- 2019. 01. 21.
- 105
- 39
- V4 karakter
- Jacques Seryes
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Rajmond Attilának hívnak, és 15 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 48676 perccel rendelkezem jelenleg >>
Mi az SGH feladata?
<< A játékosoknak való segítségnyújtás, és a roleplay oktatása igény esetén. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék jelentkezni mivel, szeretek segíteni az embereknek és szívesen is teszem azt és a Roleplay-el is tisztában vagyok. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Tudok eleget aktív lenni és társasági ember vagyok, gyorsan beilleszkedek és könnyen szót értek az emberekkel. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Akár naponta több órát is a nap bármely időszakában akár hajnalokban is.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Egyszer voltam de én sem voltam tisztában a jármű felszeretségével ez miatt volt ez. https/imgur.com/a/LG7PjBc >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Voltam párszor de azok elavultak. https/imgur.com/a/RSviQUa >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Ami jó az hogy nyitott vagyok bármire és teljesítem a feladatokat és egy nyugodt/türelmes ember vagyok. Ami rossz az hogy nem vagyok mindig egy legjobb barát és a tanulásra sem fordítok mostanában elég időt. Meg eddig sokat olvastam de mostmár sajnos annyiban maradt. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék mivel, mint az előbb is említettem könnyen szót értek az emberekkel. Voltam már máshol admin és egész jól ment. Ezt is említettem hogy szeretek az embereken segíteni. Türelmes lennék az adminügyekhez is bármennyire macerás. A nap bármely szakában aktív vagyok. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Ugye a Roleplay fogalma a szerepjáték tehát valóság hűen kell játszani mintha a való életben csinálná és minden következmény von maga után. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Ha bug következtében tört össze és azt tudja is bizonyítani valamilyen formában akkor adok de ha nem tudja akkor nem fogok adni neki. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< Pacsi ez egy ic ügy de ha valami bug következtében halt meg akkor keressen fel egy adminisztrátort. >>