyjatok.
Edit: Arra jovok ra, hogy semmi ertelme nincs ennek pk-nak, hisz hiaba kovettem el azt amit, es Bryan szemelye is, orokke vitazhatunk azon, hogy ki mit csinalhatott volna. Reszemrol lezart ez a pk.
Edit2: Amugy nem ertem a veszekedes reszet, hogy ha bevallottam azt amit tettem, es maga a renvedelmi szervek se szoltak egy szot se, hogy ezt miert csinaltam. Sot meg maga egy foadmin se. Felolem legyen az amit dxminik gondol.

Utoljára szerkesztve:

jimre

Írnok deák
2023. 10. 21.
608
1 478
Budapest Airport
V4 karakter
Mayur Lee
Edit: Arra jovok ra, hogy semmi ertelme nincs ennek pk-nak, hisz hiaba kovettem el azt amit, es Bryan szemelye is, orokke vitazhatunk azon, hogy ki mit csinalhatott volna. Reszemrol lezart ez a pk.
Én olyat nem találok a szabályzatban, hogy ha van karaktertörténet arról hogy egy adott karakter szochiopata, pszichopata, nem fél semmitől és hasonló tulajdonságai vannak akkor szabadon tehet kb bármit mert felfogható azzal, hogy ő ilyen, ez van ezt kell szeretni.
Nem mentesít a szabályzat betartása alól a karaktertörténeted, de szerintem ezt alátámasztja a bíráló admin is. Hiába nem fél a karaktered, hiába szochiopata, attól még a irreális, nem RP-s cselekedet volt amit tettél, és ezt tiltja a szabályzat.
Attól hogy én karakteremnek olyan története van, hogy egy arab családból származik aki terrorista, képes megölni 20 embert is szemrebbenés nélkül, a DM miatt ugyanúgy megkapom a szankciót, mivel nem RP-s cselekedet, kettő meg attól hogy ilyen a karakterem vonatkoznak rám a szabályok, nem ment fel az alól.

Továbbá ez a karaktertörténet kb semmit nem is bizonyít. Nincs kiírva ide fórumra, te ezt bármikor módosíthatod kedvedre, és egy PK kedvéért kedvezőre, pl most is módosíthattad mielőtt beküldted, hogy a karaktered ilyen.

Hogyha te azt tartod unrealisztikusnak, hogy valaki beszólogat neked, és szerinted az helyénvaló és reális, hogy te 2 gépkarabélyosra rálősz egy kis pisztollyal, csak gratulálni tudok.

Mellesleg már megválaszolta neked korábban egy FőAdmin, hogy attól mert te kattost RP-zel nem tehetsz meg bármit erre hivatkozva.:

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik

sian

Újonc
2019. 01. 10.
74
646
Érd
V4 karakter
dameon cannon

Én olyat nem találok a szabályzatban, hogy ha van karaktertörténet arról hogy egy adott karakter szochiopata, pszichopata, nem fél semmitől és hasonló tulajdonságai vannak akkor szabadon tehet kb bármit mert felfogható azzal, hogy ő ilyen, ez van ezt kell szeretni.
Nem mentesít a szabályzat betartása alól a karaktertörténeted, de szerintem ezt alátámasztja a bíráló admin is. Hiába nem fél a karaktered, hiába szochiopata, attól még a irreális, nem RP-s cselekedet volt amit tettél, és ezt tiltja a szabályzat.
Attól hogy én karakteremnek olyan története van, hogy egy arab családból származik aki terrorista, képes megölni 20 embert is szemrebbenés nélkül, a DM miatt ugyanúgy megkapom a szankciót, mivel nem RP-s cselekedet, kettő meg attól hogy ilyen a karakterem vonatkoznak rám a szabályok, nem ment fel az alól.

Továbbá ez a karaktertörténet kb semmit nem is bizonyít. Nincs kiírva ide fórumra, te ezt bármikor módosíthatod kedvedre, és egy PK kedvéért kedvezőre, pl most is módosíthattad mielőtt beküldted, hogy a karaktered ilyen.

Hogyha te azt tartod unrealisztikusnak, hogy valaki beszólogat neked, és szerinted az helyénvaló és reális, hogy te 2 gépkarabélyosra rálősz egy kis pisztollyal, csak gratulálni tudok.

