Zhihao Luli, Chelios Alios, Zhihao Honghuin, Touhan Khagan -> Brad Ferro ( SGH )

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kotii.

Újonc
2022. 12. 18.
70
360
V4 karakter
Bela Svaf
LV karakter
Ana Vos
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Zhihao Luli, Chelios Alios, Zhihao Honghuin, Touhan Khagan

Panaszra tett személy InGame neve:
Brad Ferro ( SGH )

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Többszöri PG, többszöri kukucskálás.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/clx1fl https://streamable.com/b97il6 https://streamable.com/nrxw9s https://streamable.com/kn3jbc

Megjegyzés:
Hellóka, kedves Brad Ferro (arzen) többszörösen játsza már el, hogy bejön gyárba fent, lőjük, majd kifut. Az egyik klipen az is látszik, hogy egyszemélyes hadseregként szeretne beugrani 5 ember mögé. Szerintem ezt hova ragozni nagyon nem lehet, mivel a bizonyítékok mindent elárulnak. Nyílván ha ez az első eset lenne még elnéznénk, de ez már nem első, hogy ilyet csinál. Egy választ szeretnénk kapni a kérdésünkre. Miszerint ez hol reális, hogy több ember lövése ellenére próbál beugrani mögénk. Szerintünk ez egy öngyilkos merénylet, mivel ebből semmi visszaút nincsen, mindenképp meghal.

arzen

more chaos
See Game Helpdesk
v4
2019. 01. 10.
1 265
10 574
21
V4 karakter
Nea Sjöholm
Heló.
A videókon amiket linkeltél nem látok se powergaminget, se kukucskálást.
Ha befutok rátok az a baj ha kint várunk az a baj. Ezek után nem tudom mit szeretnétek, hogy összes kommandós sétálva hatoljon be és könnyen letudjátok lőni az egy kezes uzival?

Utoljára szerkesztve:

arzen

more chaos
See Game Helpdesk
v4
2019. 01. 10.
1 265
10 574
21
V4 karakter
Nea Sjöholm
Meséld el kérlek mit kellett volna csináljak álljak meg egy helyben és hagyjam megöletni magam?
Továbbra is fent áll a kérdésem, ha 10-15 rendvédelmis lő rád miért futkározol tovább az uzival?
Ez még mindig egy játék, felesleges a realitást keresned egy lövöldözésben.

kotii.

Újonc
2022. 12. 18.
70
360
V4 karakter
Bela Svaf
LV karakter
Ana Vos
Ha ne keressünk semmi realitást a játékban, akkor lehetne bármiféle szankció nélkül fallozni füstben, vagy lövöldözés közben. Még mindig nem kaptunk értelmes választ, hogy mióta szabad kifutni, miközben lőnek rád többen. Válaszolva a te kérdésedre, akkor mi is álljunk meg egyhelyben, és hagyjuk, hogy animba lőjetek minket? De ha ne keressük a realitást, akkor miért ne futkorászhatnánk tovább egy kezes fegyverekkel, miközben lőttök ránk? (Titeket miért zavar ennyire az egy kezes tec, vagy az uzi, ha illegálban ti is ezt kihasználtátok, akkor mi miért ne?) Most viszont, hogy rendvédelemben vagytok, nagyon csípi a csőrötöket, hogy ezt használjuk ellenetek.

arzen

more chaos
See Game Helpdesk
v4
2019. 01. 10.
1 265
10 574
21
V4 karakter
Nea Sjöholm
Engem nem zavar felőlem futkározhatsz az uzival.
Két társam akikkel fentről bementünk meghaltak, más lehetőségem nem maradt próbáltam menteni az életemet azzal, hogy kifutottam a gyárból nem tudom miért fáj nektek ez ennyire. (Azért mert nem tudtatok lelőni???)

kotii.

Újonc
2022. 12. 18.
70
360
V4 karakter
Bela Svaf
LV karakter
Ana Vos
Teljesen kiforgatod minden szavam, és nem is adtál választ, csak visszakérdezel.
Hogyha az lenne a gondunk, hogy nem tudunk lelőni téged, akkor nem jönne rád ennyi panaszkönyv.
Hogyha nem tudsz értelmes választ adni, akkor hagyjuk is, részemről zárható.

kotii.

Újonc
2022. 12. 18.
70
360
V4 karakter
Bela Svaf
LV karakter
Ana Vos
Nem az a baj, hogy ránk fut, de mióta reális, hogy öt ember közé befut, hogy ha mi csinálunk ilyet, valószínüleg adminjail-ben részesülünk.
Ha kifutunk és vissza, anélkül, hogy lőnék akkor az kukucskálás, meg PG.
Ő befutott anélkül, hogy bármit is csinált volna, meglőttük, és kifutott. Így leinfózta, hogy hányan vannak bent, és hol helyzekedünk el.
De még mindig nem kaptunk értékelhető választ, sem Arzen-től, sem FA-tól, hogy ilyet mióta szabályos csinálni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.