Elfogadva Zeno Uzan-Benton

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

TRENDSETTER

Újonc
2023. 03. 25.
5
0
LV karakter
Renan Braz
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Zeno Uzan >

Kitiltás időpontja:
<
2022. 12. 15. 21:18 >

Kitiltás időtartama:
<
örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Benton >

A kitiltás indoka:
<
Súlyos NonRP, DM, ElőRP hiánya rablásnál >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Szép napot a bíráló adminnak és aki olvassa, annyi volt a story, hogy kettő barátommal elmentünk kirabolni detektorozó embereket, az elő rp valóban nagyon hanyag volt kicsit ellett funolva az egész, a dm rész annyi volt, hogy mondtuk egy srácnak, hogy álljon meg miután kiraboltuk természetesen nem állt meg ezért úgy gondoltam fejbe lövöm, ezt is bevallom teljes mértékben DM volt, a súlyos NonRp valószinűleg maga a 30perc leforgása alatt történő 15 ember kirablását foglalja magában nyilván ez is jogos, de levontam az egészből a konzekvenciát, tanultam belölle és közel 69.000 percel 1jailem 2 bannom van nyilván ember vagyok én is hibázhatok, de ha kapnék egy új esélyt a játékban nem történne ilyen fajta szabálysértés főleg, hogy megjelent a legújabb mod a v4 amit nagyon szivesen kipróbálnék és ez hozta az inspirációt is erre az unbann kérelemre, esetleg jail fejében is elfogadnék unbannt. Köszönöm, hogy elolvastad a kérelmem. >

TuTu

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 201
2 048
LV karakter
Lexia Vasilievich
Megkapod az UB-t egy 600 perces fejében. Ez az utolsó esélyed ezért, ha 120 percnél nagyobb AJ-t kapsz, visszakerül a kitiltásod.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.