Mellesleg már megválaszolta neked korábban egy FőAdmin, hogy attól mert te kattost RP-zel nem tehetsz meg bármit erre hivatkozva.:
Lázadó még mindig a legjobb példa rá, hogy ő többször is ott volt, amikor "szabályellenes" dolgot követtem el, nem győzöm mantrázni ezt. Saját PK-m alatt, miért modositanám a karaktertörténetem, amit szeptemberben megirtam, és mellesleg már nem egy player tudja ezt, főleg még a saját FK társaim is?!

jimre

Írnok deák
2023. 10. 21.
608
1 478
Budapest Airport
V4 karakter
Mayur Lee
Milyen ügyekben mutattad fel Lázadónak ezt a karaktertörténetet?
Kétlem, hogy egy olyan esetnél amiben 2 fegyveres fegyvert fog rád, mire te előveszed a pisztolyodat és tüzet nyitsz rájuk.

• Tetszik

sian

Újonc
2019. 01. 10.
74
646
Érd
V4 karakter
dameon cannon
Milyen ügyekben mutattad fel Lázadónak ezt a karaktertörténetet?
Kétlem, hogy egy olyan esetnél amiben 2 fegyveres fegyvert fog rád, mire te előveszed a pisztolyodat és tüzet nyitsz rájuk.
Nem lehet rablasnal olni csak nyomos indokkal, de en megtettem, es nem volt nyomosabb indokom mint, hogy a karakterem kiakarta elni magat egy elozo eset miatt. Hidd el egyatalan nem arra hasznalom karakterem, hogy en egy terminator legyek, es kiirtsak mindenkit.

jimre

Írnok deák
2023. 10. 21.
608
1 478
Budapest Airport
V4 karakter
Mayur Lee
Nem lehet rablasnal olni csak nyomos indokkal, de en megtettem, es nem volt nyomosabb indokom mint, hogy a karakterem kiakarta elni magat egy elozo eset miatt. Hidd el egyatalan nem arra hasznalom karakterem, hogy en egy terminator legyek, es kiirtsak mindenkit.
Még mindig érzek némi ellentétet a két eset között. Megölted nyomós indok nélkül egy rablásnál. Oké, ez akár megeshet IRL is ha olyan személyiségű emberről beszélünk, főleg egy rablásnál. De amit a fent küldött videóban láthatunk az egy teljesen másik kategória. Ez nem csak az, hogy ezt nem mernéd IRL megtenni, hiába vagy bármennyire merész, és pszichopata, hanem ez valóéletben egyenesen lehetetlen lenne, hiszen amint fegyvert rántasz azonnal lelőnének, sőt, esélyed se lenne fegyvert rántani, nemhogy még tüzet nyitni. Ez egy nem reális cselekedet volt, amit nem hiszem, hogy kiválthatnál karaktertörténettel meg bármi egyébbel. Egyszerűen erre nem lennél képes fizikailag a valóéletben, bármennyire is vagy szochiopata és egyebek. Egyszerűen ez egy lehetetlen szituáció, aminek nincs semmi realitása, és ilyen nem történne meg a való életben, hiszen már akkor szét lőnének téged amikor te a fegyveredhez nyúlsz.

• Tetszik

sian

Újonc
2019. 01. 10.
74
646
Érd
V4 karakter
dameon cannon
Még mindig érzek némi ellentétet a két eset között. Megölted nyomós indok nélkül egy rablásnál. Oké, ez akár megeshet IRL is ha olyan személyiségű emberről beszélünk, főleg egy rablásnál. De amit a fent küldött videóban láthatunk az egy teljesen másik kategória. Ez nem csak az, hogy ezt nem mernéd IRL megtenni, hiába vagy bármennyire merész, és pszichopata, hanem ez valóéletben egyenesen lehetetlen lenne, hiszen amint fegyvert rántasz azonnal lelőnének, sőt, esélyed se lenne fegyvert rántani, nemhogy még tüzet nyitni. Ez egy nem reális cselekedet volt, amit nem hiszem, hogy kiválthatnál karaktertörténettel meg bármi egyébbel. Egyszerűen erre nem lennél képes fizikailag a valóéletben, bármennyire is vagy szochiopata és egyebek. Egyszerűen ez egy lehetetlen szituáció, aminek nincs semmi realitása, és ilyen nem történne meg a való életben, hiszen már akkor szét lőnének téged amikor te a fegyveredhez nyúlsz.
En tovabbra is elfogadom, hogy nem volt ertelme “megoletni” a karakterem. En csak a ketelkedest nem ertem azzal kapcsolatban, hogy nincs karakteremnek ilyen hajlamai, es csak kitalaltam az egeszet. Mellesleg igen, igazad van hulyeseg volt azt csinalni, de ezt mar nem egyszer taglaltam. Azert tovabbra is vallalom a felelosseget, csak nem ertem, ha honvedek se semelyik rendvedelmi szerv nem kerdojelezte meg, akkor miert vagyunk ezen fent akadva ennyire.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.