Zeus Basco ---> Don Elen, Achilles Ruppo [Marcell]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kamagraaaa1

Barangoló
2020. 06. 16.
133
51
V4 karakter
Svatoslav Dragovich
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Zeus Basco

Panaszra tett személy InGame neve:
Don Elen, Achilles Ruppo

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nonrp, ooc stílus, indikolotlan lövöldözés

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/ZfGLfPtV

Megjegyzés:
A videók és log mellé annyit tennék hozzá, hogy ha valaki irl oda mondja nekem szóban hogy "faszopó" egy sz-el akkor irl is kijavítom szóban, hogy az 2 sz. Azért mertem itt is megtenni. Illetve azért mert ic azt mondom hogy váltsunk fegyverre, nem verekszek. (logban látható) Ez nem indok arra hogy hívja a spanját aki egy AK-val kerget aztán lövöldözik.

2019. 11. 18.
30
67
23
Győr
V4 karakter
Milo Bernstein
LV karakter
Nem játszom!
V2 karakter
Todd Jesse
Estét! Részemről annyi az egész amit nem szeretnék elengedni a panszratevőkkel szemben hogy oktalanul lettem lőve, mivel a helikopterben én vezettem én tulajdonomban van, ezelött Zeus Basco oda jött a ringparta navoshoz hogy segítsen neki megtalálni akik oktlanalul lőttek rá baysiden majd OOC szidalmazták, utána IC felajánlottam Zeus-nak hogy akko helivel menjünk megkeresni őket, ezáltal semmiért lőtték a helikoptert, ennyit fűznék részemről hozzá, további szép estét!

• Tetszik
Reactions: Kamagraaaa1

Marcell.

CS1002 ; expected
SzerverAdmin
v4
2022. 03. 12.
63
129
V4 karakter
Viviana Ysabel
LV karakter
Angus Beahan
V2 karakter
Vanessa Palazzo
Válasz hiányában hozom is a bírálatot.

A lövöldözésre nem tudok szankciót osztani mivel nem látszódik, hogy ki lőtt rátok.
OOC stílusra pedig annyit fűznék hozzá, hogy nem kell kijavítani a másikat, ezzel is keltve a feszültséget, emellett pedig Don Elen neked nem kéne így megnyílvánulnod az OOC chaten.

Don Elen 200 perc jailt fog kapni, NonRP indokkal.
A panaszkönyv jogos, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.